NL25 AA call/raise/all inn

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

NL25 AA call/raise/all inn

$0.10/0.25 Hold'em Cash Games, 6 Players
    Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
    PKing12 (UTG+1): $25
    SePf (CO): $65.01
    Gummihuhn (Button): $25
    zajatzzz (SB): $27.26
    HERO (BB): $26.32
    iNFii (UTG): $25

Dealt to HERO A A

Pre-flop:
    PKing12 raises to $1, (3 folds), HERO raises to $2.50, PKing12 raises to $6.50 Hero ?? - Arvestame ,et vastane on average Joe ~ 20/17/3 3bet 2.5 . Mis oleks sellises juhul õige tegutsemisviis, et saada max value CALL/RAISE/ALL INN ?
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: NL25 AA call/raise/all inn

Aga mis su enda statid ja image on? Kui ma NL25 6-maxi mängin, siis lükkan TT+ peaaegu alati stacki sisse, sest mu image ongi maniakk. Sel juhul lükkan ofc ka AA sisse. Kui ise oled räme nit, siis võib olla mõistlik siin callida. Minimaalne raise annab igatahes käe kohe välja.

Comment

• flipmachine
      Pokkerihai
      • Jul 2009
      • 1857

ole hea, defineeri maniaki ja NIT-i statid.

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Sellises olukorras lükkan pigem pre sisse. QQ'i jaoks võivad floppi scare-cardid tulla (K või ka A), KK jaoks A, AK läheb lukku, kui flopis ei hiti jne. Lisaks oled postflop OOP. NL25 average joe imo ei foldi enam shove'i peale pärast 4-beti. Ja min5bet oleks siin kõige hullem asi, mida teha võid. Seega, shove=max value

Comment

• tolmuahv
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 2502

Algselt postitas flipmachine
          ole hea, defineeri maniaki ja NIT-i statid.
          Ma pole enda jaoks neid paika pannud, sõltub mängijate arvust (eriti 6-max, kus 4,5,6 mängijaga statid erinevad palju). Mu enda omad viimaste paari sessi kohta (2500 kätt) on: Avg players: 5.8. 33.9/20/8.0. Aggro factor 3.4. Kui ma 3-betin 8%, siis mis sa arvad, kui palju ma actionit saan? Sõltub palju ka laua dünaamikast ja konkreetse vastasega eelnevast actionist. Ma arvan, et pole ainuõiget vastust, kuidas AA-ga raha rohkem sisse saada. Lihtne oleks ütelda, et lükka aga otsa ja võimalikult palju, aga alati see pole õige. Keskmiselt vast on õigem kui callida või foldida :)

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

insta shove oleks ilmselt hea, mis repib kenasti ak-d. Samas Ilmselt oleme vastastikku päris hea kaardiga, ning stackid läheks sisse ka flopis. Ma üldjuhul shoveks, mõnokord calliks, ja mõnikord raiseks mingi 16-le, et lahe olla.

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

kui vastase 3bet on 2,8 ja nüüd teeb 4beti, siis see tähendab et siin on QQ+, AK 95% ajast. mistõttu call oleks minuarust kindlasti sitem kui otsa panna. ise eelistan alati allinn 5beti, tavalisele raisile vastase vastu kellega pole miskit metat tekkinud.

Comment

• flipmachine
                Pokkerihai
                • Jul 2009
                • 1857

Vastustest loen välja,et ei ole siin vajalik arendada erilist meta mängu. Sattudes sellise vastase otsa tasub pigem all inn lükata. Tänud kõigil vastamast

Comment

Working...