NL20 preflop QQ raske otsus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

NL20 preflop QQ raske otsus

€0.10/€0.20 No Limit Holdem
    Prima
    5 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG HyoApp (€20.52)
    CO Hero (€38.52)
    BTN Porcupine74 (€53.19)
    SB berggren87 (€53.76)
    BB edtheveg (€7.72)

Pre-Flop: (€0.30, 5 players) Hero is CO Q Q
    1 fold, Hero raises to €0.80, 1 fold, berggren87 raises to €2.10, edtheveg goes all-in €7.52, Hero ??

Tüüp kes 3bettis 2.10 on regular ning see vana kes AI lükkas on megafish 69/39 3bet 25%.
    Raske otsus nüüd, fishi snapcalliks maha aga regulariga stackide peale deepstacked olles mängida küll ei tahaks, tuleb foldida? call ning fold regi reraisele oleks nonsense, otsa kütta oleks samuti nonsense?
    Kuidas lahendate sarnaseid olukordi teie?
  • Unabomber
    Jube Noob
    • Jun 2009
    • 154

Re: NL20 preflop QQ raske otsus

ma arvan, et ma otsustaks puhtalt regulari stattide pealt...kui suur on ta 3bet%? ja kui juba minna, siis lükkaks sisse ka...dude is only gonna call with KK ja AA ..see on aga ainult 0.9% tema 3bet rangest...kõik oleneb, kui suur tal 3bet range on imo... call aind ei meeldi mulle seepärast, et floppi oleks raske mängida, kui mingi AK sinna tuleb:/

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

Algselt postitas Unabomber
      dude is only gonna call with KK ja AA ..see on aga ainult 0.9% tema 3bet rangest...
      Siin sa oled end pisut valesti väljendanud. Kindlasti ei ole ta 3bet range 100% millest siis KK ja AA on ümmarguselt 1%. Kui ta 3bet on näiteks 4% siis KK+ on sellest 25%.

Aga muidu olen ma sinuga nõus. Olen ise ka väga kõva stattide põhjal otsustaja.

Comment

• tdx
        Grinder
        • Oct 2008
        • 768

Jah, ühinen eelkõnelejatega, otsi 3beti stat välja ja siis vaatame edasi. Ses suhtes on ka keeruline otsus, et eff. stacks on 200BB.

Comment

• Dogers
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2500

ta 3bet on 8%, kui te arvate, et peaks lükkama siis tahan head põhjendust, pange tähele ka seda, et olen 200BB deep ja tema on rohkemgi, 200BB QQ vs KK saada on nonsense.
          Arvestades kõike seda oleks odavam foldida, olen investeerinud ju kõigest 80senti.

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

Algselt postitas Dogers
            ta 3bet on 8%, kui te arvate, et peaks lükkama siis tahan head põhjendust, pange tähele ka seda, et olen 200BB deep ja tema on rohkemgi, 200BB QQ vs KK saada on nonsense.
            Arvestades kõike seda oleks odavam foldida, olen investeerinud ju kõigest 80senti.
            nr of hands?

e: kui sample suur(üle 3k) siis ma shipiks.
            kui väike(alla 200) siis foldiks. - tihti on sul jh paremad kaardid ja siis sa võidad 7$ aga kui vastasel joppas AA/KK siis ju kaotad 40$. nii et foldiks.

1100 ei oska öelda.. kui on gamblimis tuju siis lükka nupud sisse(aka bankroll man/mindset on paigas)

Comment

• Dogers
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2500

1100

Comment

• Dogers
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2500

aga vaataks seda asja niipidi, kui ma calliks, kas villaini range muutuks siis suuremaks kui KK/AA ja ta calliks kasumlikult rohkem käsi? vaevalt ta AK-ga floppi võtma hakkaks või 99+ setmineda üritaks, kui callida siis villiani fold peaks olema samakindel kui tal ei ole käes KK/AA ning sellega ma säästaks ca 30+ euri kui ta sealt suruks.

samas cold call sealt minupoolt pigem tunduks AA-na kui millegi muuna, ning reg foldiks alla AA/KK?? Ei usu et ta mu callis nõrkust märkab ning AK shoveb? 200bb deep oleks see pretty dumb thing to do...

Ma ei tea, igatahes ootaks huvitavat arutelu

Comment

• tdx
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 768

Imo call > fold > ship.

Comment

• vilkar
                    Klubi Liige
                    • Jul 2009
                    • 1290

aga mis selle regi range on sb pealt? suht thight peaks nagu olema kui ta sealt 3bettib sind...

call ja kui reg shoveb siis fold kui callib saad 3 way potti ja pead lootma et A või K floppi ei tuleks. Võimalus shoveda ka aga siis riskid juba kogu stackiga regi vastu + ei tohiks ära unustada et sellel fishil võib ka vahest käsi olla et shoves seal oma JJ+ AJ+ sisse .

Maha mina ei paneks, calliks ja loodaks soodsat floppi.

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

kusjuures ma tõesti ei suuda mõelda, miks A või K flopis mind hirmutama peaks, ta on piisavalt mõtlev regular küll, et mitte AK-ga sellist asja callida ning AA/KK vastu oleks pigem hea kui A või K tuleks, pääseks odavamalt, vaevalt et ta TT-JJ ka sealt calliks, seega kui sealt call tuleb jääb loota ainult 2 oudisele, muret tekitaks pigem see, et kui ma callin, kas ta AK-ga lükkaks 200bb sisse? Kas mu call reedab käe?

Comment

Working...