Nl16 AA ANAALSEL Riveril NITI vastu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kotkas1000
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 2305

Re: Nl16 AA ANAALSEL Riveril NITI vastu

Algselt postitas Ambur99 Vaata postitust
    Olen oodanud administraatorite tagasisisidet, mis ei ole tulnud. Seda aega kulutasin uurimaks, kes see selline vend on "Kotkas1000", minu silmis on ta valetaja, kas ka petis on iga inimese enda otsustada. Mille kohta saate lugeda siit: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...v%C3%B5i-mitte

Mind enne ei huvitanud, kes on pokkerisheriff on. Aga nüüd ma lausa põlen uudisimust, kuna mingisugune suvaline tüüp nimetab mind temaks alusetult ja ei põhjenda seda miks ta nii arvab?

Sooviksin Kotka1000 omapoolseid kommentaare kogu sellele vaimusünnitusele, mis ta siin postitab ja ka varasema teema kohta mis siin eelpool mainitud.
    Ole hea mees, tõmba tuure maha. Lihtsalt su osad postitused tundusid mulle niivõrd rumalalt naiivsed, et arvasin (arvan siiani) olevat mõne vana kasutaja kloon, kes üritab natuke elu tuua muidu igavasse ja peaaegu välja surnud strateegia alateemadesse. Seetõttu viskasin ülesse hüpoteesi, et äkki sa oled üks siin foorumis juba varem laineid löönud kasutaja Pokkerisheriff. Kui ma eksisin ja sa oledki siiski sina ise, siis minu siirad vabandused.
    Mis puudutab seda teist teemat siis ma ei vaevuks sulle selle kohta mingeid kommentaare anda. Kuna sa aga nimetad mind avalikult valetajaks siin foorumis, siis mu autunne ei lase asja nii jätta. Kirjuta siia samasse, millistes väljaütlemistes ma seal teemas olen valetanud ja miks sa nii arvad.

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

Kotkas1000

vs

Ambur99

Shit just got real.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas q_q Vaata postitust
        Kotkas1000

vs

Ambur99

Shit just got real.
        hu for rolz

Comment

• estkriz
          Jube Noob
          • Dec 2012
          • 123

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
          hu for rolz
          Amburi roll oleks nagu playmoney kotka jaoks, ei paku ilmselt pinget.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas estkriz Vaata postitust
            Amburi roll oleks nagu playmoney kotka jaoks, ei paku ilmselt pinget.
            auasi

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
              auasi
              Mis aud siin ikka saab mängus olla, kui üks on petis ja valetaja ning teine varikonto.

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                Mis aud siin ikka saab mängus olla, kui üks on petis ja valetaja ning teine varikonto.

misasja sa sisised, valge hiir?

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Algselt postitas Ambur99 Vaata postitust
                  Olen oodanud administraatorite tagasisisidet, mis ei ole tulnud. Seda aega kulutasin uurimaks, kes see selline vend on "Kotkas1000", minu silmis on ta valetaja, kas ka petis on iga inimese enda otsustada. Mille kohta saate lugeda siit: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...v%C3%B5i-mitte

Mind enne ei huvitanud, kes on pokkerisheriff on. Aga nüüd ma lausa põlen uudisimust, kuna mingisugune suvaline tüüp nimetab mind temaks alusetult ja ei põhjenda seda miks ta nii arvab?

Sooviksin Kotka1000 omapoolseid kommentaare kogu sellele vaimusünnitusele, mis ta siin postitab ja ka varasema teema kohta mis siin eelpool mainitud.

Vend suht legit ju.

2+2 on konto Ambur99, Pokernews on konto Ambur99, PokerStarsis kasutaja isegi nimega Ambur99.

OPEM 2013: Event #2: €55 No Limit Holdem heads-up
                  Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)
                  1. "mikroike" - 1530
                  2. "kristokaur" - 918
                  3.-4. "LeidurLeo" - 510
                  3.-4. "jobuyunn" - 510
                  5.-8. "kutiman" - 204
                  5.-8. "MeelisVe" - 204
                  5.-8. "Tonnar" -204
                  5.-8. "Ambur99" - 204
                  Võidufond 5100 eurot, 102 mängijat

Visa on oma töö teinud siin teemas, lähen vaatan mis teistes teemades toimub.
                  Last edited by VisaHing; 22.02.14, 16:16.

Comment

• ivar866
                    Grinder
                    • Oct 2012
                    • 776

Starsi graphi ka?
                    Tundub crusher, HU for rollz ei julgeks teha.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas ivar866 Vaata postitust
                      Starsi graphi ka?
                      Tundub crusher, HU for rollz ei julgeks teha.
                      Käe arutelu teema on nagunii auku visatud ja hullem offtopic ja läbustamine käib strateegia teemades aga okei.

Amburi graph siis:
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Ambur99
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jan 2014
                        • 323

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                        Ole hea mees, tõmba tuure maha. Lihtsalt su osad postitused tundusid mulle niivõrd rumalalt naiivsed, et arvasin (arvan siiani) olevat mõne vana kasutaja kloon, kes üritab natuke elu tuua muidu igavasse ja peaaegu välja surnud strateegia alateemadesse. Seetõttu viskasin ülesse hüpoteesi, et äkki sa oled üks siin foorumis juba varem laineid löönud kasutaja Pokkerisheriff. Kui ma eksisin ja sa oledki siiski sina ise, siis minu siirad vabandused.
                        Mis puudutab seda teist teemat siis ma ei vaevuks sulle selle kohta mingeid kommentaare anda. Kuna sa aga nimetad mind avalikult valetajaks siin foorumis, siis mu autunne ei lase asja nii jätta. Kirjuta siia samasse, millistes väljaütlemistes ma seal teemas olen valetanud ja miks sa nii arvad.
                        Vabandan kõigi ees, et strateegia teemat olen nn sunnitud reostama. - tulevikus hojan oma strateegiad omale enamjaolt ja ei vaevu neid jagama nii agaralt, kui varem. Ei näe selles mõtet.

Ole hea mees ja tõmba sina ka natuke tuure maha oma nn hüpoteeside postitamisega strateegia teemadesse. - see reostab käe arutelu ja määrib minu nime alusetult. Kui siiani arvasid või arvad, et minu konto on nn varikonto siis miks sa ei saada pm. administraatoritele kahtluse korral, selle asemel sa hoopiski viskad nn hüpoteese strateegia teemadesse. Võin käsi südamel öelda teile kallid lugejad, et ei oma ega ole omanud ühtegi varikontot. - Lisaks mainiks ära et kogu see pokkerimaailma terminid ja slangid ei ole päris täpselt mul endalgi 100% selged - olen time to time neid õppinud ja proovinud aru saada mida teised mõtlevad, kui midagi postitavad jne. Mul võttis tükk aega enne, kui päris täpselt sain aru mida see sõna "troll" tähendab. - tänu headele pokkeri foorumi inimestele õnnestus siiski see termin endale selgeks teha.

Ei ole aega olnud lugeda, kes see "pokerisheriff" on täpsemalt ja kindlasti uurin selle kohta hiljem välja, kui aega üle jääb.

Tsiteerin Kotkas1000: "Kui ma eksisin ja sa oledki siiski sina ise, siis minu siirad vabandused". - Vabandused vastu võetud, kui sa seda tõesti siiralt mõtled.

Ja mis puudutab sinu varasemat diili teemat, siis see on lukus põhjusega - jõudsite omavahel kokkuleppele, mis tore.

Miks mina arvan, et sa oled valetaja: - tsiteerin Kotkas1000: "aga nüüd on mu "päris" tööga asjalood niimoodi, et ei ole enam kahjuks aega edaspidi pokkeriga tegeleda. Vähemalt järgmised 2 kuud kindlasti mitte".

Kuna sa andsid lubaduse oma coachijale - siis mu arust on see siiski auasi, et sa ka oma sõnadest kinni pead või siis vähemalt teavitad teda sellest, juhul kui asjalood muutuvad. - Loomulikult sind ei saa süüdistada petmises, kuna tegite ju siiski diili omavahel, millega mõlemad osapooled olid nõus. Coachija arvestas sellega ja usaldas sind, kuna andsid lubaduse mitte mängida 2 kuud kindlasti mitte. Kuid keegi ju ei saa sind keelata mängimast, diil on ju lõppenud teil omavahel.

Ise usun, et kuna see on vana teema "Kotkas1000" diilist coachijaga. - Ajaga arvan, et inimesed on võimelised muutuma. Ja minu siirad vabandused "Kotkas1000" -le, juhul kui ta tõesti on muutunud usalduväärseks inimeseks.

Edu sulle pokkeris Kotkas1000 ja teistele siin foorumis.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Teema lukku. Siin ei ole enam algset strateegiat, vaid OT.

Comment

Working...