Nl100 KK facing turn raise

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Nl100 KK facing turn raise

no shove on seal täiesti standard

btw, mis su paci kasutaja on:D

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

ma ei ütleks et shove standard on. sisuliselt aint paremad callivad ja halvemad +AQ callivad. kui miski ajalugu ja meta siis võib see standard olla. isegi call ja lead out kenalt riveris on parem minuarust

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Miks, kui lead out riveris sisuliselt paneb meid seal stakkide peale mängima või eksin?

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas antnx Vaata postitust
          Miks, kui lead out riveris sisuliselt paneb meid seal stakkide peale mängima või eksin?
          tundub ajuvabab ja saab rohkem calle, board on nii kuiv ka, et seal ei ole eriti drawsid mida karta. ja teiseks turni 3bet raise on juba nii suur, et min3bet on liiga läbinähtav ja liiga suur.

riveris ma panustaks miski 21-24$, mida isegi raisitakse aegajalt. näiteks miski bluffiks pööratud Q8 võib hittida 2 paari, mida endiselt me biidime valusalt hästi

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Imo on call tegelt hea, aga ma kardan seda tavaliselt. Call ja leadout näitab tegelt päris suurt tugevust, ma üldiselt instafoldin sellised asjad.
            Aga minu mõtted tol hetkel olid, et esiteks tundus turni raise vastase poolt liiga suur, nagu tahaks vägisi foldi. Teiseks repib ta suht kitsast range´i. Ja kolmandaks ei tahtnud callida kuna oop.

Comment

• lambiain
              Jube Noob
              • Dec 2008
              • 101

Ne ponjal, kuidas saab siin olukorras shippimine standard olla.

1) Tõsiasi, et vastane ei oodanud blinde ära vaid autopostis annaks justkui märku, et tegemist on pigem huvilise kui mõtleva mängijaga. See räägib ka selle kasuks, et esimese käega on värin kõige suurem ja adrenaliin otsib kõvasti actionit. Seega ei foldiks. Kuid mõne regi või mõne pikema ajalooga tüübi vastu mõtleks ka foldile kui variandile.

2) Shippides on ainus nõrgem kaart, mis meid siin vbolla callib AQ. Kuid ka siin on tõenäolsus suurem, et ta pigem lükkab selle riveris sisse, kui meie shove callib. Kuid ülejäänud range on vastasel väga õhu poole kaldu, mis lendaks turnis mucki, kuid riveris väga enesekindlalt keskele. Seega call river.

Comment

Working...