Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    :D
    Ma tahan mangus pusida ja kuna sina mu kohe mangu alguses outisid jatsid sa mulle tapselt 0 voimalust teha muud, enne kui hilja.

Olen 100% kindel, et said sellest ise ka aru.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

day 1 on alati olnud loto. Vähemalt nii palju, et seda on tehtud alati pm ühe random slipi peale. teiste slippide märkajate ülespoomine (eriti day 1) on küll väga mittekülalik käitumine ja ei ole üldse kasulik küla eesmärgile.

Basically on meie ülesanne leida ülesse eksijad. Mina leidsin praegu (kui teised ei ole veel liitunud mänguga) sinu jutus suure ebakõla. Uue mängijana on muidugi esimese mõttena "parim kaitse on rünnak". Suurendasid oma kahtlust veelgi.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Olgu ilmselt magama.

Jutu mote on lihtsalt selles, et puudsin alguses olla kaval ja leida loog pohjenduse oma rollile.

Minu ja karupoja teema eriti lamp, kuna leian tegelt vahemalt sama palju argumente sellele, miks ta hundina ei peaks mulle kohe niimoodi peale lendama.

Nii ongi ja ei tasu ule moelda nuud mu mangu esimest lause, johhaidii.

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

day 1 on alati olnud loto. Vähemalt nii palju, et seda on tehtud alati pm ühe random slipi peale. teiste slippide märkajate ülespoomine (eriti day 1) on küll väga mittekülalik käitumine ja ei ole üldse kasulik küla eesmärgile.

Basically on meie ülesanne leida ülesse eksijad. Mina leidsin praegu (kui teised ei ole veel liitunud mänguga) sinu jutus suure ebakõla. Uue mängijana on muidugi esimese mõttena "parim kaitse on rünnak". Suurendasid oma kahtlust veelgi.
          Su jutt pole uldse loogiline, sest ebakola on vaid siis kui eeldad, et olen lugenud eelmisi hunte, mis on lihtsalt juba oma olemuselt ebatoenaoline imo.

Su leitud ebakola on tapselt sama vettpidav kui ma pooraks oma eelmise lause ebakolaks sinu kaitumises, moistad?

ebakolaception.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

ma ka magama. homme tulen 4 paiku, eks siis näha kuhu edasi areneb.

btw see mängu sellisel ajal alustamine oli pigem halb käik q_q poolt, sest ebavõrdses olukorras mängijad. Eelkõige need, kes hakkasid kohe pihta ja need, kes tulevad 10 h pärast. Homme huntidel väga hea kohe tühja koha pealt sappa võtta ilma, et keegi neile valgust heidaks.

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
              Su jutt pole uldse loogiline, sest ebakola on vaid siis kui eeldad, et olen lugenud eelmisi hunte, mis on lihtsalt juba oma olemuselt ebatoenaoline imo.

Su leitud ebakola on tapselt sama vettpidav kui ma pooraks oma eelmise lause ebakolaks sinu kaitumises, moistad?

ebakolaception.
              kle. basically on see, mis sa tegid praegu, olnud viimastes mängudes insta noobclear. Char tuli mingi lolli lausega eelmine mäng (minu noobclear, mida q_q ei uskunud, sest oli ise hunt!). q_q on noobclearinud ise samal ajal mingit 5 mängijat ning kõigil juhtudel on tal pidanud need ka paika (nt jmsksns).

Kõik mis neid mängijaid ühendab on see, et nad on uued mängijad ja noobmove tehtud mängu alguses.

Seega sa tahad praegu minu käest basically endale noobclear silti juurde. Kuna sa oled lugenud mänge. ERITI vaadanud alguseid, siis oli see sinu jaoks hea spot.

tundub natuke liiga hästi välja mängitud.

Aga ma olen sinuga nõus, et juhul kui su jutt õige, siis on sul väga raske ka selle vastu võidelda hetkel. Ja sul võib väga hästi olla ka õigus.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

ööd

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Ma tahan mangu voita ja hundina poleks ever tahelepanu hakanud puudma kohe, kuna pole online kontsepti ega mangijatega veel uldse kursis ja ei tea mitmel levelil mang kaib siin, seega oleks way rohkem safenud suht kindlalt alguses, et tutvuda mangijatega.

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

ood

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Ja tildis juba. kunagi ei taha lopetada postitamist

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Ahhoi kõik külamehed. Seekord ausalt küla ja väga hea enesetunne, et ei pea hakkama mingeid out-of-space leveleid välja mõtlema vaid saan hunte rahus lynchida.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                          Kahtlustatav Pettus(t)es
                          • Sep 2013
                          • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Naw, ei teadnud, et random gen. ja eeldasin, et seetottu kulaelanik, et host motles koigile loogilistele faktoritele.
                          Kuidagi sulest välja pigistatud põhjus tundub olevat, karupoeg ütles ära, et esimene post ka kahtlaselt läbimõeldud. Kui oled tegelt ka küla siis pead rohkem postitama ja usun, et rong muutub ka õhtuks.

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                          MA KÜLA SEPP, VALMISTAN TELLIMUSEL HUNDIPÜÜNISEID : )
                          Tahaks custom made elavhõbe-vasarat omale. Esimese lynchitud hundi hamba võib käepidemesse graveerida.

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                          Aga üldine foorumi aktiivsus ju mingit exp siin mängus ei anna?
                          Aga kuidas viimase küsimusega on?
                          Wow 'i Avicii vaata ta hambad üle siis tead mis mõõdus valmis teha. Sa liiga agaralt alustad siin Wow, lõhnad hundiselt.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

yo lükkame käima
                            Väga paljud hundid on teinud oma first post'ina "yo"

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Aga karupoega lihtne readida, tavaliselt külana süüakse day 1 ära :)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

UnOfficialMängu esimene post
                                Heip,

Külaelanik.

Olen olnud super ebaaktiivne foorumis juba mitu kuud ja host ei riskiks ever mind libahundiks panna esimene mäng ja tekitada võimaliku olukorra, kus libahundid on liiga suures disadvantages ja mäng potentsiaalselt rikutud alguses.
                                veidi liiga läbi mõeldud post mängu esimese posti kohta
                                yo lükkame käima
                                OfficialMängu esimene post

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                                Väga paljud hundid on teinud oma first post'ina "yo"
                                Laas võib olla hunt küll muidu aga mul lihtsalt igav tahtsin mingeid poste quoteda ja siin pole rohkem materjali millega töötada :D

Comment

Working...