*** PPTL III Hooaeg: Edetabel ja muu liigaga seonduv *** (TÄHTIS UUENDUS!)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** PPTL III Hooaeg: Edetabel ja muu liigaga seonduv *** (TÄHTIS UUENDUS!)

Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Trios vist toimib ka see buddytransfer? Äkki oleks kellelgi viitsimist enne igat turniiri näiteks hommikul teha uus teema, kuhu kõik kellel pole trios pappi, saavad oma nime kirjutada, shippida starsi/tilti kindlaksmääratud kontole summa ja saavad triosse turna alguseks asemele? Natuke tülikas kindlasti korraldajate jaoks, aga ma usun, et tõstaks osalejate arvu kindlasti. Ühe inimese võrra vähemalt. :-)
    Muidugi saab ka siinsamas teemas küsides, aga ametlik teema/kindel kodanik kes tegeleb oleks parem. Lihtsalt ettepanek.
    TB-s transfer toimib küll aga seda on natuke tülikas teha, kuna tuleb saata klienditoele (klienditugi@triobet.ee) kiri, kus on kirjas:
    a) enda alias (see, mida kuvatkase lauas)
    b) sõbra alias (see, mida kuvatakse lauas)
    c) summa (eurodes)
    d) salaküsimuse vastus

Rohkem infot: http://www.triobet.ee/est/poker/buddytransfer.html

Peale tülika maili kirjutamise võtab TB Transfer ka natuke aega - mõnest minutist kuni mõnekümne minutini.

/***************/

Uue, eraldi TB Transferite teema tegemine julgustaks ja motiveeriks inimesi tegema kannet TB-sse, mis omakorda suurendaks turniiridel osalejate arvu. Seetõttu kaalun seda ettepanekut.

Lisaks kui vaja aitan siis aitab TrioBet'i kannetega ise ka -- selleks tuleb siin teada anda.

Comment

• MeelisV
      Vana Tegija
      • Apr 2010
      • 1300

Ma ei saa aru, pole ju nii raske endale Triiobeti 50-100€ kanda.

Comment

• erplander
        ekrelander
        • Oct 2008
        • 1029

lol, mul läks eile ülekande tegemisega üle veerand tunni.
        Kõigepealt võttis paar minutit sisselogimine triobeti pokkeriklienti, isikukoodi otsimine ja sisestamine.
        Siis üritasin otse pokkerikliendist teha SEB-i sissemakset, ei toiminud, süsteem logis SEB-i lehele sisse, aga soovitud summas ülekanne jäi stoppama.
        Ok, eks proovin siis saidi kaudu, kust varem on probleemideta toiminud. Uuesti ka vaja saidile kõik ID-koodid ja värgid sisestada, taas paar minutit.
        Üritan paroolikaardiga teha ülekande, aga ütleb et päeva limiit sellisel moel ülekanneteks on ületatud, kuigi olen sel päeval eelnevalt vaid ID-kaardiga ülekandeid teinud... Ega midagi, tuleb taas kaardilugeja välja otsida, taha ühendada jne.
        Siis muidugi ei anna ID-kaart ühendust, tuleb uuesti kõik brauserid sulgeda, sh Triobeti sait ja uuesti sinna sisse logida...
        Mõistagi ID-kaardiga makse tegemine võtab omajagu aega, aga lõpuks sai see tehtud. Hakkasin ülekannet tegema 10 min enne turniiri algust, kui tehtud sai, oli esimene level poole peal...
        Muidugi kogu see protsess ajas omajagu tilti, nii et andsin rankale suht kerge duubli (callisin ta allini flopis mastitõmbe + ülekaardiga, ei hittinud)

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas erplander Vaata postitust
          l
          Muidugi kogu see protsess ajas omajagu tilti, nii et andsin rankale suht kerge duubli (callisin ta allini flopis mastitõmbe + ülekaardiga, ei hittinud)
          wut? postflop ju standard, seda tildiks nimetada ei saa aga preflop call oli küll alb.

Comment

• MeelisV
            Vana Tegija
            • Apr 2010
            • 1300

Algselt postitas erplander Vaata postitust
            lol, mul läks eile ülekande tegemisega üle veerand tunni.
            Kõigepealt võttis paar minutit sisselogimine triobeti pokkeriklienti, isikukoodi otsimine ja sisestamine.
            Siis üritasin otse pokkerikliendist teha SEB-i sissemakset, ei toiminud, süsteem logis SEB-i lehele sisse, aga soovitud summas ülekanne jäi stoppama.
            Ok, eks proovin siis saidi kaudu, kust varem on probleemideta toiminud. Uuesti ka vaja saidile kõik ID-koodid ja värgid sisestada, taas paar minutit.
            Üritan paroolikaardiga teha ülekande, aga ütleb et päeva limiit sellisel moel ülekanneteks on ületatud, kuigi olen sel päeval eelnevalt vaid ID-kaardiga ülekandeid teinud... Ega midagi, tuleb taas kaardilugeja välja otsida, taha ühendada jne.
            Siis muidugi ei anna ID-kaart ühendust, tuleb uuesti kõik brauserid sulgeda, sh Triobeti sait ja uuesti sinna sisse logida...
            Mõistagi ID-kaardiga makse tegemine võtab omajagu aega, aga lõpuks sai see tehtud. Hakkasin ülekannet tegema 10 min enne turniiri algust, kui tehtud sai, oli esimene level poole peal...

See isikukoodi trükkimine on nats tülikas jah, aga Eestis sellised seadused, et see kohustuslik. Mis ma muud soovitada oskan kui õpi isikukood pähe. Pole ju nii raske oma sünnipäev + neli numbrit meelde jätta.
            Mai tea, kui ma Swedbankast ülekannet tegin, siis läks max 2 minti ja raha oli olemas..

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Buddyka küsimine siin teemas pidi võimalik olema, nagu aru olen saanud. Keegi viitsib triosse mulle €35 ma Starsi $50? Kasutaja muruntau mõlemas.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

oleks ka vaja pokkeriprode turnade jaoks raha triosse saada natukene, vastu saatmise võimalused on Moneybookers ja Fulltilt. PM kes saab aidata

E: Done
                Last edited by udikaz; 19.09.10, 17:58.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Buddyka küsimine siin teemas pidi võimalik olema, nagu aru olen saanud. Keegi viitsib triosse mulle €35 ma Starsi $50? Kasutaja muruntau mõlemas.
                  Pane $50 ranka666 PokerStarsi kontole teele. Kui rahad käes saadan murutnaule TrioBetis €35.

Sorry, et hiline teema aga tulin just väikeselt jalutuskäigutl ning ei olnud enne aega. 1h late regamine, seega peaks jõudma.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Tuletan meelde, et täna tehakse esimene vahekokkuvõte ning tolle võitja saab auhinnaks raamatu! Võimalus võita on hetkel absoluutselt igal ühel, sest eelmised kaks turniiri ei saanud ükski osaleja mõlemalt turniirilt korraga punkte.

Hetkel edetabel:
                    Kood:
                    Nimi             Punkte   Raha

MasterPuppet     20       €115
                    -Cypher-         20       €135
                    hoss23           16       €69
                    hotcocacola      16       €81
                    ranka666         12       €46
                    CristMefisto     12       €54
                    ANzumon2008      10
                    Paaaco           10
                    oVerRider        8 
                    gentr0t          8
                    TIGRANO          6
                    vilkar           6
                    MrLogi           4
                    bearraid         4
                    pokker112        2
                    vertucci         2

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

WTF! Pot Limit Omaha 6max pidi ju olema....

EDIT: õnneks vähe rahvast, seega suht suva

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

13 mängijat järel ja 10 saavad puntki. Aga ärge unustage, et late regamine on avatud veel 23 minutit!

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Ma ei suutnud oma akkx ep pealt foldida, suht obv oli aajj vastas :) 12 lauda cashi oli ka kõrval, pole hullu.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

kahjuks on taaskord mingid retardedid freerollihundid chatis, kellel pole elu :D

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

K high masti foldimine pole minu teema :D

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

lol coca saab jah mingi noliferi käest ilusaid lauseid

Comment

Working...