Hiliseima libahundi mänguteema
Collapse
X
-
Vote Count 359 to 541
Hääled seisuga post 359 kuni 541
Öö saabub 00:01:18 pärast
---
:00 loeb :01 ei loeHääli Lynch Hääletajad 2 q_q KristjanLaas (23), LuuK (11) 2 LuuK q_q (79), Ahv Kongost (54) 1 ei ole hääletanud rahvavaenlane (0)
Comment
-
Re: Hiliseima libahundi mänguteema
tahtsin su reaktsiooni näha. Nüüd ma usun, et sa küla. Okei.Algselt postitas q_q Vaata postitustLOL
GG
Comment
-
Vote Count 359 to 543
Hääled seisuga post 359 kuni 543
Öö saabub 00:00:37 pärast
---
:00 loeb :01 ei loeHääli Lynch Hääletajad 2 q_q KristjanLaas (23), LuuK (11) 2 LuuK q_q (79), Ahv Kongost (55) 1 ei ole hääletanud rahvavaenlane (0)
Comment
-
RV SNIPIB MIND VõI KAOTAME FLIPIAlgselt postitas Ahv Kongost Vaata postitusttahtsin su reaktsiooni näha. Nüüd ma usun, et sa küla. Okei.
Comment
-
Ta oleks seda juba teinud.
ONE TIME COOLERDAMA KÜLA POOLE SELLE FLIPI NÜÜD!
Comment
-
EOD Vote Count 359 to 547
Hääled seisuga post 359 kuni 547
On öö
---
Hääli Lynch Hääletajad 2 q_q KristjanLaas (23), LuuK (11) 2 LuuK q_q (81), Ahv Kongost (56) 1 ei ole hääletanud rahvavaenlane (0)
Comment
-
***DEAD POST 4 LOLCATS ***
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustärkasin just, lugesin läbi risti ja rohkem ei viitsi.
ma ütleks sulle WOAT aga sa oled hunt sellepärast ei saa öeldaAlgselt postitas q_q Vaata postitustMiks ma hunt?Algselt postitas overbet Vaata postitustMa loodan, et vähemalt kuku saab aru, mida ma #95 all mõtlen.Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustMa söön mütsi ära kui sa ei wulfi.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustÜles on poodud kasutaja overbet, kes oli tavaline külaelanikAlgselt postitas q_q Vaata postitustMa küla.Algselt postitas q_q Vaata postitustTIMZ MA VANNUN GRETE NIMEL ET MA KüLAAlgselt postitas timz0333 Vaata postitustlol see on päris hea.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustAinult selle pealt, et Grete nimel lubasid. Muu ei koti aga see on epic douchebag move kui wolfid
overbetAlgselt postitas q_q Vaata postitustEi wolfi ausalt.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustRandomizeri otsusel on üles poodud q_q, kes oli libahunt
***DEAD POST 4 LOLCATS***Last edited by BlackWerewolfGenie; 12.03.14, 00:04.
Comment
-
Ahv oli eile kahtlane küll, 100% lockis q q hundiks ja lõpuks oli nõus ainult flippama qq(hunt) luuk(küla?) vahel, Hundina oli tal valida kas hunt tanki või 50-50 flip.
Luuk on luuk, suht vähe poste, eile esimene post hääletas q q ja jättis päeva lõpuni + laasi 100% clear.
Päev lõppeb ikka 21.00? On siin üldse midagi nii kaua arutada?
Comment
-
Ehmatasin juba ära, et mis toimub. Mingi Isutuba kommenteerib siin mängu, kellest varem pole kuulnudki. Aga rahvavaenlane asendati välja hmm..
Comment
Comment