Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Algselt postitas C-3PO Vaata postitust
    Ega mul sellest väga kahju pole, aga jah nüüd pärast viimast updatet ei saa üldse mängida ja sellest on küll kahju.
    Softi reinstall ei aita?

Kas Sa oled ikka Muchos Cake või tavaline Cake?

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

Lihtsalt infoks: kolisin just muchosesse (merge) ja seni on olnud kõik tipp-topp. arvasin, et pärast ftp'd ja starsi ei suuda mujal grindida, aga soft on päris hea ja juba olen ära harjunud :)
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
        Lihtsalt infoks: kolisin just muchosesse (merge) ja seni on olnud kõik tipp-topp. arvasin, et pärast ftp'd ja starsi ei suuda mujal grindida, aga soft on päris hea ja juba olen ära harjunud :)
        Täpselt sama arvamus, täpselt sama limiit. :D

Comment

• Majandaja
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 2133

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
          Olen Sinuga softi osas üsna nõus. Kuna ma sooviks siiski fullringi juurde jääda ja olen micros, siis tihti on traffic väga mädal. 6 lauda saada suht raske. Ent siiski olen antud kliendis hakkanud ise laudu tegema, millega tihti mõni nõrgem mängija ühineb ja saab HU-d lasta, mis on enamjaolt bb/100-le päris korralikult tõstnud.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

fr on suht surnud seal jah, see on igalpool vist va stars. ise lasen 6-maxi
            tiigrikutsu, mis nick on?
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

mm.. mingi kamm peale eilset Merge uuendust.. mul enam HU SNGde tulemusi HEM ei salvesta.. nad on jälle hand history formaati muutnud?

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

cashis on kõik ok

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Kas mõnel neist saitidel on ka odavad micro MTT'de buyinid? Mõnel üsna kallid imo, nt. 1k gtd ja $11 bi sisseost.. Otsiks midagi odavamat aga samas ei oleks ka 200 gtd :D

Comment

• tiigrikutsu
                    Grinder
                    • Oct 2011
                    • 522

Nüüd mingi muutus sisse- ja väljamaksetega seoses neil. Tuleb mingit tasu maksta kui sissemakset teed jms. Kuni 5 päeva võtab withdraw aega MB-sse nüüd.

EDIT/ See sissemakse tasu läheb rb-st maha.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                      Nüüd mingi muutus sisse- ja väljamaksetega seoses neil. Tuleb mingit tasu maksta kui sissemakset teed jms. Kuni 5 päeva võtab withdraw aega MB-sse nüüd.

Banking kadus ära ja kõik toimub läbi PIV cashieri. Sain sellest ka eile õhtul teada aga feed on hetkel täpsustamisel. Annan teada aga olen suhteliselt kindel, et feesid ei tule - vastasel juhul kogu tuba ei oleks enam jätkusuutlik.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Sain ametliku kinnituse.

Deposiit Feed

Feed on ja see on valemiga: sinu_rb_prose/100 x 3.1%
                        Feed kehtivad: Muchos Enet, Muchos Revolution (Cake), Muchos Merge, Muchos Live, Muchos Entraction & Muchos Everleaf

Muchos iPoker, Muchos 888, Muchos Boss on tasuta.

Cashout Feed

Cashoudid on tasuta!

TÄHELEPANU!
                        Deposiit feed maksan ma omast taskust kinni ja need tulevad järgmise kuu esimesel rakeback maksel.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust

Cashoudid on KUNI 5 päeva, mitte võtavad aega 5 päeva. See tähendab, et raha on kohal ikka 24h-48h jooksul aga teinekord võib ta võtta kuni 5 päeva aega.

PartyPokeris näiteks ma ootan keskmist NETELLER kannet 3-4 päeva.

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Heh nõme.. ma jusht mõtlesin, et kannaks oma HUSNG'de tulud mergesse ja kaupleks miskit depo bonust.. aga vaata lugu.. depod hoopis maksavad nüüd ise boonust..

Comment

• EestiMats
                              Grinder
                              • Jul 2009
                              • 625

Kunagi deposin muchosesse läbi MB, praegu tahaks raha veits välja võtta, aga ei saa mitte mingi valemiga MB kontot ette. Valid küll pokkerituba -> MB , kuid peale seda viskab Muchose Cashieri , kus on valikus ainult manual bank transfer. Allolevad lahtrid on kõik tühjad ja kui valida "enter new bank account" , siis viskab takoised lahtrid ette, millega ma ei oska midagi peale hakata.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                Heh nõme.. ma jusht mõtlesin, et kannaks oma HUSNG'de tulud mergesse ja kaupleks miskit depo bonust.. aga vaata lugu.. depod hoopis maksavad nüüd ise boonust..
                                Jah, deposiidid on tasulised aga loe üks kommentaar üles: ma maksan nad hiljem ise mängijale tagasi.

Muideks deposiidid maksavad igalpool! Kui sa teed $100 deposiidi PokerStarsi siis see maksab. Sama Triossse jne. ehk igasse pokkerituppa. Pokkeritoad maksavad Sinu feed omast taskust kinni ja selle sama fee arvelt elatuvadki e-walletid ja sina saad ühtlasi nii MB-se või NETELLERIsse punkte. See on ka üks põhjusi, miks pokkeritoad ei lase edasi-tagasi raha liigutada, et MB boonuseid abuseda.

Erinevuseks ongi nüüd see, et Muchoses kannan mina rahad pärast koos rakebackiga tagasi ja feesid näitame ka mängijatele nende statistika lahtris. PokerStarsi näite põhjal maksan samamoodi mängija fee kinni ja kui ei eksi on seal isegi cashoudil fee.... See läheb affiliate tasudest maha.

PS! Kuna sul on RB account siis sa deposiitboonust ei saa

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                                Kunagi deposin muchosesse läbi MB, praegu tahaks raha veits välja võtta, aga ei saa mitte mingi valemiga MB kontot ette. Valid küll pokkerituba -> MB , kuid peale seda viskab Muchose Cashieri , kus on valikus ainult manual bank transfer. Allolevad lahtrid on kõik tühjad ja kui valida "enter new bank account" , siis viskab takoised lahtrid ette, millega ma ei oska midagi peale hakata.
                                Tee MB-ga minimaalne sissemakse - siis saad teha ka väljamakse. Feede osas, kui oled liitunud läbi minu, siis kehtib sama jutt, mis üleval kirjutasin.

=========
                                Muudatus mängijatele ei mõjuta midagi. Kohati läheb mugavamaks, kuna ei pea kasutama enam Muchos Bankingut (v.a. Boss & iPoker), mis oli olemuselt keeruline ja deponeerides ei saa enam eksida. Miinuseks on natuke aeglasemad väljamaksed.

TÄHELEPANU: Transferid pokkeritubade vahel on ikka kohesed ja ei maksa mitte midagi

EDIT: Mängijale läheb uus deponeerimine odavamaks. Kui varem tuli MB to MB transferi pealt maksta $0.50 siis nüüd seda enam ei ole.

Comment

Working...