Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Collapse
X
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Mulle ka meeldis xD see. Poleks külaelanikut sellist liigutust oodanudki. Ei uskunud teda nkn seal spotis.Algselt postitas q_q Vaata postitustjmskd on kerge readida
ja avicii keskmisest parem mängija siin eelmine mäng fake kt soft claim bds peekiga oli suht sexy
Comment
-
Eiei, see oli kuidas sina asja näed. Ma olen rebel ja kiuste panen muid hääli kui boss.Algselt postitas q_q Vaata postitustok teeme
Comment
-
vastupidiAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustMulle ka meeldis xD see. Poleks külaelanikut sellist liigutust oodanudki. Ei uskunud teda nkn seal spotis.
hunt ei teeks kunagi sellist liigutust
Comment
-
Vb, vb mitte aga hui teab mis plaan neil oleks võinud olla seal hetkel.Algselt postitas q_q Vaata postitustvastupidi
hunt ei teeks kunagi sellist liigutust
Comment
-
well, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistadaAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustYou say sexy, i say it was a slip.
Comment
-
Selline fake claim oli seal ka kahe otsaga. Sellele vastu ma vaidlema ei hakka, et hea mängija oled.Algselt postitas Avicii Vaata postitustwell, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
Comment
-
Tagantjärgi ma tean jah, et sinu push last day-l oli minu poolt lollus. Eriti kui me omavahel peaaegu ''kaklema'' oleks läinud. Siis sain aru, et gg, sa ilmselt küla. :D Aga krdi kanaaju nagu ma olen, ei suutnud suurt pilti näha.Algselt postitas Avicii Vaata postitustwell, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
Comment
Comment