***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: ***Libahunt III game thread***

Seis on ikka väga nutune juba, hunte pole veel üldse maha saadud.
    Eile hääletasin Camu, aga tema tundub siiski pigem küla eilse põhjal. See et Svenza küla oli, no ma ei tea. Ma ei suutnud päris hästi ära tajuda kui palju temast reaalset kasu oli ka, pigem külvas segadust.
    Hetkel on meil 2 päeva aega midagi teha ja reaalseid kandidaate on 2, Fortune ja Fab. Mõlemad vist siiski hundid ei ole.

Hetkel siis kaks varianti Fab (Inward) ning Fortune.
    Suure tõenäosusega kui Fab on hunt siis seda on ka Inward. Seega kasulikum minu arvates oleks Fabi välja hääleteda ja juhul kui tema on hunt siis Inward samuti, sealt saab juba mingeid seoseid hääletamiste jne suhtes kui ei ole siis on suht kööga kuna Fortune saame kätte, aga edasipidi eksida enam ei tohi.

hääletan Fabulous

üldiselt on siin neid kahtlaseid veelgi, aga liiga riskantne oleks vist mingi suvalise kodaniku kraesse hüpata hetkel

Järgmine mäng enam ise osa ei võta. Esimene mäng oli veel huvitav, aga selles mängus enam eriti ei viitsi kuidagi aktiivselt soneerida ja võidelda. Aega ka pole, et teemat mitu korda läbi lugeda. Kahju, sest mäng ise huvitav

Comment

• tiigrikutsu
      Grinder
      • Oct 2011
      • 522

Väga kahtlane, Fabulous tundub küll oma tekstiga päris küla olevat. Hoopis camu on vaikseks jäänud peale seda kui teda agaralt hääletati. Hääletan Fortune vastu kuna tema hääletas Fabu vastu ja camu poolt keegi ei hääleta ning Fabu tundub ilmselgelt küla olevat imo.

Lähen hetkel magan natuke ja õhtupoole süvenen teemasse uuesti. Võib-olla on midagi kahe silma vahele jäänud.

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Fortune

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Hääled seisuga post#228

4 Fabulous (kaardimaja, camu, Fortune, Maxi)
          3 Fortune (OuMaiGaad, tiigrikutsu, Fabulous)
          1 Godspeed_EJ (donkament)

Öö saabub ~6,5 tunni pärast.

Comment

• IamAllin
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 1653

panen ka hetkel Fabulous

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Hääletan Godspeed_EJ, kes iga hommiku stateb obvioust ja siis jääb kõrvalvaatajaks. Õhtu poole püüan ka kirja panna tegelikud analüüsid mõne mängija kohta. Eile sai läpakas laiali lõhutud ja sp ei saanud kaasa rääkida.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

kas ma olen midagi maha maganud? Eile oli põhiteema svenza ja camu peal, kuidas nüüd järsku camu täiesti mängust välja on jäänud??

Minu jaoks tundub loogiliste valikutena camu ja fab. Aga ma otsustan selle üle ka pigem õhtul, kui ehk tuleb päeva jooksul veel infot juurde.

svenza teema oli vb minu bläkk ka ja sellest on üsnagi kahju.Mina ju teda algselt suruma hakkasin, kuid no tundus tõesti, et nii
                on.

hetkel 32-33 tundi järjest üleval, millest u 27 veetnud tööl ning mõistus ei ole üldse selge.

Comment

• Fortune
                  IP
                  • Oct 2008
                  • 1396

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                  kas ma olen midagi maha maganud? Eile oli põhiteema svenza ja camu peal, kuidas nüüd järsku camu täiesti mängust välja on jäänud??

Minu jaoks tundub loogiliste valikutena camu ja fab. Aga ma otsustan selle üle ka pigem õhtul, kui ehk tuleb päeva jooksul veel infot juurde.

svenza teema oli vb minu bläkk ka ja sellest on üsnagi kahju.Mina ju teda algselt suruma hakkasin, kuid no tundus tõesti, et nii
                  on.

hetkel 32-33 tundi järjest üleval, millest u 27 veetnud tööl ning mõistus ei ole üldse selge.
                  fab päästis eile camu ära kohas, kus ta väitis, et arvas et on ise ohus. Enam kahtlasemaks ei saa väga minna.

Comment

• camu
                    Super Moderaator
                    • Jan 2009
                    • 3411

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
                    fab päästis eile camu ära kohas, kus ta väitis, et arvas et on ise ohus. Enam kahtlasemaks ei saa väga minna.
                    Ära külva segadust.
                    Vaikseks jäin, sest tegelesin muude asjadega ja polnud mõttega arvuti taga.
                    tiigrikutsu ja Fortune raudselt kahtlased.

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                      Hääletan Godspeed_EJ, kes iga hommiku stateb obvioust ja siis jääb kõrvalvaatajaks. Õhtu poole püüan ka kirja panna tegelikud analüüsid mõne mängija kohta. Eile sai läpakas laiali lõhutud ja sp ei saanud kaasa rääkida.
                      Keegi peab ju selle OBV ka ära mainima, kuna enamus ei vaevu peale viimase postituse midagi lugema. Sul on alati võimalus põhjalikud analüüsid kirjutada, kui oma läppari kokku oled pannud. Jään huviga ootama.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas camu Vaata postitust
                        Kui Fab hunt, peab Inward ka olema. See selge.
                        Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                        Hetkel siis kaks varianti Fab (Inward) ning Fortune.
                        Suure tõenäosusega kui Fab on hunt siis seda on ka Inward. Seega kasulikum minu arvates oleks Fabi välja hääleteda ja juhul kui tema on hunt siis Inward samuti, sealt saab juba mingeid seoseid hääletamiste jne suhtes kui ei ole siis on suht kööga kuna Fortune saame kätte, aga edasipidi eksida enam ei tohi.

hääletan Fabulous
                        Fab on hunt, siis mina olen ka hunt. Selge nagu vesi. Miks ?

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
                        Miks see kindel peaks olema, et ma hunt olen nüüd? Svenza pealt hääletasin maha, sest ta tegi 9 minti enne eilse päeva lõppu, ei näe tal põhjust seal valetada, kuna mingit pääsemist pole tal loota ja peale seda mõtlesin teha samasuguse postituse nagu neeme tegi, aga kuna aega vähe siis ei teind, aga neeme ikkagi tegi ja nägin võimalust svenza päästa ja hääletasin camu kuna see oli ainus võimalus.

Üks asi millest ma aru ei saa on see, et fab, kes just kirjutas üks post enne, et svenza nkn raudne küla, nüüd äkitselt viimasel hetkel siis hääletab ikkagi svenza, selleks et päästa camu, kellega ta algul tuliselt vaidles? Suht sick oleks kui nad on mõlemad hundid. Hääletan hetkel Fabulous.
                        Fabi tegevus äratab küll kahtlust, aga enda päästmise jaoks on ennemgi külaelanikud teise küla välja hääletanud. Läks kindla peale välja. Ja nagu god ütles, siis see bandwagon fabi välja hääletamiseks täna tekitab ka kahtlusi. Fab hakkas ju Svenzat ka lõpus kaitsma - hundina üsna ohtlik tegevus, arvestades palju endal hääli on.

Siiamaani on huntidel mäng päris hästi õnnestunud, päris segaseks on asi aetud.

Comment

• ristik
                          Grinder
                          • May 2010
                          • 903

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust

on.

Täiesti nõus selle esimese poolega, jään oma eilse hääletuse peale ja hääletan camu hetkel. Mu arust tõin täiesti loogilise teooria välja ja camu enda kaitsmisega väga ei tegelenud.

Algselt postitas camu Vaata postitust
                          Võtke mind välja jah.
                          Ma olen suht kindel, et üks kolmest minu vastu hammast ihuvast kasutajast on hunt. Fabulous oli eile ainuke, kes inwardit kaitsma hakkas. Seega ei saa öelda küll, et keegi sõna ei võtnud inwardi teemal.
                          Kole hundine tundub see post mulle. Lisaks on väga kavalalt see camu teema maha vaikitud. Pakun et täiesti teadlikult huntide poolt.

Comment

• camu
                            Super Moderaator
                            • Jan 2009
                            • 3411

Ma pakun, et sa oled ühes pundis fortune ja tiigrikutsuga niikuinii. Too välja põhjused, miks ma peaksin hunt olema.

Comment

• ristik
                              Grinder
                              • May 2010
                              • 903

Ütlesin juba, et kuigi tulistati sinu pihta igast suunast siis sa enda kaitsmisega küll ei tegelenud ja enne seda veel rääkisid väga kahtlast juttu ala et hääletage jah välja, mida rääkisid eelmisestest mängudest vist kõik hundid. Imo see võib 2 level thinking olla ja proovida süüst puhtaks saada. Kõike seda kinnitab ka see, et sind on täiesti maha vaikitud täna.

Comment

• ristik
                                Grinder
                                • May 2010
                                • 903

Lisaks olid esimesel päeval kohe kole närviline ja üpris sogaseid teooriaid lahmisid ning lisaks sellele olid sina kangesti selle poolt et svenza tanki lükata.

Comment

Working...