Geograafia Peehs (L 18:00)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Simmo
    Grinder
    • Dec 2009
    • 760

Re: Geograafia Peehs (L 18:00)

Mängisin läbi enne vastuste lugemist ja kokku sain 13 punkti. reggie'le 2 juurde, ristijeesusele 1 ja "india" vendadele ka punkt juurde. Ei teagi miks ära ei võinud saata enne...

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

Algselt postitas Simmo Vaata postitust
      Mulle isiklikult meeldis ka Sheep rohkem, kui Peehs. Lihtsalt standartne sheep, imo võiks juba mingi liiga teha sümboolse Buy In'iga ala buy in 10euri ja liiga kestab näiteks 5 sheepi. Peale mida siis TOP xxx vahel jaotatakse summa ilusasti laiali.
      võiks uuest aastast teha aga kes insener on? mina tahan ka mängida
      imo võiks teha natuke suurema buy-ini ja x% läheb insenerile

ma usun, et 30+3 või 50+5€ saaks listi küll kokku

Comment

• Jeebus
        määäääää
        • Jun 2012
        • 1409

detsember pole enamusele sobiv kuu, seega millalgi jaanuarist võiks teha mingisuguse seeria :

- mingi ca 8-10 mängu kuu/kahe vältel
        - enamik sheep vast / maybe midagi piltidega / tähestikuga / maybe mõni peehs
        - props

igatahes ette peab planeerima, et kõik toimiks

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

oh silly me, obv ei pea ju kõikidele 50+5 bi tegema , saab teha kaks pooli : 10+1 ning 50+5 (millest 10+1 on esimestega kambas)

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

imo ei pea kõike tasuliseks tegema. sheepid näitasid, et asi on popp ka ilma rahata. teine asi on tegija tasustamine
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Jeebus
              määäääää
              • Jun 2012
              • 1409

selle buy-ini koha pealt on nagu meh aga mingi liiga võiks teha ja mingi summa tundub kohane, ise mõtlesin, et standard buy in võiks olla 10+1€ aga kindlasti on degenne, keda see ei rahulda, neile siis 50+5€

10+1-ga peaks ju normaalne arv mängijaid tulema, teeks kaks kuud iga nädal ühe mängu

ma usun, et kui ma näiteks detsembri alguses signup threadi teen ja otsime game masteri kellegi siit foorumist, kellele sobiks see vb. 100€ juice palgaks, siis oleks game on

ma usun, et sellise formaadiga tuleks 30+ mängijat ära

---
              inimesi on küll, kes mängiks aga see on ju ette teada, et vaevalt keegi ise mängu teeb
              mina tegin paraja hunniku ja nüüd on mul mõtted otsas + tahaks ise mängida

---
              aga mul tuli järsku tuhin peale, seega teen praegu ühe Peehsi nädalavahetuseks
              Last edited by Jeebus; 08.11.12, 16:18.

Comment

Working...