400NL kolmik multiway potis, aga reg läheb lolliks

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

400NL kolmik multiway potis, aga reg läheb lolliks

MP kohta on üsna hea read. nimelt sessiooni alguses oli ta samamoodi multiway potis panustanud top2 paari, aga siis tulid scarekaardid (ülekaardid) ja ta läks riveris check calli peale ja ei callis mu 1/4p panuse insta, ega mõelnudki kordagi raisida mind. Ka seal panustas ta SAMAMOODI. Paar kätt varem olin ta käest saanud stäki 3bet potis kus ma floppasin 875ss flopil top2 paari ja c/r allinn teda ja ta callis insta 66-ga.

PKR No-Limit Hold'em, $4.00 BB (5 handed) - PKR Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Tagasihoidlik Jim (SB) ($893)
    BB ($619)
    UTG ($255.12)
    MP ($383.60)
    Button ($461.40)

Preflop: Tagasihoidlik Jim is SB with A, 9
    UTG calls $4, MP calls $4, 1 fold, Tagasihoidlik Jim calls $4, BB checks

Flop: ($16) 9, 9, 5 (4 players)
    Tagasihoidlik Jim checks, BB checks, UTG bets $8, MP raises to $16, Tagasihoidlik Jim calls $16, 2 folds

Turn: ($56) 8 (2 players)
    Tagasihoidlik Jim checks, MP bets $56, Tagasihoidlik Jim calls $56

River: ($168) 4 (2 players)
    Tagasihoidlik Jim checks, MP bets $307.60 (All-In), Tagasihoidlik Jim ???
    Last edited by ESTPatrick; 25.05.10, 03:02.
  • Blackbirds
    FPP Pro
    • May 2010
    • 206

Re: 400NL kolmik multiway potis, aga reg läheb lolliks

hi 55 ehk kõige klassikalisem "tere mul on set ja ma tahan, et kõik ikka teaksid sellepärast ma min. betin flopi ja siis turnis ja riveris lähen topelt hulluks)
    fold
    OBV on tal mingid 9x ka ranges, aga nt. 98 hittis turnis ära ehk siis väga läbu ei korralda riveri shove peale minu arust.
    kui ta snap shoves riveri siis on eriti insta fold
    Last edited by Blackbirds; 25.05.10, 05:05.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Kui ma peaks ühe käe valima, siis ma just pakuks 98, kes loodab, et sul 55 on. Anywho, ma foldiks, ta ei bluffi siin praktiliselt kunagi ja T9-ga ta vaevalt niimoodi betib.

Comment

• Kosmonaut
        Grinder
        • Feb 2010
        • 584

NL400 on vast liiga kõrge minu jaoks, aga mis ma olen vaadanud videodest sellelt limitilt: overbette teevad regularid siis, kui ollakse suhteliselt et käsi on parem, samas hindavad ka vastast nn. "showdown bound". Mina foldiksin siin. Muidugi ei tea kas harrastatakse ka sellise liini tasakaalustamist bluffidega (mis siin oleks isegi hea - 3/4 pot betile sa vast ei foldiks).

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Ma mõtleks niimoodi, et ta ei pane sind 9 peale, kuna seda sa oleksid agressiivsemalt mänginud ja riveri bet ei tundu eriti valueshovena.
          Flopi minraise ei tundu 55, sellega tõstaks regular rohkem standardsuuruse tõste. Natuke häirib see, et viimane kord, kui te allin käisite, pani ta sinu shove (semi)bluffi peale ja callis väga lightilt maha, seega mõtlev regular võib seekord tõesti oma imaget kasutada, võtta kergelt tilting liin ja suur overshove nutsiga, samas ta võib nõrgemat 9x üle hinnata siin. Samas on siin muidugi tihti 88,44, aga see oleks cooler. Raske otsus, ma usun, et nii call kui fold on õiged.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Unustasin lisada jah, kõik tänavad panustas SUPER insta

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

See Ranka ja patricku NL400 käte ülesriputamine viimasel ajal (varem seda polnud üldse) ... kas te saate abi ka siit nende kätega või on see aktsioon rohkem foorumi valgustamiseks?

ei ole sarkasm, päris siiralt küsin.

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

mõlemat.

mind huvitab, mida madalama limiidi mängijad mõtlevad käte kohta, sest siis ma tean kui mõni madalama limiidi regular tuleb mulle kohta kätte näitama, milline ta mõttemaailm võiks olla. üldjuhul ma tean suht kindlalt mida ma kindlas kohas teeksin, lihtsalt huvitab kuidas teised mängijad nendest kätest aru saavad.

Comment

• Dogers
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2500

mina näen seda kui valuebetti, kuna tüüp hammustas läbi, et Sul on kind of tugev käsi (kuna flopil callisid tema raise ning turnil potbeti, siis tahab võtta maximum value. Lihtsalt ei usu, et ta siinkohal FE peale lootma jääb kuna see on anyway 0 lähedane ning overshove tundub pigem nõrk kui tugev ja saab Sinu käelt max value.

Minu leveli mõtlemine.

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Arvestades su paari riidi, siis pakuks, et ta ei valuebeti siin kehvemat väga tihedamini (metagamest antud limiidil pole aimu).

P.S. Mingi aja pärast ütle oma arvamus madalamate limiitide arvamuste kohta. Muidu pole aus.
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

noh, kuna priit tahab fishide m6ttek2iku kuulda, siis tulistan ka miskit:

imho v6ib siin k2es olla k6ike mitte millestki nutsini. ala sai rea
                      , paneb sind 9x peale, loodab et maksad. v6i mingi KTga loodab
                      et callid millegi n6rgemaga.

mina calliks siin ilmselt t2nu paar k2tt tagasi villaini kaotatud
                      potile + hero liinile. hero pole mingit agressiivsust v2lja
                      n2itanud, callidega pigem n2idatakse ju ikka n6rkut ja nyyd vastane
                      siis v6ib seal ette kujutada.

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Kui nii, siis avaldan ka oma micro-nit-donki arvamust (seni mõtlesin, et see on niivõrd kõrge limiit, et nagunii ei adu mõttekäikusid, kellele minu infomüra vaja)

lebo, IMHO rida on siin viimane asi, millele valuet võetaks.

Võib olla 55, aga võib olla ka 9x, väga fifty-sixty olukord. Murekorts laubal, ise calliksin riveri. Read pigem toetab callimist.

Comment

• Aadu
                          Õpihimuline Mängur
                          • Apr 2009
                          • 326

Kui vastasel oli 97h siis ma aplodeerin talle.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Flopis MP range tundub midagi sellist:
                            55, 97, 98, 9T, 9J, 9Q, K9 ja kõikide osakaal on rohkem suitedi poolde kaldu, sest offsuidiga eriti ei limbita.

Turn ja river on tal ilmselged valuebetid, meie oleme näidanud nõrkust siis miks ta ei võiks väiksema üheksaga (eriti 9Q, K9, 9J) nii valuebettida???

Seega riveri rangeks ma monteeriks midagi sellist:

98, 55, 9Ks, 9Qs mille vastu on meil 36% equityt ja meil läheb vaja 40% equityt.

Kui me lisame range kasvõi ühe suited pasa veel - 9Js siis meie equityt tõuseb 46% peale ja fold oleks viga või kui asendame ühe suitedi offsuited 9-eksaga siis automaatselt tõuseme favoriidiks.

Ma arvan, et ma ei suuda siin foldida eriti peale seda kui checkime riveri ja laseme tal terve rangega bettida.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                              mina näen seda kui valuebetti, kuna tüüp hammustas läbi, et Sul on kind of tugev käsi (kuna flopil callisid tema raise ning turnil potbeti, siis tahab võtta maximum value. Lihtsalt ei usu, et ta siinkohal FE peale lootma jääb kuna see on anyway 0 lähedane ning overshove tundub pigem nõrk kui tugev ja saab Sinu käelt max value.

Minu leveli mõtlemine.
                              Ma arvan, et ta ei bluffi siin isegi mitte 1% ajast.

Comment

Working...