Noh nagu ikka, sai veits napsu tehtud ja tegime kerge sidebeti. Lenc peab mängima novembris 300k kätt vähemalt nl25's ja plussi jääma. Beti väärtus on $3000. Ise teab, kas updateb või mitte, aga ma eeldasin, et kuna Eestis ei ole kunagi midagi ligilähedastki tehtud, siis peaks ka siia jagama seda.
Lenc 300k kätt @stars nl25+
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Comment
-
-
Re: Lenc 300k kätt @stars nl25+
GL lenC !!
Arvan, et oled ikka võimeline ära tegema.
(Samas on novembris 30 päeva.. osades 31 - väike edge oleks ikka :D)
Comment
-
Nii palju kui Lennu mäletab, siis ta personal best on hetkel 80k kätt, aga ma ise kahtlustan, et ta hustleb, nii et max 110k.
Comment
-
Tigranoga tegime kunagi diili jah, minu 300k kätt oli suhteline fail.
Lootsin miinimum vähemalt 2x paremat tulemust :)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Üks kehvapoolse tulemuse põhjuseid (peale, selle et ei oska hästi) on see, et mängisin enamuse ajast 24 speed lauda korraga, mis tegi ~2000 kätt tunnis ja sellise kvantiteedi peal ei suutnud kvaliteeti piisavalt üleval hoida.
Kohati oli ikka ***** jooks kah, aga sellise jutuga on tänapäeval ennast raske välja vabandada :)
Edu projektiga!
Ma olen nõus 10k$ betiga, et mängin kuus 400k kätt NL25 ja jään plussi lolLast edited by levis; 31.10.10, 23:33.
Comment
-
-
^impressive
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)ma siis sihin 300 012 kätt
Lisamotivatsiooni mulle: kui ma saan kuu eest endale PTR-i "Ultimate Grinder" badge'i, siis maksab spew mulle $1000 ekstra, kui mitte, siis ei pea mina midagi maksma.
Comment
-
sry, you're doomed.Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitustNice graph, paneb veits muretsema raisk.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Alguses hakkan Starsi fast laudu 24-tablima, kui tundub, et hakkan failima, siis võtan FTP-st 16 lauda juurde, mis on suht hardcore, aga that's how I roll.Algselt postitas soouni Vaata postitustmax arvu rushi laskma:D
Teema pealkiri on petlik, tingimustes ei olnud toast tegelikult juttu
Comment
-
TC
Comment