Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ropka11
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1008

Re: *** Ametlik Muchos Poker teema: rakeback, ülevaade, küsimused ***

Kui nii edasi läheb siis Muchos hakkab varsti Starsi peegelsiledal veel sõitvat laeva kõigutama.Tubli töö.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
      ok, see oleks küll nice! Kuidas ongame rb% kujuneb? Varasem kasutaja puudub. Triobet jääb default 30%?
      Kahjuks ei tea, sest see on alles liiga kaugel. Kindlasti on ametlikud protsendid võrguprotsendid ehk MG 30% ja Ongame puhul ma ei teagi aga nagu ikka - küsijale suu pihta ei lööda ning tuuakse sahvrist rammusamad marjad välja :)

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
      Kui nii edasi läheb siis Muchos hakkab varsti Starsi peegelsiledal veel sõitvat laeva kõigutama.Tubli töö.
      Hetkel on Muchosel rohkem rahalaua mängijaid, kui Ongame ja hakkavad jõudma järgi Partyle ja iPokerile

Viimase 20 päeva aktiivsus

Comment

• Poleedu
        Räme Fish
        • Jun 2012
        • 7

Mul 888 poker account olemas, kuidas peaksin edasi toimima?
        muchospoker.com sisse ei lase juba tükk aega :/

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Poleedu Vaata postitust
          Mul 888 poker account olemas, kuidas peaksin edasi toimima?
          muchospoker.com sisse ei lase juba tükk aega :/
          Muchos 888 Poker on eraldi skin - seega 888poker konto olemasolu ei tähenda midagi.

Muchos 888 Poker tegemiseks pead minema aadressile: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/muchospoker. Registreeri end PokkeriProd.com rakeback portaali kasutajaks, siis võta SUVALINE Muchos Pokeri pokkerituba (konto tehakse kõiki seitsmesse tuppa korraga) ja registreeri omale Muchose konto. Edasi järgi juhiseid.

Kui vaja RB pakkumist, abi või on küsimusi siis lisa mind Skype: rainer_ranka_roomet

Comment

• asjaarmastaja
            Räme Fish
            • Jun 2012
            • 17

olen muchose kasutaja ja otsustasin täna seda 888 proovida. kas sinna ma peaksin eraldi deposiidi tegema? Muidu muchoses annab oma konto alt ju rahasid erinevatesse tubadesse liigutada, aga 888 puhul vähemalt minul seda kohta tuvastada ei õnnestunud.

Comment

• bluelite
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1190

Algselt postitas asjaarmastaja Vaata postitust
              olen muchose kasutaja ja otsustasin täna seda 888 proovida. kas sinna ma peaksin eraldi deposiidi tegema? Muidu muchoses annab oma konto alt ju rahasid erinevatesse tubadesse liigutada, aga 888 puhul vähemalt minul seda kohta tuvastada ei õnnestunud.
              Sisse – ja väljamaksed

Kuna Muchos 888 Poker’i järel oli nõudmine väga suur siis lasti Muchos 888 välja eeldatust varem. Seetõttu hetkel Muchos Poker’is puudub Muchose ühine arvelduskeskkond ja rahasid saab kanda peale täpselt samasid meetodeid kasutades, mis 888poker.com. Eestlastele levinumad on SEB, Swedbank, Skrill, NETELLER ja krediitkaardid. Ühine arvelduskeskkond tuleb ca. nädala jooksul.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Annan väikese teavituse, mida mitu korda küsitud. Pärast Eneti uuendust on RB statistika puudulik ja seetõttu hetkel Enet statid ei uuene.

Vabandame ebameeldivuste pärast :(

Comment

• mcdyess
                  Julm Donk
                  • Aug 2009
                  • 52

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Kas ma olen asjadest valesti aru saanud või uus Enet softi ei toeta PT3 ja ka HM1?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas mcdyess Vaata postitust
                    Kas ma olen asjadest valesti aru saanud või uus Enet softi ei toeta PT3 ja ka HM1?
                    Ei ole.

Uuel Enet'il on uus hand history formaat. PT3 foorumis kirjutab üks arendajatest järgnevat:

We will more than likely be adding support for the new Enet software; however, at this present time, our main focus is on having a smooth PT4 commercial release. After the PT4 commercial release, we will re-evaluate our available resources to get a better idea of if and when we can add support for the new Enet software.

Tõenäoliselt kui lähiajal HEM või PT3 ei hakka toetama Enet'i siis tehakse hand history konverter, mis konverteerib kõik praegused Enet'i käed mõnda tuntud pokkeritoa käeforumaati (reeglina Party Poker)

Comment

• mcdyess
                      Julm Donk
                      • Aug 2009
                      • 52

ty

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Täna anti mulle teada, et Muchose Cake skin huiab - lauad on dollarites ja wallet eurodes ja kui istuda laudadesse ja hiljem need sulgeda, siis Cake annab raha tagasi eurodes XE kursi järgi kui see neile kahjulik, aga kui neile kasulik siis mängijale ei anta hüvesid. Tegin väiksed arvutused ja kui ma midagi valesti ei arvutanud siis mul tänase SEB $-€ kursi järgi on kontol €466.91 võrra vähem raha kui peaks olema.

Tegin ka esimese depo valesti ehk siis otse Moneybookersist €3,300 millega pidid kaasnema mingid deductionid, aga aru ma ei saanud kas see pidi PokkeriProd.com rakebackist maha minema või mitte. Oskate öelda, kas see €467 on kaotatud kõigest nädal Cakes laudu avades-sulgedes või ka see €3.3K vale-deposiit kuidagi raha kadumisega seotud? Ja kas mulle hüvitatakse midagi, sest enne tänast keegi mulle midagi selle kohta ei rääkinud või oleks pidanud ise selle peale mingitmoodi tulema?

Edit: võtsin suppordiga ühendust, teoreetiliselt võimalik, et mingi muu kala ka ja need Cake XE rated on väiksemad. Aga igatahes olge selle Cake USD-s hoidmisega Muchoses ettevaatlikud. Loodan 1-2 päeva jooksul vastuse saada.
                        Last edited by Codecci; 21.07.12, 01:59.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          Täna anti mulle teada, et Muchose Cake skin huiab - lauad on dollarites ja wallet eurodes ja kui istuda laudadesse ja hiljem need sulgeda, siis Cake annab raha tagasi eurodes XE kursi järgi kui see neile kahjulik, aga kui neile kasulik siis mängijale ei anta hüvesid. Tegin väiksed arvutused ja kui ma midagi valesti ei arvutanud siis mul tänase SEB $-€ kursi järgi on kontol €466.91 võrra vähem raha kui peaks olema.

Tegin ka esimese depo valesti ehk siis otse Moneybookersist €3,300 millega pidid kaasnema mingid deductionid, aga aru ma ei saanud kas see pidi PokkeriProd.com rakebackist maha minema või mitte. Oskate öelda, kas see €467 on kaotatud kõigest nädal Cakes laudu avades-sulgedes või ka see €3.3K vale-deposiit kuidagi raha kadumisega seotud? Ja kas mulle hüvitatakse midagi, sest enne tänast keegi mulle midagi selle kohta ei rääkinud või oleks pidanud ise selle peale mingitmoodi tulema?

Edit: võtsin suppordiga ühendust, teoreetiliselt võimalik, et mingi muu kala ka ja need Cake XE rated on väiksemad. Aga igatahes olge selle Cake USD-s hoidmisega Muchoses ettevaatlikud. Loodan 1-2 päeva jooksul vastuse saada.
                          Kui teed sissemakse valesti siis see läheb rakebackist maha ehk teisisõnu mõjutab ainult PokkeriProd.com rakeback portaali kontot, mitte Muchose kontosid.

Cake XE convertimist kuulsin ka eile keskööl esimest korda. Lubati teada anda esmaspäeval kui suured need fee-d on. Mina ei saa olla mitte kuidagi nõus sellega, et mängijad maksavad konvertimis feesid ja teen olenevalt kõik endast, et need kulud jäägu Muchos Poker'i kanda või kui need ei sobi siis tehku nii EUR kui ka USD Muchos kontod. Tollega saan tegeleda alles esmaspäeval, kui on käes kindlad andmed, kas ja kui palju võetakse.

Üldiselt ma ei usu, et €466.91 kadus puhtalt Cake konverteerimisega ja nädala aja vältel ning uurin selle välja kuhu raha kadus aga selleks pean Sinuga ühendust võtma privaatselt.

Comment

• mortalvombat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jul 2010
                            • 412

Enetis olid punktid, mille eest sai turniire mängida, kuid uue softiga kadusid need ära. Tulevad millalgi tagasi või jääb nendest ilma?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
                              Enetis olid punktid, mille eest sai turniire mängida, kuid uue softiga kadusid need ära. Tulevad millalgi tagasi või jääb nendest ilma?
                              Uurin.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
                                Punktid pidid tulema tagasi aga Enetil on hetkel suuremad prioriteedid kui punnid - oma «revolutsiooniline» tarkvara korda saada.

Comment

Working...