Re: Nl16 AA ANAALSEL Riveril NITI vastu
Ole hea mees, tõmba tuure maha. Lihtsalt su osad postitused tundusid mulle niivõrd rumalalt naiivsed, et arvasin (arvan siiani) olevat mõne vana kasutaja kloon, kes üritab natuke elu tuua muidu igavasse ja peaaegu välja surnud strateegia alateemadesse. Seetõttu viskasin ülesse hüpoteesi, et äkki sa oled üks siin foorumis juba varem laineid löönud kasutaja Pokkerisheriff. Kui ma eksisin ja sa oledki siiski sina ise, siis minu siirad vabandused.
Mis puudutab seda teist teemat siis ma ei vaevuks sulle selle kohta mingeid kommentaare anda. Kuna sa aga nimetad mind avalikult valetajaks siin foorumis, siis mu autunne ei lase asja nii jätta. Kirjuta siia samasse, millistes väljaütlemistes ma seal teemas olen valetanud ja miks sa nii arvad.
Algselt postitas Ambur99
Vaata postitust
Mis puudutab seda teist teemat siis ma ei vaevuks sulle selle kohta mingeid kommentaare anda. Kuna sa aga nimetad mind avalikult valetajaks siin foorumis, siis mu autunne ei lase asja nii jätta. Kirjuta siia samasse, millistes väljaütlemistes ma seal teemas olen valetanud ja miks sa nii arvad.

Comment