NL 20 AA, vbet või mitte?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

NL 20 AA, vbet või mitte?

€0.10/€0.20 No Limit Holdem
    Prima
    4 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    CO fening (€20) - Tüüp on enamvähem solid regular, kui NL20 kohta võib öelda üldse nii. Olen täheldanud, et 3bette callib pocketitega.
    BTN tomsmyboy96 (€6.01)
    SB Hero (€20)
    BB atina (€5.69)

Pre-Flop: (€0.30, 4 players) Hero is SB A A
    fening raises to €0.80, 1 fold, Hero raises to €2.60, 1 fold, fening calls €1.80

Flop: 4 7 J (€5.40, 2 players)
    Hero bets €4, fening calls €4

Turn: J (€13.40, 2 players)
    Hero checks, fening checks

River: 5 (€13.40, 2 players)

Kui hiljem järele mõelda oleks pidanud turni kindlasti bettima, aga kuna paarsada kätt ennem sain KK-ga niimoodi AJ-lt sumpsi siis ei julgenud, igatahes kui niimoodi valesti mängitud riveril olla, kas vbetin või mitte? ja kui otsustate et tuleks vbettida siis milline line võtta kui shove vastu tuleb :)
  • Lutzky
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1829

Re: NL 20 AA, vbet või mitte?

bet/call shove. Jxi kahtlen tema 3bet calling range's olevat.

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

Algselt postitas Lutzky
      bet/call shove. Jxi kahtlen tema 3bet calling range's olevat.
      3bet range ei ole kõigil sama, eriti kuna antud käes ei ole vastase 3bet värke välja toodud. mina check calliksin siin

Comment

• levis
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1557

Solid regular, siis Jx kukub ära.. .kui just JJ ei ole :) Pakun, et väga loogilised käed on QQ-KK maybe 88-TT
        Kui otsustas callida näiteks AK ärtud, siis pigem surub siin flopis otsa.
        Ma arvan, et vbet 1/2 potsize ja fold kui all-in surub, sest sa ei biidi siis midagi ja ma ei näe põhust, et miks QQ-KK sedasi mängiks. Ainult mastitõmme võib bluffida, aga see liialt meeleheitlik, sest sa näid üsna pot commited peale vbet'i. Pealegi mängija, kes on valmis sedasi riveril bluffima, ta ei checkiks turnis järgi, sest see näib nii hea koht panustamiseks.
        Turni check tundub viga jah, pigem ikka siin igal tänaval prõmmida, seega riveris all-in. Kui vastas oleks loose fish, siis xxJJ board hirmutaks palju enam.

Comment

• Lutzky
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1829

Algselt postitas ilikeu
          küsiks mis on sinu arvates villain'i range, millega ta flatib 3beti ip, callib dry flopil cbeti, checkib taga paired turni ning bluffshoveb üle river vbet'i ?
          ma vastaks, et miks üldse mõeldakse selle ühe käe peale, mis meid biidib. see on halb. aga why not see range - pocketid, KQs, QQ. ja kes ütles, et ta peab bluffshovema.

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

gaybet/call

Comment

Working...