Kas eksisteerib ka skype 6max nl10+? kui ei võiks teha, nägin eelnevaid postitusi lugedes, et nl25+ on olemas aga sinna ei hakka pressima ... kui kellegil huvi andke märku, skype on rihosuija
Skype 6max nl10+
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
Comment
-
Re: Skype 6max nl10+
Tere, ma oleks ka huvitatud NL10 zoomist. Suht algaja, vajaks nõuandeid :) Ja kas keegi teist, kes on üle 60k käe NL10 zoomi mänginud suudab plussi ka mängida? :D Ma loodan, et ei solva nüüd sellega kedagi. Aga mul käib see mäng ikka nii üles ja alla.
Comment
-
Jääksin plussi 60K käe peale for sure. Esimesteks sammudeks zoomi kindlasti ei soovita.Algselt postitas kal3w Vaata postitustTere, ma oleks ka huvitatud NL10 zoomist. Suht algaja, vajaks nõuandeid :) Ja kas keegi teist, kes on üle 60k käe NL10 zoomi mänginud suudab plussi ka mängida? :D Ma loodan, et ei solva nüüd sellega kedagi. Aga mul käib see mäng ikka nii üles ja alla.
Comment
-
Ma olen mingi 2 kuud toksinud zoomi, kuskil 60k kätt, aga ma ei suuda aru saada, mis vaja oleks et seal läbi lüüa. Mulle meeldib zoomi iseloom natuke rohkem kui tavaline laud.
Oleksin väga huvitatud arutama mängu inimestega kes zoomi mängivadLast edited by kal3w; 14.03.14, 13:08.
Comment
Comment