Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • farik666
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 834

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Mis seis Muchoses on prg? Keegi mängib ka seal? Maksed toimivad ilusti?

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

miks sa tahad sinna minna? Kui teema siin sureb, siis asjaga on pmst suht puuksus imo.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

mina tokisn muchoses buldogi skini, maksed toimivad, RB toimib, täna ligi ei ole saanud.. maintenence vms..

Comment

• Afinaf
          Jube Noob
          • Feb 2013
          • 136

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          mina tokisn muchoses buldogi skini, maksed toimivad, RB toimib, täna ligi ei ole saanud.. maintenence vms..
          Sait kinni jah, sest uus software platform tuleb.
          Mis limiiti sa seal lased ? Ise küll peale normaalselt toimivate RB ja maksete midagi positiivset ei leia. Vb meelitab uus platform ligi rohkem rahvast.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

MM.. ei tea sellest uuest platformist midagi.. vahet ei märganud... aga pidevalt on sisse logimisega probleemid.. nt täna õhtul ka jälle.. aga muidu ma NL4-NL10 toksin.. hiljuti kandsin igaltpoolt rahad välja, sinna jäi miski 15 taala.. seda nüüd olen vaikselt kasvatanud...

Kas muchoses on veel mõni teine skin või võrk kus oleks miski hea otsene rakeback peale selle bulldogi? närvi juba ajab see pidev logimise probleem..

Comment

• Afinaf
              Jube Noob
              • Feb 2013
              • 136

MM.. ei tea sellest uuest platformist midagi.. vahet ei märganud... aga pidevalt on sisse logimisega probleemid.. nt täna õhtul ka jälle.. aga muidu ma NL4-NL10 toksin.. hiljuti kandsin igaltpoolt rahad välja, sinna jäi miski 15 taala.. seda nüüd olen vaikselt kasvatanud...

Kas muchoses on veel mõni teine skin või võrk kus oleks miski hea otsene rakeback peale selle bulldogi? närvi juba ajab see pidev logimise probleem..
              Ei märganud ka vahet -.- Peale seda, kui nad avasid lehe pidin ma veel ootama nädala, et mu account korda saaks. Hiljem sain korda ja peale esimest logimist hakkas otsast pihta. Lasin korda teha ja siis sama jama kohe. Lasin kirja teel rahad välja kanda (sest seal läbi bulldogi cashieri oli see võimatu) ja pole rohkem isegi mitte proovinud sinna sisse logida.
              Olen Heaven Beti kohta kuulnud, et fishine ja probleeme pole olnud. Vaatasin ka laudu ja kõik tundus normaalne. Mänginud pole ...

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Hei! Muchos sai nüüd ka microgamingu oma mängude listi, kas ja kellega ma peaksin kontakteeruma, et sinna miskit rakebacki diili saada kui ma läbi muchose mängin?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Hei! Muchos sai nüüd ka microgamingu oma mängude listi, kas ja kellega ma peaksin kontakteeruma, et sinna miskit rakebacki diili saada kui ma läbi muchose mängin?
                  Kui oled läbi meie, siis loomulikult läbi minu - keegi muu aidata ei saa. Aga ma ei garanteeri midagi ja tõenäoliselt lükkan su edasi kellegi teise kaela.

Comment

• GoodButLucky
                    Räme Fish
                    • Aug 2011
                    • 20

Sorry, kui seda küsimust on varem küsitud ja sellele vastatud, aga kas läbi MuchosPokeri 888-võrgus mängides on mingit eelist ka võrreldes sellega, kui lihtsalt lampi konto mõnelt 888-võrgu saidilt/skinilt tehes? Eeliste all pean silmas suuremat rakebacki, kui lihtsalt need vip-punktid. Platinumi saamiseks peab vist 2250$ rake'i tegema ja sellega saab 18% rakebacki. Kas Muchos Pokeri kaudu on võimalik kõrgemat rakebacki saada? Või on mingid rake race'id või special freerollid?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas GoodButLucky Vaata postitust
                      Sorry, kui seda küsimust on varem küsitud ja sellele vastatud, aga kas läbi MuchosPokeri 888-võrgus mängides on mingit eelist ka võrreldes sellega, kui lihtsalt lampi konto mõnelt 888-võrgu saidilt/skinilt tehes? Eeliste all pean silmas suuremat rakebacki, kui lihtsalt need vip-punktid. Platinumi saamiseks peab vist 2250$ rake'i tegema ja sellega saab 18% rakebacki. Kas Muchos Pokeri kaudu on võimalik kõrgemat rakebacki saada? Või on mingid rake race'id või special freerollid?
                      Kõik sama, mis otse liitudes. Ainukesena erinevusega Muchos pokeri sisesesed freerollid vms. aga ei ole kursis, et mis seal täpselt toimub.

Comment

• GoodButLucky
                        Räme Fish
                        • Aug 2011
                        • 20

Njah, tundub, et 888 on oma rakebackiga nii hinge kinni tõmmanud, et kuskilt ei saa enam peale punktide midagi, ainult mingid igivanad grandfather-kontod, ja neil on ka kuulu järgi ühepoolselt rakebacki alla tõmmatud 25% pealt 10% peale.

Comment

• adam_q
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1453

lugesin söögi kõrvale 2+2 NVG-d ja seal Poker In Venice nimeline network pani mängijate rahad tasku, ent süüdistab, et papi pani MuchosPoker hoopis kõrvale...mis case on?

http://forumserver.twoplustwo.com/29...ounts-1337246/

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                            lugesin söögi kõrvale 2+2 NVG-d ja seal Poker In Venice nimeline network pani mängijate rahad tasku, ent süüdistab, et papi pani MuchosPoker hoopis kõrvale...mis case on?

http://forumserver.twoplustwo.com/29...ounts-1337246/
                            PIV on omadega suht perses, ja loomulikult tuleb otsida süüdlasi. Minu andmetel või vähemalt, mis minule on räägitud on PIV Muchosele võlgu ning asi on ka kohtus.

Süsteem oli nii. Muchos oli osa PIV-ist. Mängijad tegid depo. See läks PIV kontole. PIV lõpetas Muchosega bankingu ära. Muchose mängijate rahad jäid PIV-i kätte. PIV ja Muchos läksid lahku. Muchos maksis oma mängijatele rahad oma taskust (osadele jäi maksmata - sealt ka probleem), aga PIV ei tagastanud Muchosele rahasid. Muchos läks PIV-i vastu kohtusse, et oma rahad kätte saada.

Comment

• jarlop
                              FPP Pro
                              • Sep 2009
                              • 241

http://forumserver.twoplustwo.com/28...000-a-1367381/

Comment

• jarlop
                                FPP Pro
                                • Sep 2009
                                • 241

panen teise lingi ka http://forumserver.twoplustwo.com/28...0/index15.html
                                et keegi jumala eest sinna raha ei paneks :D

Comment

Working...