Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Stewie
    Jube Noob
    • Oct 2009
    • 198

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Algselt postitas metsnik Vaata postitust
    täiesti uskumatu jama Muchose Cake kliendiga (Locki alt otse töötas korralikult). Proovisin uuesti üht turniiri ja täiesti USKUMATU bugi. OK, ma olen joonud, aga juba peaegu kaine. Trükkides sisse bet size, kuvatakse betti hoopis suuremana.

Trükkides bet sizeks 100, kuvatakse 121, trükkides 200, kuvatakse 243. Ja nii ka reaalselt panustatakse. Pole mitte elu sees mingit sellist konkreetset P**KA pokkerikliendi live versioonis näinud.

Kaks näidet:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Oled lahenduse leidnud või keegi teine? Päris keeruline on mängida, osa on juba meelde jäänud: t25 on t30 t41 on t50.

Comment

• Firzen
      Grinder
      • Oct 2008
      • 605

Algselt postitas Stewie Vaata postitust
      Oled lahenduse leidnud või keegi teine? Päris keeruline on mängida, osa on juba meelde jäänud: t25 on t30 t41 on t50.
      Lahenduseks on vahetada client USD vastu. Seda saab Options/Settings alt teha. Cake developerid pole kahjuks nii targad, et see bugi ära fixida. Asi seisneb siis selles, et ta converdib automaatselt nagu eurod dollariteks ja seda turniiri lauas. See on reporditud neile korduvalt ja loodetavasti tegeletakse sellega.

Oskab keegi öelda, kas on veel EUR cake/revolution cliente kuskil, mis töötavad nii nagu peab? Saan neile sellisel juhul selle ette sööta ja öelda, et fucking fixige ära.

Comment

• Majandaja
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 2133

Paar aspekti, mis Mergest silma jäänud esimeste sessidega: Nimelt, kui paned auto addoni cash laudades, kui langed alla algse sisseostu, siis olukord on selline, et ta on vaid nii automaatne, et kui langed alla, siis vajutad nupule add chips ja see summa on seal olemas ja vajutad ok. Teine asi on laudades waiting listi panek. Mugav on see, et saad automaatselt panna järjekorda kõikidesse näiteks nl4 laudadesse ja ei pea eraldi panema. Samuti tuleb teha valik-paku lauda kui lauas istub vähemalt ja siis numbrid 1-8 mängijat(tuleb teha valik). Sellisel juhul tekib olukord, kus on kohati tühjas lauas waiting listis 15 inimest.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

1) pane auto-rebuy nt 110 peale. mul töötab nii (merges)
          2) jap

kas kuidagi saab nii näha mänigjaid, ilma et peaks lauda avama (ala nagu starsis, et paremal näeb)?
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• isutuba
            Grinder
            • Sep 2009
            • 633

Ranka, kas bossmedia kohta ka juba uudiseid on? ja kuna bossmedia alla 21.a Eesti mängijad ei aksepteeri siis kuidas jääb muchosega,alla 21 ei saa seal mängida?

Comment

• Majandaja
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 2133

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
              1) pane auto-rebuy nt 110 peale. mul töötab nii (merges)
              2) jap

kas kuidagi saab nii näha mänigjaid, ilma et peaks lauda avama (ala nagu starsis, et paremal näeb)?
              1)110 bb korral addon toimib ikka 100 bb peale, sest enamus lauadadel 100bb max, kui ma ei eks?

Mängijaid vist jah kahjuks ei näe, Enetis on see hästi lahendatud, isegi terve laud on külje peal näha ja näed, kus keegi istub ja mis koht vaba on.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
                Ranka, kas bossmedia kohta ka juba uudiseid on? ja kuna bossmedia alla 21.a Eesti mängijad ei aksepteeri siis kuidas jääb muchosega,alla 21 ei saa seal mängida?
                Boss media tuleb aga nagu ikka asjad venivad, eriti suvel kui on puhkused.

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                1)110 bb korral addon toimib ikka 100 bb peale, sest enamus lauadadel 100bb max, kui ma ei eks?

Mängijaid vist jah kahjuks ei näe, Enetis on see hästi lahendatud, isegi terve laud on külje peal näha ja näed, kus keegi istub ja mis koht vaba on.
                Ta peabki ju reloadima 100BB peale aga 110BB seadmine lahendab Sinu probleemi.

Comment

• Mario A.
                  Räme Fish
                  • Aug 2012
                  • 4

Uurisin Muchose kassat ja jäi silma et 888 kontoga ei saa ühtegi tehingut teha. Miks nii?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Mario A. Vaata postitust
                    Uurisin Muchose kassat ja jäi silma et 888 kontoga ei saa ühtegi tehingut teha. Miks nii?
                    Kassad ei ole veel ühendatud s.t., et ainult Muchos 888 ei saa teha instant transfereid, teistesse tubadesse saab.

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Ulme ikka kuidas vennad sinna 888pokerisse üritavad pugeda.

Comment

• Mario A.
                        Räme Fish
                        • Aug 2012
                        • 4

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Kassad ei ole veel ühendatud s.t., et ainult Muchos 888 ei saa teha instant transfereid, teistesse tubadesse saab.
                        Aga sellega tegeletakse?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Mario A. Vaata postitust
                          Aga sellega tegeletakse?
                          Minu teada küll. Kui 888 tuli siis öeldi, et tegeldakse aga nagu ütlesin - suve viimased nädalad ja paljud progejad on puhkusel. Nüüd peaks see periood läbi saama.

Comment

• C-3PO
                            Jube Noob
                            • Mar 2012
                            • 101

Kas kellegil veel on probleeme muchose pivcake või cake pokeri clientidega? Ma ei ole mingi viimane pool aastat saanud vaadata näiteks oma gold carde või chippe, sest client läheb kohe not respondigusse kui nendele klikkida. Ja pärast tänast updatet ei saa ma enam üldse clientit avada ilma, et not respondigusse ei läheks. Olen palju meile vahetanud cake pokeri klienditoega aga tulemust pole.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas C-3PO Vaata postitust
                              Kas kellegil veel on probleeme muchose pivcake või cake pokeri clientidega? Ma ei ole mingi viimane pool aastat saanud vaadata näiteks oma gold carde või chippe, sest client läheb kohe not respondigusse kui nendele klikkida. Ja pärast tänast updatet ei saa ma enam üldse clientit avada ilma, et not respondigusse ei läheks. Olen palju meile vahetanud cake pokeri klienditoega aga tulemust pole.
                              Muchos Cakes ei ole kuldkaarte ega kuldzetoone.

Comment

• C-3PO
                                Jube Noob
                                • Mar 2012
                                • 101

Ega mul sellest väga kahju pole, aga jah nüüd pärast viimast updatet ei saa üldse mängida ja sellest on küll kahju.

Comment

Working...