Suur tänu lenCile orgunni eest, tegelaskujud jne, super!
yep that too.
Algselt postitas lenC
donkament,
Sa oled Codecci. Sa ballimine on kontrolli alt väljas, igal öösel viskad sa rahapaki ühe mängija suunas ja tänu sellele jääb see mängija ellu. Sa oled ingel ja sa esindad küla võistkonda.
Sa oled muruntau. Sa lõid foorumile oma jalgpalli meeskonna ja oled üleüldse üks väärt postitaja. Lisavõimeid sul paraku puuduvad, tõuse enne 3. Liigasse, siis räägime edasi. Sa esindad küla võistkonda.
ja lisaks veel, et tunnen süüd selle lõpusegaduse tekitamise pärast nig olen nõus järgmise mängu host olema. Et kui rahavas soovib mängida vms, siis võin seda korraldada.
GG, no ega mul midagi enam viimastel päevadel teha ei olnud.
Mäng oli juba kotis, aga siis sai karupoeg banni ja nii see asi perse läks. Oleks rahulikult fabi välja võtnud ja oleks korras olnud.
Viimasel päeval tahtsin riski peale minna ja claimida küla ning pakkunuks ingliks IamAllin, aga njah, Nii kui donkament ingli rolli ära claimis oli suht selge, et läbi ka.
ja lisaks veel, et tunnen süüd selle lõpusegaduse tekitamise pärast nig olen nõus järgmise mängu host olema. Et kui rahavas soovib mängida vms, siis võin seda korraldada.
Comment