Ei noo Looper. Oled nõus, et võtame järjekorras: Overbet -> WoW -> reevaluete the river ja mõtleme mis saab. Oleneb kes alles, kes läinud. Kes muutunud hundisemaks/kes külasemaks.
Q_Q muutuski kahtlaseks ja ma hakkasin mõtlema, et Overbet ja Q_Q teevadki koostööd. See tundus nii krdi loogiline aga ma ei saa midagi teha kuna Q_Q kasuks räägivad paljud asjad. St sellessuhtes et ta küla on. Ja kui meid sel viisil ära leveldati, siis ma olen nõus kaotusega ja wp hundid.
--
Flipmachine polnud üldse teemas eile mu meelest kuniks viimastel minutitel keegi tuli jälgi segama ja Overbeti lynchi kaniitama.
Wow peab ka olema 1 huntidest. Day1 tõi ta välja, et Overbet on hundine kohe. Q_Q liitus temaga ja mõlemad olid nõus. Day1 lõpus WoW ütleb, et: Õu Overbet on juu nii külaseks muutunud, kuidas me teda hääletada saame. Siis hakkaks hääli pilduma.
Mis krdi postide järgi ta Overbeti külasemaks riidiks? Overbet ei teinud terve päev pmst ühtegi posti. Mõned üksikud: eh oh miks eh ah oh postid.
Wow peab ka olema 1 huntidest. Day1 tõi ta välja, et Overbet on hundine kohe. Q_Q liitus temaga ja mõlemad olid nõus. Day1 lõpus WoW ütleb, et: Õu Overbet on juu nii külaseks muutunud, kuidas me teda hääletada saame. Siis hakkaks hääli pilduma.
Mis krdi postide järgi ta Overbeti külasemaks riidiks? Overbet ei teinud terve päev pmst ühtegi posti. Mõned üksikud: eh oh miks eh ah oh postid.
ranka
wowa sent
q_q sent
overbet sent
visahing sent
timz sent
looper
kaardimaja sent
emma sent
flip sent
pkrranno sent
bwg
luuk
Nagu te näete, siis tegemist on mu wordi listiga mängijatest ning sellest, kellele PM saadetud rolli kohta. Ranka oli esimene, kellel märkimata, sest temale ma saan iga rolli öelda skypes. Viimased kahte lihtsalt ei märkinud, looperile unustasingi rolli saata tol hetkel ja ta küsis pm-i teel ise. Viimast kahte ei hakanud märkima.
continue.
Selle järgi võttes, kui Karupoeg ei valeta siis reaalselt sai BWG kirja ja tänu minu tehtud prohmakale ühes teises teemas sai ta eile välja lasta angelshoti.
That ja #320, Visa, kust ma reade pole pannud. Keegi ei kommenteeri mu mõttekäike see mäng ja see ebaaktiivsus ajab mind lihtsalt närvi. 200 posti on lihtsalt mingit suvalist kust siin vahel, mis host karupoja poolt genetud. Mul kaob lihtsalt mott ära, kui vahepeal on mingi gifivõistlus, votecount ei tööta ja põhiteema on saunapidu. Fuck this game.
See post tundub lihtsalt nii aus ja see isiklik rünnak karupoja suunas. See ei ole dgaf mode, vaid disappointment mode - ja see ütleb et ta küla.
Selle järgi võttes, kui Karupoeg ei valeta siis reaalselt sai BWG kirja ja tänu minu tehtud prohmakale ühes teises teemas sai ta eile välja lasta angelshoti.
bwg taga pole SENT Ju? Ma ise ka niimoodi rolle saatnud ja ikkagi on alati 1 inimene saamata jäänud. Teades Karupoja hostmisoskusi, siis ei usu, et BWG valetab.
bwg taga pole SENT Ju? Ma ise ka niimoodi rolle saatnud ja ikkagi on alati 1 inimene saamata jäänud. Teades Karupoja hostmisoskusi, siis ei usu, et BWG valetab.
Aga karupoeg kirjutab ,et lihtsalt neil taga ei olnud sent aga samas olid kirjad välja saadetud.
Comment