Zoom NL50

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Engels
    Julm Donk
    • Oct 2010
    • 31

Zoom NL50

PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($35.80)
    SB ($44.14)
    BB ($50)
    UTG ($21)
    MP ($49.25)
    Hero (CO) ($75.11)

Preflop: Hero is CO with K, 9
    1 fold, MP bets $1.50, Hero calls $1.50, 1 fold, SB calls $1.25, 1 fold

Flop: ($5) 2, 8, 3 (3 players)
    SB bets $1, 1 fold, Hero raises to $2.50, SB calls $1.50

Turn: ($10) 7 (2 players)
    SB bets $1, Hero raises to $6.77, SB calls $5.77

River: ($23.54) 4 (2 players)
    SB bets $33.37 (All-In), Hero ???
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: Zoom NL50

Kui sinu mängitud käsi, siis soovitaks pigem mitte mängida NL50. See pole pahaga öeldud, lihtsalt tundub selle käe järgi pisut liiga suur amps. Kui just ei olegi plaan recreationally mängida ofc.

As played tahaks ma ikkagi riveri callida ja ei usalda seda shove.
    Last edited by KristjanLaas; 29.08.12, 15:58.

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Ma foldiks riveri. Meil on bluffcatcher. Vastane avas MP-lt ja me peame uskuma, et tal on Ac. Kui ta turni c-r callis, siis ma juba usun. Riveril usun veel rohkem.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
        Ma foldiks riveri. Meil on bluffcatcher. Vastane avas MP-lt ja me peame uskuma, et tal on Ac. Kui ta turni c-r callis, siis ma juba usun. Riveril usun veel rohkem.
        Vastane on kätt super fishiselt mänginud, pluss stacki järgi ka pigem mitte reg. Päris tihti näeme random holdingut imo. Lisaks ma ei arva, et meil on fishi vastu bluffcather. Oleks meil KcQc, kalduks ma ka pigem foldima. Huvitaks väga zoomi regide arvamus.

Comment

• ristijeesus
          Klubi Liige
          • Oct 2009
          • 2533

Vastane ei avanud midagi.

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

Kõik tänavad valesti mängitud - fold pre, flopi & turni raised palju suuremaks. Riveril eelistan foldi, kuni poti suuruse beti calliks maha.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

See kas sa siin riveri foldid või mitte, ei oma su long term graafikule mingit mõju, sest sellist olukorda juhtub väga harva ja ei näe mõtet üldse arutadagi. Aga see kuidas käsi enne on mängitud näitab, et sul on palju tähtsamaid asju mille üle mõelda. Mängijate kohta infot pole, ei oska preflopi kohta midagi arvata, aga muidu fytele +1.

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

Fold pre. Isegi loose mängija vastu ei calliks. Reeglina hitid oma 9 või K ja kui pot suureks läheb oled taga. Minu mängu parandas kõvasti see, et ei hakanud Zoomis vastaseid mõistatama vaid andsin ise neile mõtlemsainet.

Flopis raise suuremalt kui raised. Kui ta ka callib, siis on pot hittides nii suur, et ta ei suuda reeglina loobuda. Võid ka callida. Flopis on pot oddsid juba olemas.

Fold river. Näpuotsatäis mängijaid omab selliseid mune, et niimoodi bluffida. Riverit tuleb uskuda. Enamustel kordadel on seal tõsi taga. Foldi ja säästad raha. Raha tuleb mujalt aga mitte niimoodi readless bluffcatchides.

Comment

Working...