WW XVII - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: WW XVII - ainult mängijad võivad postitada!

Miks sa mu rongi toole uritasid panna kogu aeg ja mu palvet selgitada ja mult kusimusi kusida ignosid?

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

Seni koige ja way liiga emotsionaalseim mang minu poolt. Halvasti mangitud eriti peale ranka tuhja koha pealt soimamist flippis mul ara. Mis teema sellega ka oli ranka?

Comment

• overbet
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 1620

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
        Miks sa mu rongi toole uritasid panna kogu aeg ja mu palvet selgitada ja mult kusimusi kusida ignosid?
        Misread. BWG oli küla, seega sõelal ranka-Visa-Emma-yolpa-sina. Emma clear, sest kui ta karupoeg, siis oleks ta hundina mind nightkillinud. Ranka wolfgame on mitmeid kordi superfishine olnud, seekord paistis villane, niiet clearisin (ehkki tegelt nüüd vaadates tal osad postid suht kahtlased) ja yolpa sai noobcleari. Seega väga rohkem combosid ei olnudki minu jaoks tol hetkel.

Comment

• eluvend
          Grinder
          • Sep 2010
          • 640

Ma vist pole eriti andekas selles mängus. 4 korda olen mängind vms: neist 2 korda day1 poodud külana, 1 kord hundina failmäng ja day2 poodud. Täitsa kurb kohe.

Aga tglt, Laas ma ju ütsin hoia Rankal silm peal! Olekski mäng lahendatud ju olnd :D
          Üldiselt vist see mäng keegi eriti lahendada ei viitsind ja tehti rohkem nalja. Kohati oli väga lõbus lugeda kohe.

Comment

• eluvend
            Grinder
            • Sep 2010
            • 640

aga gg hundid ja ty q_q!

Comment

• overbet
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 1620

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
              Ma vist pole eriti andekas selles mängus. 4 korda olen mängind vms: neist 2 korda day1 poodud külana, 1 kord hundina failmäng ja day2 poodud. Täitsa kurb kohe.

Aga tglt, Laas ma ju ütsin hoia Rankal silm peal! Olekski mäng lahendatud ju olnd :D
              Üldiselt vist see mäng keegi eriti lahendada ei viitsind ja tehti rohkem nalja. Kohati oli väga lõbus lugeda kohe.
              Heh, samas sa tahtsid mind ja Chari ka oksa tõmmata.

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

sick oli see, et overbet ütles, et ma küla ja ma ütlesin , et ta küla , esimene päev .. koguaaeg.. ja ikka arvati, et me koos hundid.
                wat, ükski hundipaar pole kunagi niimoodi suutnud välja mängida seda, et lõpuks võidaks ka mängu, et esimene päev üksteist niimoodi kaitseks.

ja bwg slipid on wtf...mida sa mõtled mees?

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                Algselt postitas Char Vaata postitust
                juhin tähelepanu, et kuna ma võtan tiimi overbetiga, siis ma obv. ei teeks seda huntidena first day!!!!
                Ise ütlesd ära, et overbet hunt siin lauses :)
                Yo char slipped, lock overbet, lock char game over.

TA JU ISE ÜTLEB ÄRA, ET OVERBET on HUNT kellega ta tiimi VÕTAB wtf Kristjan sa ei loe seda välja siit vä.

absull iga mäng toodad sellist asja..

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

BWG imo rikkus mängu ära.. Ma lendasin instatilti. EmmaWatsoniga koos tootsid päris mõnusalt. Õigustad Lynch oli BWG, pohh kas KT peek või mitte :D

Comment

• eluvend
                    Grinder
                    • Sep 2010
                    • 640

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                    Heh, samas sa tahtsid mind ja Chari ka oksa tõmmata.
                    Dude, päeva lõpus ütlesin päris selgesti, et sa pole hunt. Imo isegi ärgitasin küla kedagi uut otsima.
                    Chari rongi nii varakult käima tõmbamine oli imo puhas info kogumine (prolly oleks samamoodi saanud confirmida, et küla nagu sinuga).
                    See, et kellegi surumisest tuleb alustada on ju obv. Või kuidas seda mängu mängitakse? o_O

Comment

• q_q
                      dibs esimesele naisele, kes siia satub
                      • Jan 2011
                      • 6303

Pole paha, see on muidugi päris naljakas:

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                      Davaj pohhuj, niikuinii rankal mingi viha mu vastu ja yolpa ei tule enne ööd.

Visahing "lasid end ära leveldada" lause oli väga hea ja tundus super külane eile. Täna siiski lihtsalt täiesti teises suunas postid.ja eilne OB mitte uskumine. Sa readiksid OB KT-ks ka ainult hundina, et confirmi saada kuidagi.
                      Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ok lõpetame ära. Ei meeldi slowrollida - pidin enne veenduma, et mängu võidame nii. ​KristjanLaas.
                      Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                      sobib.

KristjanLaas
                      Muidu kui hääled lukus siis pole mõtet nii vara hääletada küladel.

Vähemalt oodake ära, et kõik mängijad saaksid midagi öelda (emma ja yolpa 0 posti).

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Ranka poolt jah solid misclick, oleks veel flippi saajud turnqvoidu peale kui labi oleks narinud isegi, aga see oleks ka tough olnud, sest siis veel flipp teise hundi peale ka visal

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                          Pole paha, see on muidugi päris naljakas:

Muidu kui hääled lukus siis pole mõtet nii vara hääletada küladel.

Vähemalt oodake ära, et kõik mängijad saaksid midagi öelda (emma ja yolpa 0 posti).

Igaksjuhuks selgitan seda spoti korraks. Ma olin just valmis ise KristjanLaasi hääletama tegelt. Hakkasin posti ette valmistama kui vaatasin, et Ranka pani hääle tema peale. Aga error oli peas ja misreadisin Ranka posti: Ok lõpetame ära. Ei meeldi slowrollida - pidin enne veenduma, et mängu võidame nii.

Ma ei tea, kuidas ma suutsin seda misreadida. Arvasin korraks, et teeb nalja vms vist. Lükkasin hääle KristjanLaasi peale ja Ranka kukkus postima, et mäng läbi, ma panin pange. lol.

Comment

• q_q
                            dibs esimesele naisele, kes siia satub
                            • Jan 2011
                            • 6303

Kui klaas sind hääletab siis sa saadki ainult teda hääletada, sest sina oled ju küla.

Kui klaas on ka küla siis on mäng igal juhul kaotatud. (unless hunt misclickib ^_^)

Kui ta on hunt siis su hääl on hundi peal ja tänane lynch on visahing/klaas.

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

Word tekitasin sellise olukorra (sorri visa) kuna tundus, et sellega saan end clearida kulaks ja muidu oleks mina ilmselt lainud, sest suht shokk oli kuulda, et olen koigi hundikandidaat. Samas absull vahet pole, mis oleks saanud, sest yolpa poleks anyway lainud. Tunnen veits solvununa ka end, et oute voita polnud lopuks ja 2 paeva oleks nagu wasted. Next time tahaks kindlalt 13 fieldi, olgu siis inacteveid kasvoi mitu.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Samas nagu oeldud halb mang ka mu poolt ja day1 tundsin juba, et kontroll kaob ara veits. Voimatu kainena mangida, sest siis suumepiinad paris elu ees segavad mangu suvenemist taiega. Jargmine kord ei eksi nii ka.

Comment

Working...