***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Synfony
    Jube Noob
    • Feb 2013
    • 148

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

No tiiger, muidu sul oli suht ranka stiilis hääletamine, et jmh kuskil anda 1 hääl ja rongid jäid tahaplaanile..
    aga ranka ja jmks´i vahelisel, lendasid häälega rongis jmks´i peale, mis on suht kahtlane
    + kui oli vahepeal häältevaheline sõda sinu ja tmizi vahel, läks teatav hunt ranka ka kuidagi tmizi rongile kui asi oli muutunud tasavägiseks. muidugi teemasiseseid kohti on nii mõnigi veel, võib ka see kõik olla kokkusattumus, kuid mine tea + mõtlema panev koht on ka see, et kas Luuk might be hunt, nähes võitlust Kardaani ja LuuKi vahel , siis läks Ranka ka Kardaani rongile kui muidu oli seal hääli jaganud üksikult ning kahtlusalune marco tundub ka kohati tema jälgedes käimas.

Comment

• IamAllin
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 1653

aga pean minema ja jätan täna marcoloco. GL küla.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Ma pärast kui votecount olemas muudan kuidas paremaks pean. Hetkel niikuinii vist kahe nime vahel valik. Eks näis.

Comment

• marcoloco
          FPP Pro
          • Nov 2010
          • 203

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust

Nii et kes siis jmskn h22letasid:
          Avicii,LuuK, tiigrikutsu, marcoloco

v2hemalt yks sellest nimekirjast peaks hunt olema, ilmselt kyll kaks. Kuigi ei tasu p2ris maha kanda v6imalust, et 1 hunt j2lgede segamiseks ohverdas ranka. Muidu oleks selge, et 6-st 3 on hundid. Aga see on riskantne strateegia, nii et pigem mitte yle m6telda ja seega minu arust on Avicii, LuuK v6i tiigrikutsu kaks neist hundid.
          M6tleisn natukene veel selle yle ja ikka selge, et hunt ei oleks rankat ohverdanud eile. Nt oletame, et camu oleks hunt, siis oleks ta saanud jmsk v2lja v6tta ja seis oleks olnud 6 kyla, 3 hunti. SIis oleks kyll olnud selge et nimekirjas avicii, luuk, tiigrikutsu, marcoloco, ranka, camu on 3 hunti, aga kylal oleks vaid 1 v6imalus eksida nii et see seis oleks huntidele kindlasti parem.

Seega olen nyyd veendunud, et 2 hunti on nimekirjast "avicii, luuk, tiigrikutsu, marcoloco". hetkel peaks olema v6imalik 2 korda eksida kylal, nii et m2ng peaks olema kylal v6idetud. Kui mina t2na l2hen, siis 2rge hakake minu eeskujul mingeid imeteooriaid leiutama, vaid homme tiigrikutsu ja siis avicii vs luuk minu arvamus on pigem avicii. Luuk on tunduvalt v2hem kyll postitanud ja teda keerulisem lugeda. Avicii puhul kahtlane kasv6i eile uute nimede m2ngu toomine

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

after 739

3 marcoloco (aIamAllin, camu Maxi)
            2 tiigrikutsu ( synfony, marocoloco)
            1 synfony (tiigrikutsu)

Comment

• tiigrikutsu
              Grinder
              • Oct 2011
              • 522

Marco teooriaga kaasa minnes, kui ta peaks küla olema oleme me pizdets nkn.

Synfony jääb minujaoks kahtlaseks kuna ta ei suutnud ära selgitada miks ta sellist soga kirjutas. See " ranka sarnaselt hääletamine " on ju ilmselge bullshit. Vaadake kuidas ma hääletanud olen, eeldades, et timz vms pani mööda jmsnks69-kiga siis peaks selles listis obv veel hunte olema loogiliselt võttes.

Aga jah, jääb synfony.

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

tiigrikutsu

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust
                  M6tleisn natukene veel selle yle ja ikka selge, et hunt ei oleks rankat ohverdanud eile. Nt oletame, et camu oleks hunt, siis oleks ta saanud jmsk v2lja v6tta ja seis oleks olnud 6 kyla, 3 hunti. SIis oleks kyll olnud selge et nimekirjas avicii, luuk, tiigrikutsu, marcoloco, ranka, camu on 3 hunti, aga kylal oleks vaid 1 v6imalus eksida nii et see seis oleks huntidele kindlasti parem.

Seega olen nyyd veendunud, et 2 hunti on nimekirjast "avicii, luuk, tiigrikutsu, marcoloco". hetkel peaks olema v6imalik 2 korda eksida kylal, nii et m2ng peaks olema kylal v6idetud. Kui mina t2na l2hen, siis 2rge hakake minu eeskujul mingeid imeteooriaid leiutama, vaid homme tiigrikutsu ja siis avicii vs luuk minu arvamus on pigem avicii. Luuk on tunduvalt v2hem kyll postitanud ja teda keerulisem lugeda. Avicii puhul kahtlane kasv6i eile uute nimede m2ngu toomine
                  miks mitte ma ei võind tuua eile uusi nimesi? meil oli 0 readi kes võiks hundid olla ja inimeste pommitamine annab tavaliselt infot - ma ei usu, et sa hunt oled

Comment

• camu
                    Super Moderaator
                    • Jan 2009
                    • 3411

tiigrikutsu
                    hetkel tundub marcoloco teooria huvitav. Imo täna tiiger, homme luuk, ülehomme marco. Avicii minu jaoks külane. Aga see aind ühe riidi põhjal.

Usun, et mina või imallinn süüakse öösel niikuinii ära. Seega parimat!

Comment

• tiigrikutsu
                      Grinder
                      • Oct 2011
                      • 522

Lol, gg. Seletate ka äkki natuke, miks mina?

Ei viitsi närvi ajada ennast, jälle tuleb avicii kes ei ole ühte hunti ka ära spottida mitme mängu peale ja hääletab minu külana välja. Järgmine mäng hääletan kohe Aviciid, pole lihtsalt vaja mängu sind.

Comment

• tiigrikutsu
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 522

Tundub, et marco ja mina oleme mõlemad külad. Miks muidu on paljud siin nõus mõlema vahelt jooksma?

Comment

• Synfony
                          Jube Noob
                          • Feb 2013
                          • 148

Tiiger isegi kui läbi mingi valemi peaksid sa küla olema, siis sa lihtsalt annad ju põhjust, et sind hääletada. Pealegi sinu nö hääletused tunduvad hoopis imelikud a la ntx mind hääletad kuna stabbisin sind varem oma postiga ja võtsid kohe minu ette, vahepeal iamallini ka proovisid hääletada kuna temalgi oli sinu vastu midagi, pealegi kui ma olin q_q, timzi poolt suht cleared ja minu väljahääletamine ei annaks mitte mingit infot ka juurde + mul on olnud palju normaalsemad hääletused võrreldes sinu omadega mis vahepeal ei oma absoluutselt mingit loogilist rütmi, niiet sa ei saa meid süüdistada selles, et me sind hääletame :D.

Comment

• marcoloco
                            FPP Pro
                            • Nov 2010
                            • 203

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                            Marco teooriaga kaasa minnes, kui ta peaks küla olema oleme me pizdets nkn.
                            kui sa oled ikkagi kyla ja homme v6etakse mind v2lja ja n2hakse et ka mina kyla, siis on seis 3 kyla ja 2 hunti ning need hundid on Luuk ja Aivicii.

Aga kohe yldse ei taha uskuda, et sa kyla. T2nases h22letuses pole erilist loogikat - mina olen suutnud vastu oma tahtmist oma seisu v2ga hundiseks teha ja ei saa aru miks mitte minu vastu h22letada. Pigem sa hundina juba tead, et ma kyla ja yritad j2lgi segada.

Comment

• tiigrikutsu
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 522

Tänases hääletuses pole loogikat? Kui ma arvan, et sa oled küla ja sa oled küla siis ma olen hunt? Nonsense, siin on kahtlasemaid vendi kui sina. Kuna kui sind hääletatakse ja kaitsta ei üritata siis ilmselt sa ei ole hunt. Mõtle nüüd loogiliselt, avicii tundub mulle ka pigem küla, aga ta pole just kõige teravam.

Comment

• tiigrikutsu
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 522

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
                                Tiiger isegi kui läbi mingi valemi peaksid sa küla olema, siis sa lihtsalt annad ju põhjust, et sind hääletada. Pealegi sinu nö hääletused tunduvad hoopis imelikud a la ntx mind hääletad kuna stabbisin sind varem oma postiga ja võtsid kohe minu ette, vahepeal iamallini ka proovisid hääletada kuna temalgi oli sinu vastu midagi, pealegi kui ma olin q_q, timzi poolt suht cleared ja minu väljahääletamine ei annaks mitte mingit infot ka juurde + mul on olnud palju normaalsemad hääletused võrreldes sinu omadega mis vahepeal ei oma absoluutselt mingit loogilist rütmi, niiet sa ei saa meid süüdistada selles, et me sind hääletame :D.
                                Ah mis sa plärad. :D Loogilist rütmi? Kui ma hunt oleks siis miks ma peaks stabima lampi kedagi kes mind ründas. Lihtsalt, sa ei suutnud põhjendada miks sa mind hääletasid. See küll mingi põhjendus ei ole, et sa infot juurde ei anna ja timzi poolt cleared? wtf mis jutt see on. :D

Comment

Working...