PokerStarsi cashout.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

Re: PokerStarsi cashout.

Ma soovitan tungivalt kõikidel pokkerimängijatel oma raha-asjad enne mängimist korda teha.

1) Kui pokkeritoa poolt on võimalik arveldada läbi pankade (ning te ei karda "jälge" jätta), siis kasutage seda moodust. Pole mingit mõtet vahendajatele maksta ning arveldamist keerulisemaks ajada. Kui teil ei ole soovitud pangas arvet, siis avage see. Koto avamine ei maksa midagi ning võtab max. 20 minutit. Ning tehke selgeks mis on IBAN; SWIFT jms. - see on megalihtne ning iga arvutit kasutada oskav inimene saab sellega mõne minutiga hakkama.
    2) Tehke kontod Moneybookersis ja Netelleris. See ei ole kuigi raske, Netelleril on koguni eestikeelne koduleht olemas (www.neteller.ee) - mu sõbrad teevad seda ja on nõus ka aitama kui vaja. Moneybookersiga saab ka siuliselt igal pool hakkama. Arved avage selles valuutas, milles mängite.
    3) Krediitkaarte ei tasu samuti karta - väga vajalik asi näiteks välismaal arveldamiseks ning ka pokkeritubade tarbeks. Krediitkaardi hankimine ei ole kaugeltki nii raske kui 1999. aastal ning kaart, mida ei ole "miinusesse tõmmatud", ei kujuta endast ka märkimisväärset püsikulu.
    4) Ei tee paha omada pangas ka valuutakontosid. Minul on olemas n. kontod nii USD, GBP kui EUR. Saad sobival ajal vangerdada ning raha vahetada.
    5) Emergency-juhtudel soovitan jah Timi. Olen isegi paari korral kasutanud ja väga rahul. Aga tavapärastel arveldustel saab suurepäraselt ka ise hakkama ning samuti ei usu ma elu sees, et Tim pakub seda teenust raha teenimiseks, vaid pigem soovist Eesti mängijaid aidata.

Kindlasti on veel asju, mida tuleks vaadata. Uskuge mind, et pärast on ka palju mõnusam mängida.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas Maheaatom
      Ma soovitan tungivalt kõikidel pokkerimängijatel oma raha-asjad enne mängimist korda teha.

1) Kui pokkeritoa poolt on võimalik arveldada läbi pankade (ning te ei karda "jälge" jätta), siis kasutage seda moodust. Pole mingit mõtet vahendajatele maksta ning arveldamist keerulisemaks ajada. Kui teil ei ole soovitud pangas arvet, siis avage see. Koto avamine ei maksa midagi ning võtab max. 20 minutit. Ning tehke selgeks mis on IBAN; SWIFT jms. - see on megalihtne ning iga arvutit kasutada oskav inimene saab sellega mõne minutiga hakkama.
      2) Tehke kontod Moneybookersis ja Netelleris. See ei ole kuigi raske, Netelleril on koguni eestikeelne koduleht olemas (www.neteller.ee) - mu sõbrad teevad seda ja on nõus ka aitama kui vaja. Moneybookersiga saab ka siuliselt igal pool hakkama. Arved avage selles valuutas, milles mängite.
      3) Krediitkaarte ei tasu samuti karta - väga vajalik asi näiteks välismaal arveldamiseks ning ka pokkeritubade tarbeks. Krediitkaardi hankimine ei ole kaugeltki nii raske kui 1999. aastal ning kaart, mida ei ole "miinusesse tõmmatud", ei kujuta endast ka märkimisväärset püsikulu.
      4) Ei tee paha omada pangas ka valuutakontosid. Minul on olemas n. kontod nii USD, GBP kui EUR. Saad sobival ajal vangerdada ning raha vahetada.
      5) Emergency-juhtudel soovitan jah Timi. Olen isegi paari korral kasutanud ja väga rahul. Aga tavapärastel arveldustel saab suurepäraselt ka ise hakkama ning samuti ei usu ma elu sees, et Tim pakub seda teenust raha teenimiseks, vaid pigem soovist Eesti mängijaid aidata.

Kindlasti on veel asju, mida tuleks vaadata. Uskuge mind, et pärast on ka palju mõnusam mängida.
      Väga õige, kui pokkeriga tegeleda võiks kõik need asjad olemas olla, kui just ainult PokerStarsis ei mängi ;D

Comment

• paradigmlost
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 421

kunagi oli endal sama jama t2pselt , et tahtsin Starsist cashouti teha aga polnud seal valikus krediitkaardile kandmisv6imalust.... ja siis support ytles, et krediitkaardile saab kanda 100$+ summasi...

Comment

• 50CandyJoe
          FPP Pro
          • Jan 2009
          • 253

Algselt postitas Fortune
          Ma lolli peaga suutsin moneybookersi konto teha ka eekides, nii et pool probleemi laiutab seal tegelt, lihtsalt pole viitsind uut kontot teha ja sellesse kursi värkidesse rohkem süveneda, sest see bank transfer on lihtsalt nii easy moodus.
          Miks sa moneybrookersis EEK -> USD vastu ei vaheta? Selleks ei pea ju uut kontot tegema, või olen ma millesti valesti aru saanud. Ise vahetasin EUR -> USD vastu My account -> e-mail support -> my profile -> I want to change the currency of my Moneybookers account

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Your currency cannot be changed because your account has transaction history. Do NOT open a new Moneybookers account. This is strictly against our terms and conditions and result in account closure.

Comment

• Fortune
              IP
              • Oct 2008
              • 1396

Algselt postitas 50CandyJoe
              Miks sa moneybrookersis EEK -> USD vastu ei vaheta? Selleks ei pea ju uut kontot tegema, või olen ma millesti valesti aru saanud. Ise vahetasin EUR -> USD vastu My account -> e-mail support -> my profile -> I want to change the currency of my Moneybookers account
              Miski neile ei meeldinud ja nad ei olnud mul nõus seda vahetama.

E: proovisin uuesit ja sama mis oliverk ütleb

Comment

• taavi19
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 321

Algselt postitas Fortune
                Miski neile ei meeldinud ja nad ei olnud mul nõus seda vahetama.

E: proovisin uuesit ja sama mis oliverk ütleb
                KRT mul sama asi,
                jube jama et uut kasutajat ka teha ei saa rsk.

Comment

Working...