Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

PIVi võlad viisid Muchos Pokeriga lepingu lõpetamiseni

Loe lisa: http://www.pokkeriprod.com/2012/11/0...-lopetamiseni/

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

küsisin ka live chatist, et kaua läheb aega piv-mb.
      vastus:
      just a moment please
      it takes 2 working days to be approved

e: ja saadavad meili ka piv accountile, mitte mb omale. jee
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Algselt postitas leits Vaata postitust
        kus need muchose step by step õpetused on mis pidi juba teisip2eva ohtuks olema?
        Jäin ka seda ootama. Ennem ei soovitatud läbi PIVi asju ajada ja nüüd ikkagi muud üle ei jää?
        Kannan siis täna välja.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
          Jäin ka seda ootama. Ennem ei soovitatud läbi PIVi asju ajada ja nüüd ikkagi muud üle ei jää?
          Kannan siis täna välja.
          Jup. Tekstid on valmis ja kirjad peaksid Muchose poolt täna välja minema.

On ka väga positiivseid uudiseid. 2p2-s lollitamise ja läbustamisega vahele jäänud PIV managerid, ning suht naerualuseks saades on PIV muutnud oma suhtumist ja hakanud rahasid välja maksma.

Kõige ennem tehke cashout läbi PIV'i, selleks:
          Kui väljamakse meetoteid ei ole siis tehke minimaalse sissemakse ja peale seda väljamakse. PIV nõuab Teilt kindlasti dokumente ja cashoudi kiirendamiseks minge pärast cashoudi soovi esitamist nende [PIV] Live chatti. Öelge, et tegite cashoudi ja kaua sellega läheb.

Siis nad ise ütlevad teile, kas on vaja dokumente või mitte, kui on ja olete ära saatnud, minge uuesti PIV Live chatti ja käige neile pinda. Peale seda tehakse cashout ära.

TÄHELEPANU:

Kõik mängijad, kellel on raha puudu või esineb mõni muu probleem - lisage mind skype: rainer_ranka_roomet. Kui Te ei ole liitunud läbi minu affiliate, siis võite suhelda oma affiliate manageriga, aga võite ka suhelda minuga - aitan, nii kuis oskan ja edastan infot.

Oma mängijatele pakun refundi võimalust s.t. kui on rahad kellegil puudu, siis maksan omast taskust, ja hiljem maksab mängija või Tim mulle selle raha tagasi, aga seda eeldusel, et rahad on PIV kontolt kadunud, nende saamisega läheb aega ja mängija on usaldusväärne.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

kas muchos saaks vapsikule kinkida sombreero?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              kas muchos saaks vapsikule kinkida sombreero?
              Pusasid saab, aga sombreerode kohta uurin - ehk tulebki Muchos Sompreerodega kokkutulekule ja teeb tequila peo.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Pusasid saab, aga sombreerode kohta uurin - ehk tulebki Muchos Sompreerodega kokkutulekule ja teeb tequila peo.
                tnx. usun, et promomaskotina tooks ta hea hulga lisamängijaid muchosesse. ja tema saaks sombreero ja 5% parema rakebacki. mõlemad rahul.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

rääkisin live chatiga ja 30 mintsa hiljem meil olemas, et tahavad dokumente. great success.
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• elrosmeero
                    FPP Pro
                    • Jan 2011
                    • 239

Eile tegin cashoudi SEBsse, täna helistati mulle. Öeldi, et selleks, et panka teha cashout peab olema vähemalt 100€, mul väiksem, et pean MB-sse või kuhugi mujale cashoutima. Siis hakkas seletama, et võib pakkuda rakeback diili mulle. Härra inglise keelest oli üsna raske aru saada ja ta ei tahtnud kuidagi kõne ära lõpetada, jättis väga meeleheitliku mulje igastahes.

Mailile tuli kiri, kus küsivad ID pilti ja ka mingit arvet, mis mu aadressi kinnitaks. Millise arve ma neile saatma peaksin ? Ma ei tea, hetkel mul vist küll mingit arvet võtta ei ole kuskilt, millel oleks minu nimel...

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Parool tuleb pokkeritoa oma sisestada.

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Algselt postitas elrosmeero Vaata postitust
                        Eile tegin cashoudi SEBsse, täna helistati mulle. Öeldi, et selleks, et panka teha cashout peab olema vähemalt 100€, mul väiksem, et pean MB-sse või kuhugi mujale cashoutima. Siis hakkas seletama, et võib pakkuda rakeback diili mulle. Härra inglise keelest oli üsna raske aru saada ja ta ei tahtnud kuidagi kõne ära lõpetada, jättis väga meeleheitliku mulje igastahes.

Mailile tuli kiri, kus küsivad ID pilti ja ka mingit arvet, mis mu aadressi kinnitaks. Millise arve ma neile saatma peaksin ? Ma ei tea, hetkel mul vist küll mingit arvet võtta ei ole kuskilt, millel oleks minu nimel...
                        Loe ülaltpoolt saad abi, eesti.ee kaudu ikka saad.

Comment

• PlanetRJ
                          Jube Noob
                          • Oct 2011
                          • 173

sain ka oma rahad kätte, vähemalt üks hea uudis

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

sain ka oma rahad kätte.. neljapa õhtul PIVist mingi onu helistas mulle, rääkis juttu, et ma ei peaks muretsema jms.. vist üritas ka miskit rakebacki diili vms pähe määrida, aga kuna tal inglise keel oli suht raskesti arusaadav siis ma pikalt ei viitsinud lobiseda, ütlesin lihtsalt, et tänu Malta vms litsentsile ma ei muretse, et neil on veel ca 3 päeva ja 8h aega mulle pappi välja kanda.. ja et enivei see pole kuigi suur papp ja kuna FTP rahad käes, siis ma kolin Starsi enivei..

Comment

• isutuba
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 633

Kuradi värdjad,7 tunni pärast on 5 päeva täis ja iga kuradima päev ,kui ma raha ootan kaotan mänguaega ja sellega ka raha.
                              Time is money my friend!!!

Comment

• PlanetRJ
                                Jube Noob
                                • Oct 2011
                                • 173

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
                                Kuradi värdjad,7 tunni pärast on 5 päeva täis ja iga kuradima päev ,kui ma raha ootan kaotan mänguaega ja sellega ka raha.
                                Time is money my friend!!!
                                kanna rakeback välja kui pole võtta kuskilt pappi hetkel, ise tegin nii et mängimine mingi jama pärast pooleli ei jääks

Comment

Working...