***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Avicii
    Grinder
    • Nov 2012
    • 800

Re: ***Libahunt V game thread***

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
    Avicii, see kui sul on ideid ei tähenda, et need head on. Esimesel päeval enne päeva lõppu mõnest rongist midagi järeldada on debiilsus. xd

Panen hääle Avicii peale kuna otsib tähelepanu ja võib-olla on Luuk koos temaga hunt.
    otsin tähelepanu? üritan saada inimesi postitama ja vbla nendest postitustest midagi teada saada, sina aga pakud lampi nagu tegid seda eelmine mäng ja mis sellest välja kukkus? well played sir. ma arvan, et sa oled küla, kuigi sinu esimene hääl lenci peale, tundub veits kahtlane, kuna lenc on kindlasti parem mängulahendaja kui sina, aga kui sa oleksd hunt olnud siis oleksid sa jätnud selle enda teada ja lihtsalt öösel vaikselt maha koksanud, seega arvan, et oled küla hetkeseisuga

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

eelmisele postile lisaks veel see, et 100% küla ei hääletaks never lenci tho

Comment

• Avicii
        Grinder
        • Nov 2012
        • 800

vähemalt mitte esimesel päeval ja ilma readita lol

Comment

• Avicii
          Grinder
          • Nov 2012
          • 800

timz0333 postiga seoses veel see - eelmises mängus kui luuk oli hunt, hüppas kohe ka tuimalt isutuba rongile lambist, et saaks kedagi välja, sellepärast tundub timz0333 hetkel mulle kahtlasena

Comment

• marcoloco
            FPP Pro
            • Nov 2010
            • 203

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
            mina pointisin q_q välja oma esimese postiga, kuna tema oli eelmine mäng ka pädevalt aktiivne ja postitas korralikult siis tahtsingi, et tõmbaks see mäng ka ohjad enda kätte. peale seda pointis mind välja, kuna olevat pointless poste teinud kuna eelmine mäng sai minu käest vastupead selle eest :D ez game. arvan nüüd, et q_q on küla. .
            m6istlik jutt. v6iks teised kasutajad ka rohkem postitada siin, et reaktsioonidest midagigi v2lja lugeda, aga vist n2dalavahetuselt polegi suurt aktiivsust oodata + tegemist mu esimese m2nguga ja alles toores - postitan konflikti ja siis arvan et kohe k6ik 15 minutiga postitavad reaktsioonid ja saab k6vasti infot, tegelt muidugi peab vist siin paar tundi pausi v6tma ja vaatama mis siis postitatud.

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

timz0333 postiga seoses veel see - eelmises mängus kui luuk oli hunt, hüppas kohe ka tuimalt isutuba rongile lambist, et saaks kedagi välja, sellepärast tundub timz0333 hetkel mulle kahtlasena
              Samas päris loll peab olema hundina, et kohe rongile hüpata nii. Ei taha uskuda.

Comment

• q_q
                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                • Jan 2011
                • 6303

Algselt postitas camu Vaata postitust
                Samas päris loll peab olema hundina, et kohe rongile hüpata nii. Ei taha uskuda.
                no elu on näidanud, et ikka hüpatakse

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

Algselt postitas camu Vaata postitust
                  well, 50 50 luuk eksis esimesel päeval nii ja läks kohe, minujaoks on pigem see põhjendamata hääl kahtlane, kuigi ma saan aru, et esimesel päeval ongi väga raske midagi põhjendada kui keegi eriti ei postita

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Proovisin lihtsalt actionit tekitada, esimesel päeval niikuinii raske pihta saada hundile ja panin pm suvalt õli tulle.

Minu hetke hundikandidaadid oleks Imallin (kahtlane esimene post), Avicii Kuidagi duo on tekkinud qq ja Aviici vahel. qq ajab obv nii küla juttu, et raske kellegil uskuda, et ta wolf. Kui on siis perfect strat muidugi.
                    Rohkem actionit ITT

Kuna ei hakka märtrit mängima ja luuk sai eelmine mäng ainult ühe päeva mängida siis lasen hääle random genekast läbi ja tulemus ranka

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

hääled:

3 Marcoloco (Jmskns69, lenc, q_q)
                      2 AAvicii (tiigrikutsu, marcoloco)

1 Luuk ( camu)
                      1 Timz0333 (Avicii)
                      1 Tiigrikutsu (wowawiaa)
                      1 ranka (timz0333)
                      Last edited by karupoeg; 10.02.13, 16:03. Põhjus: timzi hääl muutus

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Kui ma häält muudan kas peab kirjutama, muudan hääle või piisab kui lihtsalt boldin kasutajanime? Karupoeg hääletan ranka sest random generaator valis tema välja.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                          Kui ma häält muudan kas peab kirjutama, muudan hääle või piisab kui lihtsalt boldin kasutajanime? Karupoeg hääletan ranka sest random generaator valis tema välja.
                          ma lugesin hääli ja kirjutasin posti samal ajal kui sina muutsid häält, seega ei näinud update. muutsin kohe ära ka. Teen järgmine kord refreshi enne postitamist. Postist piisab jah!

Comment

• q_q
                            • Jan 2011
                            • 6303

pane vote counti juurde "hääled seisuga post #xxx"

Comment

• q_q
                              • Jan 2011
                              • 6303

miks random generatoriga hääletad?

Comment

• IamAllin
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 1653

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                                külane post

sellist laadi postid kõik külased olnud, kui ma valesti ei mäleta. ja ei hääletanud kedagi, kui eelmine kord pani kohe isutuba

ja statistiliselt võimatu, et 3 korda mingi hea rolli drawib :D
                                ei ole midagi siin nii väga võimatut, äkki tahad teda clearida, sest olete koos hundid?:P

Proovisin lihtsalt actionit tekitada, esimesel päeval niikuinii raske pihta saada hundile ja panin pm suvalt õli tulle.

Minu hetke hundikandidaadid oleks Imallin (kahtlane esimene post), Avicii Kuidagi duo on tekkinud qq ja Aviici vahel. qq ajab obv nii küla juttu, et raske kellegil uskuda, et ta wolf.

Iga mäng on keegi tulnud ja mu eismese posti kallal nurisenud ja laati olen küla olnud.
                                sest random generaator valis tema välja.

what? Hääletan timz0333 , sest kui on hunt siis nice, kui pole, siis pole kahju mängijast, kes random generatori abil hääletab.

Comment

Working...