MÄNGUTEEMA: "vaata peeglisse. kes sinusugusega enam mängiks?"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: MÄNGUTEEMA: "vaata peeglisse. kes sinusugusega enam mängiks?"

Pikk mäng oligi.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Algselt postitas q_q Vaata postitust
      Ja karupojal tõesti enam mängudesse asja pole (kui üldse mängitakse veel) mingil juhul.

Nii nõrga närvikavaga ja enam usaldada ei saa, et sa teiste jaoks ära ei riku mängu, kui keegi jälle ei usu, et sa küla.

Ja võin öelda, et tegu nkn nii rõveda cheateriga, et teil hakkaks paha, kui ma ütleks, kuidas see vend libahundis cheatinud on.

RIP in peace karupoeg Jun 2012 - Feb 2014.
      ty

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

YOLO Once out LOUD in Piece

Comment

• WowAwiAA
          Pokkerihai
          • Sep 2010
          • 2715

Ma hostin järgmise mängu ja kõik tuleb väga strict reeglitega, kui ma nad paika suudan panna.
          In-ge rahus.

Viskaks mingi vabanduse ka nii lohakalt, et jätan karmi don'tgiveashit mulje, mingi fucking nõrkus võimalikult ruttu rollid teada saada, mitte mängus eelise saamiseks aga kuradima asjades veendumises ja uudishimu.

Pmslt kui olen hunt olnud ja mulle öeldakse õhtul mängija roll, ma küsin alati PM põhist pilti, et veenduda. Saadan modile esimene öö, et kui ma nightkilled saan saadetaks koheselt huntide nimed jms.

Suht meh.

Comment

• WowAwiAA
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 2715

Algselt postitas q_q Vaata postitust
            Ja karupojal tõesti enam mängudesse asja pole (kui üldse mängitakse veel) mingil juhul.

Nii nõrga närvikavaga ja enam usaldada ei saa, et sa teiste jaoks ära ei riku mängu, kui keegi jälle ei usu, et sa küla.

Ja võin öelda, et tegu nkn nii rõveda cheateriga, et teil hakkaks paha, kui ma ütleks, kuidas see vend libahundis cheatinud on.

RIP in peace karupoeg Jun 2012 - Feb 2014.
            ÄRa hoia tagasi end, räägi kõik välja.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Toon välja paar põhjust, miks siin ei ole koht mängimist dropida...

*Mängijate muudatused. Klaas + Timz ei ole enam easy readida selle pealt missuru erinevus nende hundi ja küla mängudes oli, (Laiendatakse arsenali)
              *Visa lol GOAT wolf.
              *q_q meh, kuku outplays mu poole mängu pealt, kui olin jälile saamas, well played.

Kõik otseselt mängu sisene reachis uue leveli praegult.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                Toon välja paar põhjust, miks siin ei ole koht mängimist dropida...

*Mängijate muudatused. Klaas + Timz ei ole enam easy readida selle pealt missuru erinevus nende hundi ja küla mängudes oli, (Laiendatakse arsenali)
                *Visa lol GOAT wolf.
                *q_q meh, kuku outplays mu poole mängu pealt, kui olin jälile saamas, well played.

Kõik otseselt mängu sisene reachis uue leveli praegult.
                Eee.. Ma võin sulle 100 põhjust tuua, miks sa enam libahunti ei tohiks näppida. Peale sinu postitas ka rahvavaenlane, kes ilmselgelt arvaski et võib postitada, kuna sina ju postitasid. Siis otsa klaaspro ka + Q_Q. 4 inimest saab kickbani ja mängime edasi v? Peale selle ma ei saa ikka aru, et wtf teil Karupojaga peas toimus.

Üritasite nifferdada siin üksteisepeale süüd aga tegelt keerasite ikka mõlemad sitta korralikult. Karupojale oleks kohe pidanud ütlema, et mäng käib me ei tohi rääkida libahundust. Mitte beggima huntide nimesid välja. Peale seda kui sa nimed said teada oleks pidanud kuss olema ja hostiga asja arutama. Leidma asendusmängija aga sa tulid foorumi mingit iba ajama, et: luuk plz ütle kes hundid on ma siiamaani ei usu, et timz pole.

Comment

• LuuK
                  Vana Tegija
                  • Dec 2008
                  • 1138

jep ma arvan ka et 5max on palju huvitavam

Comment

• WowAwiAA
                    Pokkerihai
                    • Sep 2010
                    • 2715

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                    Eee.. Ma võin sulle 100 põhjust tuua, miks sa enam libahunti ei tohiks näppida. Peale sinu postitas ka rahvavaenlane, kes ilmselgelt arvaski et võib postitada, kuna sina ju postitasid. Siis otsa klaaspro ka + Q_Q. 4 inimest saab kickbani ja mängime edasi v? Peale selle ma ei saa ikka aru, et wtf teil Karupojaga peas toimus.

Üritasite nifferdada siin üksteisepeale süüd aga tegelt keerasite ikka mõlemad sitta korralikult. Karupojale oleks kohe pidanud ütlema, et mäng käib me ei tohi rääkida libahundust. Mitte beggima huntide nimesid välja. Peale seda kui sa nimed said teada oleks pidanud kuss olema ja hostiga asja arutama. Leidma asendusmängija aga sa tulid foorumi mingit iba ajama, et: luuk plz ütle kes hundid on ma siiamaani ei usu, et timz pole.
                    ühtegi põhjust ei näinud

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

cheater ja muidu loll oled

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

Mida sa vapsik seletad, sa ei oska mängidagi. Ei mõista praegust olukordagi, mis tahame siis, et mängus käivat olukorda võiksid lugeda, hah.
                        Last edited by WowAwiAA; 27.02.14, 19:52.

Comment

Working...