IPN - PokerSensation

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leho57
    Grinder
    • Nov 2008
    • 664

Re: IPN - PokerSensation

kui sa mõtled, et kus hand history on siis vaata
    C:\Documents and Settings\SINU KASUTAJA\Local Settings\Application Data\Boss Media\Poker Sensation\history

osad on hidden folderid ja kui sa neid ei näe siis trüki address bari see folderi nimi sisse või võta windowsi optionitest maha valik, et ta näitaks hidden foldereid.

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

leho, ehk oskad natuke nõu anda? eile tegin sensationis 2x sessi, mõlemal korral oli ca 5 lauda lahti. mingi hetk ei toimunud enam üheski lauas midagi ja siis kadusid lauad üksteise järel ekraanilt. mõtlesin, et ehk arvuti läks lolliks, kuid hiljem kui olin restarti teinud ja samas olin üsna kindel, et arvutis ei tohiks probleem olla juhtus täpselt sama asi uuesti?

Comment

• leho57
        Grinder
        • Nov 2008
        • 664

lihtsalt läksid kinni ja kadusid ära?
        hmm ei teagi kohe mida kosta. pole sellise probleemiga kokku puutunud kuid võin uurida... mis kella ajal see juhtus?

Comment

• Marek K.
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1477

kahjuks kella aega ei mäleta, võimalik et mingi 00:00 - 02:00 vahel olid need korrad, lihtsalt mingi hetk enam laudades midagi ei toimunud ja siis hakkasid lauad vaikselt sulguma ja kadusid eest.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Ehk sul kadus korra net ära?

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Algselt postitas pikk28
              500 eurtikut royali eest on küll kõva sõna. Varsti härra Tuul tuleb ja püüab kuuga mingi 3 royalit ning seejärel promo tühistatakse.
              hea ülevaade igatahes leho!
              loodam, et HEM ka seal peagi tööle hakkab. Isu tuli igatahes küll sinna deposiit teha ja ise asi järele vaadata.
              Selle Royali kohapealt olen ma üpris lucky olnud.Pole küll bad beat lauas kunagi m2ngind ja ei kavatse ka obv,aga miski viimase kuue kuu jooxul saanud umbes täpselt 13-14 royalit.Rekord oli triobetis miski 5 minuti jooxul samas lauas 2 royalit saada ja sama aja sees ehk 30 minuti jooxul 3 royalit.Utoopne mai tia kuidas mul neid nii palju on tuld :/

Comment

• leho57
                Grinder
                • Nov 2008
                • 664

Algselt postitas qbj0hn
                Selle Royali kohapealt olen ma üpris lucky olnud.Pole küll bad beat lauas kunagi m2ngind ja ei kavatse ka obv,aga miski viimase kuue kuu jooxul saanud umbes täpselt 13-14 royalit.Rekord oli triobetis miski 5 minuti jooxul samas lauas 2 royalit saada ja sama aja sees ehk 30 minuti jooxul 3 royalit.Utoopne mai tia kuidas mul neid nii palju on tuld :/
                whoa, oleksid kohe 7000€ võrra rikkam :D

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas qbj0hn
                  Nüüd on perses kah, terve ülejäänud elu oled nüüd doomswitchis, lahku enne kui on hilja ;D

Comment

• leho57
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 664

Algselt postitas rankapoeg
                    leho, ehk oskad natuke nõu anda? eile tegin sensationis 2x sessi, mõlemal korral oli ca 5 lauda lahti. mingi hetk ei toimunud enam üheski lauas midagi ja siis kadusid lauad üksteise järel ekraanilt. mõtlesin, et ehk arvuti läks lolliks, kuid hiljem kui olin restarti teinud ja samas olin üsna kindel, et arvutis ei tohiks probleem olla juhtus täpselt sama asi uuesti?
                    Jutt selline, et ühesõnaga oli see mingine üldine serveriviga ning probleemiga tegeletakse. Väidetavalt oli see küll päevasel ajal nii, et too õhtune probleem ei pruugi see olla, kuid ka võis. Kui keegi mingist summast tänu sellele ilma jäi siis lubasid selle arvele kanda.

Comment

• Helmps
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 828

Algselt postitas qbj0hn
                      tra ma paari aasta jooksul, mis netis mänginud, ainult ühe royali saanud... go buy some loto tickets

Comment

• lauriiii
                        Julm Donk
                        • Feb 2009
                        • 97

Huvitav pokkerituba. Tegin esimese debosiidi sinna,vaatan, et oh kohal. Hakkasin siis peaaegu mängima, kui plõks konto blokis :D Webdollar pani mu raha tehingutele piirangud peale, kuna küsisin teise e-maili pealt, et mismoodi ma deposiidi teen, kui neil vigane kontonumber.( Tänu lehole siiski sain teada, et nende kontonumbrilt tuleb 2 esimest nr-it ära võtta) Siis kisasin veel supporti, et miks mu konto blokis. Selgus, et alla 21 ei tohi mängida :D Ja nüüd ongi, rahad ja kontod kinni. Loodan siiski oma cäshi sealt tagasi saada. Igatahes tänan leho57-t kes on asjalikum ja kiirem, kui see support seal ise :)

Comment

• leho57
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 664

see on jah seal jama. või noh, tegelikult kogu IPNi jama, sest nende rahaasjadega tegeleb Webdollar. Ma küsisin neilt täpseid väljavõtteid nende väidetavatest seadustest, et alla 21 ei saa mängida, hakkas mökutama ning lubasid asja üle kontrollida. homseks on siis selge.
                          Ja pole sel ruumipoolsel suppordil midagi viga... kust mina siis oma info ikka saan, kui mitte sealt :P
                          Su raha ei ole kindlasti kadunud ja olen enam kui 100% kindel, et saad selle tagasi

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Algselt postitas leho57
                            whoa, oleksid kohe 7000€ võrra rikkam :D
                            See oleks on paha sõna,tänu selle "American Dream" mängudele ja turnadele ma olengi nii pu½si kukkunud omadega vahepeal.Ma parem vaikselt grindin starsis :-X.Obv osalen seal m6nel freekal tuleb siis tuleb,aga depot ei tee

Comment

• leho57
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 664

Einoh selline vastus siis selle alla 21 mängijate kohta:

Hi,

Below is a clarification from Webdollar regarding the 21 age limit.

Basically they say that Estonia is one of a handful of European countries
                              that have set the age limit for gambling at 21 and managed to get this
                              enforced in Malta. The government of Estonia is demanding that Webdollar
                              block all transactions from Estonian players under the age of 21 in our
                              system.

They enforce this by setting checks across all products and all operators in
                              the Bverified and by manual checks by support staff.

Moreover, they say that it is not their fault that other operators/cashiers
                              do not follow the law. As a global and market leading company in the gaming
                              industry we (and our mother company GTECH) are committed to responsible
                              conduct in all the jurisdictions within which we operate.

Ma kuulen küll sellisest "seadusest" esimest korda...

nii, et kui keegi teist alla 21 on siis tehke ema nimel konto :D

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Vedas siis, et ma ei hakanud veel veebruari kuus sinna kandma, nüüd on ainult pool kuud veel jäänud 21'ni ;D

Comment

Working...