Jaanuar 2012: 120 tundi pokkerit vs €100

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pokkerisheriff
    Grinder
    • Oct 2011
    • 824

Re: Jaanuar 2012: 120 tundi pokkerit vs €100

võiks teha erinevad levelid nagu pokerstarsis on. et gold level challenge on 30 tundi ja 30 eurot vahele, platinum level challenge on 60 tundi ja 60 eurot vahele ja supernova level challenge on 120 tundi ja 120 eurot vahele. ja kes eriti hull on võib mitmes korraga osaleda, aga siis peab mängima 30+120 tundi näiteks ja peab reeglites kuidagi enne kindlaks määrama, et kui mängib 145 tundi 150 asemel, siis loetakse esimesena täidetuks näiteks supernova level ja öeldakse, et gold levelist jäi 5 tundi puudu või vastupidi (sellest oleneb kummast sissemaksest ilma jääb, mis läheb teiste vahel jagamisele).

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
      võiks teha erinevad levelid nagu pokerstarsis on. et gold level challenge on 30 tundi ja 30 eurot vahele, platinum level challenge on 60 tundi ja 60 eurot vahele ja supernova level challenge on 120 tundi ja 120 eurot vahele. ja kes eriti hull on võib mitmes korraga osaleda, aga siis peab mängima 30+120 tundi näiteks ja peab reeglites kuidagi enne kindlaks määrama, et kui mängib 145 tundi 150 asemel, siis loetakse esimesena täidetuks näiteks supernova level ja öeldakse, et gold levelist jäi 5 tundi puudu või vastupidi (sellest oleneb kummast sissemaksest ilma jääb, mis läheb teiste vahel jagamisele).
      Võiks teha nii, et sa osaled ka kui sul midagi seletada on.

PS. sa oled retard.

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Üpris mõttetu süsteem imo.
        Oletame, et ma võtan endale selle 30h variandi ja 5 inimest võtab 120h variandi. Nemad peavad ju palju rohkem tööd tegema ja riskivad palju suurema summaga. Hero enam-vähem freerollib sellise scenario puhul.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

kaks osalejat, vutt-vutt-vutt mängima :D

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
            Üpris mõttetu süsteem imo.
            Oletame, et ma võtan endale selle 30h variandi ja 5 inimest võtab 120h variandi. Nemad peavad ju palju rohkem tööd tegema ja riskivad palju suurema summaga. Hero enam-vähem freerollib sellise scenario puhul.
            need potid oleksid eraldi ikka (minu näite puhul oli mõte selles, et 30 tunni mängijatel oma pott, 60 tunni mängijatel oma pott ja 120 tunni mängijatel oma pott, lihtsalt võid soovi korral mitmes osaleda). kui 30 tundi valid, siis 120 tunni mängijate rahadesse sul asja pole. nii saaks need kel pole aega 120 tundi kindlasti mängida, omavahel teha motivatsioonivõistluse 60 tunni täistegemiseks jne (levelid ei pea 30, 60 ja 120 olema. neid kindlasti ranka või mõni muu vana kala oskaks sobivamaid valida, et võimalikult suurel hulgal oleks huvi ja reaalne võimalus vähemalt ühes motivatsioonivõistluses osaleda).

ja spewmonkeyst tegelikult päris ebaviisaks hakata teist inimest suht põhjuseta solvama, eriti jõuluajal :(
            Last edited by pokkerisheriff; 25.12.11, 14:22.

Comment

• Mrt1989
              Grinder
              • Mar 2010
              • 999

Samas võiks teha kaks listi , ühed kes mängivad pokkerit põhi sissetulekuna ja teised kes mängivad töökõrvalt. Vastavalt siis
              60h tööinimestele ja 120h nendele kelle jaoks pokker põhiline on . Hetkel 177h töö kõrvalt ei pigista kuidagi 120h pokkerit lisaks :D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

ei hakka siin enam midagi muutma, sest niigi keeruliseks aetud. hetkel on kõigil võimalus MB-st raha välja kanda. usaldusväärsemaid isikuid võin kasvõi ise käendada kui rahade saatmine hilineb tänu pühadeele mõned päevad.

Comment

• pokkerisheriff
                  Grinder
                  • Oct 2011
                  • 824

jah ranka, ega ma ei mõtlegi et jaanuaris peaks hakkama midagi muutma. lihtsalt see oli idee tuleviku jaoks ja täpselt Mrt1989 poolt mainitud põhjusel, et paljud ei mängi täisajaga ja mõni kes harrastajana mängib 40-50 tundi kuus saaks lisamotivatsiooni natuke rohkem pingutada ja 60 tunni nimel pingutada teiste mitte täiskohaga mängijatega.
                  Last edited by pokkerisheriff; 25.12.11, 16:20. Põhjus: võtsin spewmonkey kritiseerimise maha, kuid jätkuvalt arvan, et mannetu temast niimoodi teisi solvata

Comment

• virukunn
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 2036

jah ranka, ega ma ei mõtlegi et jaanuaris peaks hakkama midagi muutma. lihtsalt see oli idee tuleviku jaoks ja täpselt Mrt1989 poolt mainitud põhjusel, et paljud ei mängi täisajaga ja mõni kes harrastajana mängib 40-50 tundi kuus saaks lisamotivatsiooni natuke rohkem pingutada ja 60 tunni nimel pingutada teiste mitte täiskohaga mängijatega.
                    Olen ka sellega nõus. Kas just 60/120, imo võiks pigem mingi 80/150 vms olla. Eks ole mõtlemisainet järgmisteks kuudeks, Jaanuari beti suhtes ei hakkaks ise ka enam midagi muutma, niigi hilja peale jäädud. Plaanisin Jaanuari omast ise ka osa võtta, aga tuli veel paar tegemist Jaanuari kuus ette ja peaksin 5h päevas mängima, mis on liiga ulme minu jaoks. Ei võta osa.

Comment

• viki
                      Grinder
                      • Apr 2010
                      • 893

Minu jaoks teeks asja huvitavaks 200 tundi pokkerit kuus.120 tundi on alla keskmise.

Comment

• Priidix
                        240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                        • Jun 2009
                        • 2839

Algselt postitas viki Vaata postitust
                        Minu jaoks teeks asja huvitavaks 200 tundi pokkerit kuus.120 tundi on alla keskmise.
                        +1

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

kvaliteet > kvantiteet.

Comment

• viki
                            Grinder
                            • Apr 2010
                            • 893

Kusjuures ma olen tööinimene,mitte proff!

Comment

• Ghost0
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1335

120 tundi on üle keskmise kindlasti.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Sa ei leiaks omale vastu bettijaid või vähemalt nende leidmine on väga raske.

Comment

Working...