Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PlanetRJ
    Jube Noob
    • Oct 2011
    • 173

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

a dep tuleb teha et ilmuks skrill variant,ok katsetan seda

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Hi Rage,
      Obviously this is quite a stressful time for those of you who still have money "stuck" on PIV - however our lawyers in Malta have advised us that your funds are safe and PIV will need to pay you out any funds you have on there within 5 days.
      We will be setting up a page on the muchospoker website, which will be available today (link will be provided later), which will be like a wizard to walk you through the process, following the exact guidelines for a withdrawal from a LGA licensed website (i.e. official request and attached KYC docs), and this email will be sent to all management of PIV, cc`ed to PIV lawyers and also cc`ed to our lawyer. Should they not complete your withdrawal within the prescribed 5 day period, our lawyer will be taking all these requests to the LGA on your behalf and filing an official complaint.
      Muchos will taking care of all these legal costs on your behalf.
      There is also another issue whereby PIV have sent back funds which you may have deposited through Muchos transfers to our master account and we have already sent a letter of demand to PIV, outlining exactly what funds have been removed from player's accounts and further demanding payment of these monies from PIV.
      This was a part of the termination agreement within our contract, that all outstanding monies and debts must be paid back to us. This process may take longer, as it requires registered communications to pass back and forth between our and their lawyers.
      We have been in this industry for a very long time and have many varied revenues, so we are very fortunate that we do not rely on PIVgame revenues to run a successful business.
      If you have any questions, please do not hesitate to contact our LiveChat, send us a Ticket or Email.
      nohh selline jutt siis.. mul nüüd küll sellest muchose lehega liitumisest ja lisaasja tegemisest savi.. sain PIVi cashieri kaudu rahad välja kanda.. mind nüüd huvitab ainult millal papp MB'sse kandub.. seejärel nädalavahetuse joon ja pean pidu.. ja olen esmaspäeval rikas kuna starsi laekuvad rahad.. millest kannan mingi korraliku koguse välja.. ja ülejäänuga alustan NL50s gamblimist.. muud rahad mis mul hetkel MB's on ja saabuvad jätan igaksuhuks nö seemnekartuliks juhul kui starsi NL50s bustoks peaks lendama:)

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Natuke informatsiooni ka Eesti keeles: http://www.pokkeriprod.com/2012/10/3...angijate-raha/

Comment

• ropka11
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1008

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
          endal ka jamad ja saatsin id kaardist pildid ja loodan et saan pappi kätte,oleks küsimus ,et kus nüüd edasi mängida,soovitati mulle ongame ja praegu proovisin umbes 10 minutit, see on imo nii rigged soft kohe üldse ei suuda seal mängida

edit vaatasin et mul näitab ainult 888 ja boss veel muchose appis ja bossi juures punane hüüjumärk, mis ei tõeta head,eks siis peab 888 proovima
          Aru ma ei taipa mis sellel ongame softil viga on.Merge ja cake poole hullemad IMO.Mängi natuke ongames ja räägid sama juttu.
          Ongames on hea see, et pole waitliste saad pidevalt oma kohta vahetada fishi suhtes paremaks pos. kui kiired näpud on.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

põnev.. p.s. igaksjuhuks mainin, et ranka't ja muud muchose tiimi ei süüdista milleski ja olete asjaolusid arvestades head tööd teinud ja muchose support on ka väga abivalmis olnud ja mu küsimustele kiiresti ja adekvaatselt vastanud.. ja tegelt ma ei muretse ka eriti oma mõnesaja euri pärast.. olen kindel, et küll need ka mingi aeg kohale jõuavad..

Comment

• PlanetRJ
              Jube Noob
              • Oct 2011
              • 173

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
              Aru ma ei taipa mis sellel ongame softil viga on.Merge ja cake poole hullemad IMO.Mängi natuke ongames ja räägid sama juttu.
              Ongames on hea see, et pole waitliste saad pidevalt oma kohta vahetada fishi suhtes paremaks pos. kui kiired näpud on.
              see mulle just ei meeldigi et waiting listi panna ei saa ja siis veel filtreid pole, k6ik micro lauad koos ja otsi seal nagu segane neid ,no need vead elaks yle,aga k6ige rohkem ajab n2rvi laud ise, no wtf,igakord kui mu krd on tuleb mingi krdi kast ma ei n2e 6ieti oma kaartegi ja siis panin sundi 2ra ,aga ikka teeb mingit virinat,kui laua pilti saaks kuskilt vahetada siis oleks m2ngitav,merge laud mulle ise enesest meeldib,vb t6esti pole merges nii head plrs flop lauad,aga sft meeldib mulle mitu korda rohkem,tegelt tahtsin yldse 888 m2ngima hakata,aga siis sain teada et seal p[legi rakebacki,,miks see siis yldse muchose all on ei m6ista ma

Comment

• virukunn
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 2036

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
                see mulle just ei meeldigi et waiting listi panna ei saa ja siis veel filtreid pole, k6ik micro lauad koos ja otsi seal nagu segane neid ,no need vead elaks yle,aga k6ige rohkem ajab n2rvi laud ise, no wtf,igakord kui mu krd on tuleb mingi krdi kast ma ei n2e 6ieti oma kaartegi ja siis panin sundi 2ra ,aga ikka teeb mingit virinat,kui laua pilti saaks kuskilt vahetada siis oleks m2ngitav,merge laud mulle ise enesest meeldib,vb t6esti pole merges nii head plrs flop lauad,aga sft meeldib mulle mitu korda rohkem,tegelt tahtsin yldse 888 m2ngima hakata,aga siis sain teada et seal p[legi rakebacki,,miks see siis yldse muchose all on ei m6ista ma
                OT, aga lobbys saab laudu limiitide j2rgi ritta panna üleval neid stakes jms kaste klõpsides ja laua pilti saab muuta (grinders.org).

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

PIV juba spammab ka 2p2-s: http://forumserver.twoplustwo.com/28...limbo-1262517/

Comment

• eddi
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Muidu päris sick ikka... Kus nad hakkasid ründama alles

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Väike nali ka - PIV owniti mõnusalt ära. See too teema, mis 2p2-s oli ja siia ka panin lingi, siis kaks "randomit" tulid kaebama, et jube urgas koht jne. Algul veel oli, et Muchos on closed jne.

Siis postitati screenshot:
                      http://forumserver.twoplustwo.com/sh...7&postcount=29

Kus OP on ise PIVi üks tööline.

Comment

• omadjoped
                        Julm Donk
                        • Apr 2009
                        • 25

Rahad käes, paanikaosakond suletud.
                        Kas muu Muchos töötab tõrgeteta?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas omadjoped Vaata postitust
                          Rahad käes, paanikaosakond suletud.
                          Kas muu Muchos töötab tõrgeteta?
                          Jah, muu Muchos töötab tõrgeteta. Küll ei pruugi osade tubade vahel olla veel instant transfere, kuna viimase aja keppidega on põhirõhk ja keskendumine suunatud mujale.

Comment

• minbetmillionaire
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2010
                            • 363

Kas 2+2 teemas "pokerfatger" postid selle kohta on valed, et mängijate raha liigub lihtsalt suvaliselt ilma ühegi litsentsita ( reguleerimiseta või mida iganes) Tim Heathi isikliku netelleri kaudu?
                            Last edited by minbetmillionaire; 31.10.12, 14:36.

Comment

• omadjoped
                              Julm Donk
                              • Apr 2009
                              • 25

"Suvaliselt" liigub raha vast siiski ainult Eesti Interneti Sihtasutuses :)

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
                                Kas 2+2 teemas "pokerfatger" postid selle kohta on valed, et mängijate raha liigub lihtsalt suvaliselt ilma ühegi litsentsita ( reguleerimiseta või mida iganes) Tim Heathi isikliku netelleri kaudu?
                                Vastused saad siit:

1. http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=134
                                2. http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=136

Comment

Working...