nl100 zoom spot for thin value??

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • donkament
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1945

nl100 zoom spot for thin value??

Vastane oli ilmunud mängudesse eelmine päev ja lasknud väikese sample size jooksul väga agro mängu (täpsemalt stats ei too välja, kuna käsi mängitud mitu päeva tagasi ja praegu on abiks aint weaktighti HH). Tundus üsna kompetente mängija.

Anyway preflop 3betin for value ja ta teeb väikese 4beti, mille flatin. Tundus parim play atm, üsna deep ka. Flop std, meil equity ja igast häid kaarte. turn brickib ja meil on pooleldi WA/WB spot, ei näe mõtet bettida. River brickib ka ja seisud on samad. Siin spotis oleme taga väga väga harva ning esmapilgul check no worse hand will call. Samas kui ma betin, siis võin reppida üsna palju bricked kaarte, mis flopi backdoor equityga või equityta peelisid ning ta võib meid preflop blufiks pööratud A highga (K-highga) maha callida. Tundub jep üsna thin range, millele keskenduda, aga thoughts? Mu preflop calling range peaks selle 4beti peale olema suited face cards ja connectors, mis seda boardi üldse ei hiti ning samuti ka slowplayed big pairs. Eeldan, et ka tema oskab mind sellele üsna obv rangele panna ning loodab mind mingi aeg bluffcatchida siin. Tema käsi siin pea alati mediocre showdown value.

$0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
    PokerStars
    6 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG hallucinatus ($166.08) 166bb
    UTG+1 HIENAL ($103.49) 103bb
    CO thecursor ($95.98) 96bb
    BTN Chriums1 ($100) 100bb
    SB TenerifeBel ($172.38) 172bb
    BB hero ($148.73) 149bb

Pre-Flop: ($1.50, 6 players) hero is BB A Q
    4 folds, TenerifeBel raises to $2.25, hero raises to $7, TenerifeBel raises to $18, hero calls $11

Flop: 3 4 7 ($36, 2 players)
    TenerifeBel bets $17.19, hero calls $17.19

Turn: 4 ($70.38, 2 players)
    TenerifeBel checks, hero checks

River: 4 ($70.38, 2 players)
    TenerifeBel checks, hero ???
    Last edited by donkament; 28.04.13, 14:20.
  • muttaja
    Pokkerihai
    • Dec 2010
    • 1965

Re: nl100 zoom spot for thin value??

Sinu range'is pole pärast preflop ja flopi calli puhast õhku. Ei näe halvemaid käsi, mis calliks, kuna sind eeldavatv range on täitsa soliidne. Pigem võtab sellise liini miski K7, mis preflop 4bet bluffis sind, flopi bettis, et initsiatiivi hoida/lihtsamalt mängida ning hiljem pot controlli peale läks. Kuigi see on ka ääretult ebatõenäoline stsenaarium, juhtub seda tihemini kui seda, et saaksid A-high käes calli.

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

pmst vbolla oleks pidanud mainima seda, et mu 3bet range pre ei ole "standard" ja seega ka 4beti callimisrange pole "standard". Ta oli väga loose ja madala fold to 3betiga, ning ta peaks teadma, et ma 3betin teda 4 value loosemalt kui teisi rege (ei mäleta kas olen 3bet potis ta vastu thin value käega sd jõudnud või mitte though), seega mu 4bet calling range on laiem ja as played riveris mu range on laiem. Käed nagu KQs, ATs, KJs jne peaks mul samuti ranges olema, kuna ta callib lightilt ning nendega saan 4beti vastu kaitsta, kuna semideep.

Comment

• muttaja
        Pokkerihai
        • Dec 2010
        • 1965

Kui ta teab, et teda 3betitakse for value laiemalt, siis see jätab ju veel vähem õhku su perceived range'i?

Comment

• donkament
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1945

vastupidi pigem või ma sain valesti aru.

Comment

• Strawberry
            Varasemalt kasutaja "romeo"
            • Aug 2012
            • 1229

Neid hande millega ta sind riveril callib ja beatib on rohkem kui neid millega ta callib ja kaotab. IMO no bet.

Comment

• muttaja
              Pokkerihai
              • Dec 2010
              • 1965

Algselt postitas donkament Vaata postitust
              vastupidi pigem või ma sain valesti aru.
              kui sa tead, et 3bet callitakse laia rangega, siis sa pigem ei polariseeri oma 3bet range'i

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

jah ja siis peakski teoorias siin riveris olema mul rohkem bluffstabbe, et teda A high pealt maha saada, kui mul on sellised K kõrged jms käed ranges, mis seda boardi üldse ei hiti.

Comment

• Kaitz20
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 289

Check back river is ok. Ta ilmselt ei foldi AK ja kindlasti mitte paare. Samas oleks imelik tal esiteks 4-bettida AJ/AT ja teiseks c/c riveril (lisaks paned ennast väga keerulisse olukorda, kui ta /rai 22$ panuse peale)

Comment

• valgelendur
                    Jube Noob
                    • Oct 2012
                    • 121

Algselt postitas Kaitz20 Vaata postitust
                    Check back river is ok. Ta ilmselt ei foldi AK ja kindlasti mitte paare. Samas oleks imelik tal esiteks 4-bettida AJ/AT ja teiseks c/c riveril (lisaks paned ennast väga keerulisse olukorda, kui ta /rai 22$ panuse peale)

??? väga normaalsed small4b/fold käed

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Algselt postitas Kaitz20 Vaata postitust
                      (lisaks paned ennast väga keerulisse olukorda, kui ta /rai 22$ panuse peale)
                      Sul on sec best A high ja 2 nuppu- fold või call. Väga keeruline?

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

ma veits mõelnud tagantjärgi ja leidnud et check on vist parem in general. atm olin obv results oriented, sest kui ta checkis siis panin insta ta sellise range peale, mis maybe oleks callinud ja mis riveris ka kinnitust sai. Ja Kaitz, sinu post küll esmapilgul üsna nonsenss, äkki selgitad veits.

Comment

• turusolkija
                          Jube Noob
                          • Nov 2012
                          • 100

Huvitav käsi. Ei mõista eriti, miks AQ 4bet callida. Mõistan, et IP ja deep ja history, aga headesse setuppidesse eriti ei satu. As played saab plaan olla iga ruutu turnis sisse ajada ning A ja Q callida.

River on maru keeruline tõesti. Pigem arvan, et vastane paneb sind tihemini JJ+ peale kui suvalisele õhule. Normaalne ootus, et 4bet potis deepilt checkid JJ-QQ järgi. Betiks 45 ja võtaks ta AK ning 78s jms käte pealt maha.

Comment

Working...