*** PPTL III Hooaeg: Edetabel ja muu liigaga seonduv *** (TÄHTIS UUENDUS!)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • erplander
    ekrelander
    • Oct 2008
    • 1029

Re: *** PPTL III Hooaeg: Edetabel ja muu liigaga seonduv *** (TÄHTIS UUENDUS!)

Mõttetu õigustada, need väljatoodud käed olid tõesti üpris donkplay, eriti arvestades, et tegu oli üldisest passiivsema mängijaga, pidid olema valmis, et sind võidakse trappida. See et ta sulle "üliweak" mulje jättis, et tähenda, et sa teda tõesti toorelt välja saad pushida igas käes. Ma ei näe mingit megaülemängimist, hoopis sina püüad vägisi mängida, suutmata mitte ühtki kätt maha panna ja siis veel uhke olles oma "tugeva" mängu üle kui õnnekombel pihta saad ja suckoudi teed. Eriti hale :)

Comment

• masterpuppet
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2094

Ma ei ole uhke ju. Issand jumal küll. :) Ma ei tahtnud üldse midagi välja tooma hakata. Ärme nüüd muutu isiklikuks. Minu jaoks oli see überfan turniir ja teen järgmine kord samamoodi 100%.

Ja ära tee nüüd ennatlike järeldusi nendest kahest käest. :)

Rohkem teemat ei puuduta. Peace, love & rockarolla.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ärge turkat unustage. 20:00 algab ja NLHE Turbo.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Tänased punktid:
          Kood:
          1. koht: Paaco 		20 p
          2. koht: MasterPuppet	16 p
          3. koht: CristMefisto	12 p
          4. koht: alex22_22	10 p
          5. koht: -Cypher-	8 p
          6. koht: TomsterEST	6 p
          7. koht: ANzumon2008	4 p
          8. koht: jep18		2 p
          Edetabel:

Kood:
          MasterPuppet     53       €164
          ranka666         44       €135
          Paaaco           39       €60
          -Cypher-         30       €135    
          hotcocacola      27       €97
          Udikaz           25       €103
          CristMefisto     24       €76  
          MrLogi           24       €64
          ANzumon2008      22
          alex22_22        22       €38          
          hoss23           16       €69
          MrEdwards        10     
          oVerRider        8 
          gentr0t          8
          jep18            7        €8
          TomsterEST	 6
          TIGRANO          6
          vilkar           6
          erplander        5        €8
          bearraid         4
          pokker112        2
          vertucci         2

Raamatukonkurents (järgmise turniiriga selgub järgmise raamatu võitja):
          Kood:
          MasterPuppet	27
          Paaaco		25 
          MrLogi 		20 
          ranka666        16
          ChristMefisto	12
          hotcocacola  	11
          alex22_22	10
          -cypger- 	8
          jep18        	7 
          tomsterest 	6
          anuzmon2008 	4
          erplander    	5 
          udikaz       	5

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
            Ma ei taha uuesti bensiin tulle visata, kuid vaata stacksize ning blinde. Obv udikaze poolt megaülemängitud käsi ning arvestades tema eelnevat (kogu mängu jooksul) üliweak käitumist, siis turnis oli olemas nii fold equity kui ka piisab equity.

Megalt kontekstist välja rebitud käed ning puhtalt läheb mänguflowga kokku.

PS. Pole kunagi üle 1$ HUSNG mänginud ning teoreetilised teadmised mul selles vallas null, aga hakata dongiks sõimama ning huiama, kuna kogu mängu oli üliweak ning lõpuks tugevamal oli ka natukene õnne, siis on see eriti hale.
            Ma jätsin selle teema juba ammu kus see ja teine ning mõtlesin, et asi unustatud, aga ei.. mingi ennast täis vennike tuleb siin klähvima. Kui mina olen nii weak ja sina nii tugev ja ütled et TUGEVAMAL oli õnne... olen nõus suga igakell ükskõik kui palju heads up-i mängima. up to 55$ husng või siis kuni nl200 fullstack HU cash. ise veel ütled et pole kunagi üle 1$HUSNG mänginud ja teooria sul null.. ehk ütled mulle kuidas saad sa siis lahterdada üldse kedagi weakiks või strongiks? see- et sa võitsid ühe coinflipi ja siis peale seda andsid mulle ikkagi tagasi ja siis suckoutisid mind gutshotiga- ausalt see ei tee sind strong mängijaks ja sul on endast ikka vabsei liiga hea arvamus endast....

Plah kuidas ma ei salli selliseid ennast täis vendasi.

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
              see esimese käe (QQ) flopi minbet ja call tunduvad küll nõrgad. või plaanisid võimalikult palju raha potti saada?
              tema XX käe vastu oleks ta any Jx või siis sellega mis tal oli turnis all in pannud mu strange beti peale. Selline oli minu arvamus ja ta ka seda tegi. tema argumendid on nii kummalised, et mina olen nõrk mängija, ok kuidas ma siis buildisin igakord stacki üles kui olin kaotanud ja siis kaotasin ühe suure coinflipi ning buildisin ikkagi üles kuni selle käeni kus ta mu oma gut shotiga totaalselt "üle mängis".

Comment

• masterpuppet
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2094

Pff. Ja ikka peab arutama. Pläurum-Läurum.

MINU silmis olid sa weak, mitte kuradi HU masterplasterfantastiko prumpastiko grinderi silmis. Ma olen HUdonk ning vastavalt oma ettekujutusele sinust ka mängisin. Kui sulle tõesti see suckout nii hingele käib, siis anna oma SN ja ma saadan sulle selle 11€ tagasi.

Ma lihtsalt tahtsin selgitada oma seisukohta, kuid sinu "ülbe" käitumine mõjutas osaliselt ka minu kirjutisi. Viitasid, et see oli sinu reaktsioon, minu käitumisele OMAHAs. Aga seal ma täiesti tavalises mängusituatsioonis mainis, et su luckbox täna töötab ja panin veel ":)" taha kah.

Ei ole ülbe ja olen pühapäeva mängija. Saan aru, et hingega grinderitel on iga kaotus hinge seest sööv, kuid võtame seda turniiri naljaga ning pühapäevase õllekõrvase huumoriga?

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

Pff. Ja ikka peab arutama. Pläurum-Läurum.

MINU silmis olid sa weak, mitte kuradi HU masterplasterfantastiko prumpastiko grinderi silmis. Ma olen HUdonk ning vastavalt oma ettekujutusele sinust ka mängisin. Kui sulle tõesti see suckout nii hingele käib, siis anna oma SN ja ma saadan sulle selle 11€ tagasi.

Ma lihtsalt tahtsin selgitada oma seisukohta, kuid sinu "ülbe" käitumine mõjutas osaliselt ka minu kirjutisi. Viitasid, et see oli sinu reaktsioon, minu käitumisele OMAHAs. Aga seal ma täiesti tavalises mängusituatsioonis mainis, et su luckbox täna töötab ja panin veel ":)" taha kah.

Ei ole ülbe ja olen pühapäeva mängija. Saan aru, et hingega grinderitel on iga kaotus hinge seest sööv, kuid võtame seda turniiri naljaga ning pühapäevase õllekõrvase huumoriga?
                  ˇAsi ei ole kaotuses vaid sinu suhtumises, minu haledaks kutsumises ja idiootsetes põhjendustes konkreetsete käte kohta. sõnadega teed suuri asju igaljuhul...teinekord ei tasu hakata kohe teist inimest haledaks ja ma ei tea kelleks veel kutsuma, kui sa ei tea isegi kellega sul tegu on. Sa mängisid halvasti aga ikkagi joppas sul ja sa võitsid. thats it. Mina jätsin kohe asja rahule, aga sul oli vaja ikkagi tagant nokkida. ole ettevaatlikum.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Järgmine PokkeriProd.com kokkutulek siis toimub Audentese poksiringis?

Comment

• udikaz
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1946

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Järgmine PokkeriProd.com kokkutulek siis toimub Audentese poksiringis?
                      nah ta pole seda väärt, lihtsalt inimesed võiksid suuta natukene oma keelt hammaste taga hoida, kui ei teata kellega parasjagu klähvitakse. Mina unustasin selle teema kohe peale käte panemisi, kus mina "nõrk olin ja tema tugev". eile sattusin siia teemasse ja vend ikka ei saanud olla rahulikult. igale pokkerist vähegi arusaavale inimesele on selge, et ta mämngis nagu donk seal, aga ei inimesel on vaja ikka mind igatemoodi kutsuma hakata. Lihtsalt, minu kõht ei taha eriti seedida õhku täis vendasi. Aga ma ei risusta seda teemat enam , sry for that.

Fun sari on nii või naa
                      Last edited by udikaz; 04.10.10, 09:23. Põhjus: rõhtan seda ja lasen poistel siin edasi omavahel jageleda

Comment

• Oliverk
                        Moderaator
                        • Nov 2008
                        • 3016

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Lolzor rohfvel, nüüd on tegu juba nagu sport-vaidlemisega.

Kes siis õhku täis on? Isiklikult proovisin su ees vabandada, aga no ei saa pidama ju.

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                          Ole vait donk, oleks asi biidis. Asi selles, et sina olid see kes eelmine nädal halas ja idiooditses siin. Edaspidi soovitan sul kohe kindlasti suu kinni hoida teatud situatsioonides.

ˇAsi ei ole kaotuses vaid sinu suhtumises, minu haledaks kutsumises ja idiootsetes põhjendustes konkreetsete käte kohta. sõnadega teed suuri asju igaljuhul...teinekord ei tasu hakata kohe teist inimest haledaks ja ma ei tea kelleks veel kutsuma, kui sa ei tea isegi kellega sul tegu on. Sa mängisid halvasti aga ikkagi joppas sul ja sa võitsid. thats it. Mina jätsin kohe asja rahule, aga sul oli vaja ikkagi tagant nokkida. ole ettevaatlikum.
                          EI teagi ausalt öeldes, kes sa oled ning see ei olegi üldse oluline. Haledana mainisin seda, et üldse hakkasid siin käsi välja tooma ning lihtsalt dongiks sõimama. Ega see mingi $1024 Wcoop HU ei ole, kus dongi vastu kaotades pead terve toatäie mööblit ära lõhkuma. SEE on teise suunitlusega turniirideseeria!

nah ta pole seda väärt, lihtsalt inimesed võiksid suuta natukene oma keelt hammaste taga hoida, kui ei teata kellega parasjagu klähvitakse. Mina unustasin selle teema kohe peale käte panemisi, kus mina "nõrk olin ja tema tugev". eile sattusin siia teemasse ja vend ikka ei saanud olla rahulikult. igale pokkerist vähegi arusaavale inimesele on selge, et ta mämngis nagu donk seal, aga ei inimesel on vaja ikka mind igatemoodi kutsuma hakata???. Lihtsalt, minu kõht ei taha eriti seedida õhku täis vendasi. Aga ma ei risusta seda teemat enam , sry for that.

Fun sari on nii või naa
                          Kes sa oled siis? Ja sina alustasid dongiks kutsumisega.- Nä-nä-nä-nä

Tahan veel, parem kui kohvi. PEale 3 tundi und poleks nagu üleval olnudki.

----

PS: Minu klähvimispost siis. Keelan naisel nüüd söögitegemise ära, sest see tekitab teistes ainult halbu emotsioone.

Sorry, naine ootas mõnusa pühapäevase piduroaga. Kahju, et elus esimest korda biidi said.

Comment

• MeelisV
                            Vana Tegija
                            • Apr 2010
                            • 1300

Tra, mul triobet ei lase sisse logida, jääbki laadima:

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Oli endal ka paar päeva tagasi selline asi. Paar minutit ootamist aitas.

Comment

• MeelisV
                                Vana Tegija
                                • Apr 2010
                                • 1300

Ma ootasin enne mingi 5 minti. Nüüd tegin restarti ja installisin Triobeti uuesti ja nüüd selline kiri, wtf??

Comment

Working...