VisaHunt vol II - OFFICIAL mängu teema!
Collapse
X
-
Re: VisaHunt vol II - OFFICIAL mängu teema!
3 hunti on ju mitte 4?Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust6:4 päeva algus
5:4 pärast modkilli
Kas nüüd must lynch?
Comment
-
Meil on must lynch, kui sul on counterclaim tule välja ja arutameAlgselt postitas Looper Vaata postitustVisahing
Comment
-
Kui sa arvad, et minu viga on selles olukorras suurem ning "sina ja ranka lihtsalt tegite toredate samariitlastena minu tegemata tööd", siis sul ikka tõsised probleemid. Ranka ei tohi NEVER ever siin seda posti avada ja thats it. Kui sul on soov minu tegemata tööd teha, siis kirjutanud lencile või kellelegi teisele, mitte kaasmängijale.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustKarupoeg milles ma süüdi olen?
Teist mängu jutti sa ei oska hostida. Sa suudad mängu juba 4janda postiga ***** keerata, poste deletedes . Kuna 2 päeva sa midagi ette ei võta, et votecounter tööle saada ja lasta neid poste undeleteda, siis obv peab keegi su tegemata töö ära tegema. Vahepeale viskad taaskord neid ' role neutral ' poste. Ma juba leppisin sellega, et see mäng tuleb ka siuke, kus hosti võib ka toota mida iganes soovib.
Comment
-
Mäng läbi pole? :DAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustMeil on must lynch, kui sul on counterclaim tule välja ja arutame
Comment
-
Comment