Imestan, et sellist threadi veel siin pole. Kõik jalgpalliga seonduv siia siis. Premier league, LaLiga, CL jne jne.
*** Ametlik tugitoolijalgpalli teema ***
Collapse
X
-
Re: *** Ametlik tugitoolijalgpalli teema ***
Everything fantasy is ghey. None of it in this thread.
Polegi seda kunagi uurinud täpselt, tundub üsna mõttetu. Valid oma nö meeskonda mingid mängijad ja siis teatud mängudes sooritatud asjade üle saab iga mees punkti vms. 2+2 fantasy football on NFL ilmselt, seal on reaalsed statid mida võrrelda. Jalgpallis pole peale väravate ja söötude midagi.
Comment
-
Comment
-
Kui sa oleks põhjalikult lugenud, siis seal postituses ei ole sõnagi selle kohta, et fantasy footballi pole olemas. qbj0hni'le oli adekvaatne vastus see, et 2+2's versioon on siiski hoopis teise ala kohta. Oleme ausad, jalgpalli kohta fantasy on täiesti mõttetu, sest nagu eelnevalt öeldud, siis seal ei ole statsi mida arvestada. Jookstud meetrid või passes/tackles completed ei lisa mingisugust otsest kasutegurit. NBA/NFL(ma nägin esimest korda elus täna terve mängu, nii, et ei, ma ei ole fänn) omavad oluliselt rohkem statistilisi näitajaid mille põhjal saab oma virtuaalset cocki mõõta.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitustfantasy football on täitsa olemas. ja mitte NFL.
Premier obv. Loodan, et Evans vigastab ennast tõsiselt, et teda ei oleks võimalik lähiajal mängu enam panna.Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustmis liigat kõige rohkem jälgite siis? Ise vaatan premierit ja bundesligat.
Comment
-
Premierit ikka põhiliselt, hoian ka teiste suuremate liigade tegemistes kursis. Praegusest siis lähebki hooaeg kõige põnevamaks. Järgmisest nädalast algavad CL 1/8 finaalid ja liigades on nö viimane lõpufaas.Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustmis liigat kõige rohkem jälgite siis? Ise vaatan premierit ja bundesligat.
:Lulz @ Spewm
Comment
-
Selle nv mängud pakkusid üldse päris palju dramaatikat, üllatusi ja eelkõige väga palju väravaid. ManU sai ka oma esimese kaotuse kirja 1:2 Wolvesile, kusjuures ManU : Wolvesi statistika on ka üllatavalt võrdne 46 võitu vs 33 võitu ja 16 viiki.
Newcastle pöörane comeback 0:4 pealt, mis jäi 4:4 lõpuks. Suure osa mängis muidugi selles paksmaost kohtunik Phil Dowd. Chelsea oskas ka kodus Poolile kaodata, nii et kõige hullem asi ei olegi
Comment
-
Mis osa see Dowd kandis? Üks pennal oli veits vale otsus aga samas jättis ka Newcastle värava lugemata. Muidu täitsa tiptop.
Comment
-
ma kohtunikust ei tea midagi, aga http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...65985&l=fpleadAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustMis osa see Dowd kandis? Üks pennal oli veits vale otsus aga samas jättis ka Newcastle värava lugemata. Muidu täitsa tiptop.
Comment
-
Üks pennal oli väga vale otsus, mitte veits, lisaks muud veidrad otsused. Aga ilmselgelt 4:0 eduseisu mahamängimine oli eelkõige Arsenali enda süü, mitte kohtuniku.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustMis osa see Dowd kandis? Üks pennal oli veits vale otsus aga samas jättis ka Newcastle värava lugemata. Muidu täitsa tiptop.
Lugesin seda, täielik bullshit. Kõike ei maksa uskuda ka.Algselt postitas K2snakas Vaata postitustma kohtunikust ei tea midagi, aga http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...65985&l=fpleadLast edited by inward; 08.02.11, 04:34.
Comment
-
Too penalti olukord on sellepärast veits vale, et abikohtunik andis selle. Videost on näha kuidas Dowd kuskile täiesti rappa jookseb ega olukorda näe. Abilt muidugi julge otsus, kuid käed olid küljes ja selliselt vahemaalt võis ta täitsa tõukamisena tunduda. Muud veidrad otsused - jään eriarvamusele. Kuid jah, eks ta Arsenali süü suuremal määral oli.
Comment
-
Ma olin/olen haige FM jänes :s Pmst ei vasta 2n telefonile ka kui uus versioon välja tuleb :D Nüüd küll juba vähem, aga 10 aastat iga sügis-talv sama jama :DAlgselt postitas KeRRRt Vaata postitustega keegi juhuslikult mõnda versiooni football manageri pole mänginud?
Comment
Comment