Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas lahma
    No ma ei tea need toweri omad täiega kommivad mind, varsti saab mul villand neist!

We have just received an update from our Risk department. They would
    need an explanation as to why you are signing up with a Norwegian IP
    address when the country on your account is Estonia.
    Moreover your utility bill must not be older than 3 months so we would
    need a current bill (not older than 2 months).
    Thank you for your cooperation and your patience.

oooooo minu kannatus katkeb varsti ja see krdi tuba saab instauninsta...
    Saatsin neile ainukese arve mis mu enda nimele tuleb aga see ka tuleb korra 4 kuu tagand :) (aga see vist nagu näha ei sobid)

Kirjutasin neile , et rohkem neil ple mult v6imalik arveid välja kommida irw

mul sama jama ja siis logisin neti panka ja käskisn neil koju saata pangavälja võtte. Nüüd see nädal lõpuks saan asja siis korda. Ma pidin veel sulgema oma uue MP konto ja avama vana et sealt mingeid andmeid saada ja siis uuesti lukku ja uus lahti. Ilgelt olen jamanudja nüüd see nädal saab lõpuks korda.

Comment

• lahma
      Räme Fish
      • Apr 2009
      • 19

No tra mis krdi eriliseks toaks nad ennast peavad v.... rsk!!!!

For the protection of your account we will need proof of your address in
      both locations. For your account to be considered to be re-opened we
      will need proof of address with first and last name. You can even send
      us a bank statement or a bank approved document stating your address and
      full name. Until we receive all of the required documents your account
      status will remain as is. You can even send us the required documents
      for the location that you currently reside and then when you switch
      locations we will for sure need all the rest of the documents or your
      account will be blocked again.

Ei no vahva saadan neile hotelli adre irw või bljaaa prse ennem kolme nädalat ei saa ma mingeid krdi aadresse välja v6luda : >:( >:( >:(

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

Algselt postitas lahma

Ei no vahva saadan neile hotelli adre irw või bljaaa prse ennem kolme nädalat ei saa ma mingeid krdi aadresse välja v6luda : >:( >:( >:(
        Ega sa boonust ei vabasta? Ma konto lahti saan homme siis nõuan boonuse vabastamiseks aega juurde sest nüüd läks palju aega raisku

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas ranka
          Samuti on väga palju noori (eriti ülikoolides), kelle nimel ei olegi ühtegi reaalset arvet või tuleb arve hoopis teisele aadressile, mis tal pokkerikontole märgitud.
          Mul oli sama lugu, nettelleris jäigi see tõestamise asi poolikuks ning seetõttu nettellerit enam kasutanud pole.

Comment

• lahma
            Räme Fish
            • Apr 2009
            • 19

No ma tahtsin kanda pappi money bookersist esimest korda sinna TP tuppa ja asi ei lasknud!!!
            Ma saaaks aru, et tahan mingeid yber summasi liigutada v6i v2lja v6tta.
            Ma ple saanud isegi yhte peli seal teha krt ja juba INSTATILT

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Vapsik, netellerile meeldis see meie ühika arve ka, mis PDF tuleb ekyla'sse. Printisin selle inglise keelsena välja, scannisin sisse ja paari päevaga sai asi korda.

Comment

• Tartu
                Julm Donk
                • Apr 2009
                • 39

Mul kogunes väike raha 40 taala MB-sse ja mõtlen kuhu tuppa edasi liikuda,,,, kas Tower on algajale sobiv?

Kaalumisel veel PartyPoker ja PKR poker...

Pokerstarsis ja Full Tildis mänginud, Red Kings kah account olemas,,,,,,

Tasub proovida Towerit või soovitate muud?

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

Ise alustasin sealt 75$ ja nüüd pole tagasi vaadanud.

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

Algselt postitas Tartu
                    Mul kogunes väike raha 40 taala MB-sse ja mõtlen kuhu tuppa edasi liikuda,,,, kas Tower on algajale sobiv?

soovitaks first deposite boonsue pärast vähemalt 75$ kanda sisse

Comment

• kollane
                      Pokkerihai
                      • Nov 2008
                      • 2031

Algselt postitas Tartu

aga kui 10NL beadid siis mina soovitaks towerisse minna $75 lobby boonust võtta ja vaikselt tasaselt BR kasvatama hakkata

Comment

• Tartu
                        Julm Donk
                        • Apr 2009
                        • 39

Hetkel nagu puudub selline raha mida pokkerisse kanda.... sellegi summa võitsin eile RedKingsi turniirilt... sain 9-nda koha ja selle papi, osa jätsin sinna ka , et veel proovida...

Eks vaatan kuidas õnnestub seal juurde saada, äkki saan ka 75 kokku, siis ronin towerisse.

Kas mingit tasuta saadavat programmi on mis minu state hindaks või juba läbimängitud käsi hindaks?.... ise arvan, et callin igast paaridega juba julmalt ja raisen kah... vahest toodab vahest mitte... õigemini enamasti ei tooda :S .... hindan enda suureks veaks seda suutmatust oodata häid kästi... muidugi on asi ka selles, et AA vs KK kaotused meeles mõrudad :D

Comment

• kollane
                          Pokkerihai
                          • Nov 2008
                          • 2031

Algselt postitas Tartu
                          Hetkel nagu puudub selline raha mida pokkerisse kanda.... sellegi summa võitsin eile RedKingsi turniirilt... sain 9-nda koha ja selle papi, osa jätsin sinna ka , et veel proovida...

Eks vaatan kuidas õnnestub seal juurde saada, äkki saan ka 75 kokku, siis ronin towerisse.

Kas mingit tasuta saadavat programmi on mis minu state hindaks või juba läbimängitud käsi hindaks?.... ise arvan, et callin igast paaridega juba julmalt ja raisen kah... vahest toodab vahest mitte... õigemini enamasti ei tooda :S .... hindan enda suureks veaks seda suutmatust oodata häid kästi... muidugi on asi ka selles, et AA vs KK kaotused meeles mõrudad :D

sa ei pea $75 kokku saama, min on $15 min kannad ja saad 75 lobby boonuse võtta.
                          eks sa ise pead hindama oma mängu , sest toweris 10NL-st väiksemat limiiti pole.

Comment

• Tartu
                            Julm Donk
                            • Apr 2009
                            • 39

Eks siis homme avan accounti seal ja panen end proovile :D

Küsimus laiale ringile, kui alustades on käes AA, KK, QQ, ning vaatad vaikselt floppi, ja floppi tuleb näiteks 776, ja enne sind panustatakse suurelt (kuni allin) , mida teed? Call või Fold? ..... näinud mitut juhtumit kus AA või KK callib All in ära ja vastane näitab 7J näiteks.

Isiklikult arvan, et mina foldiks suure tõste peale,,, eriti kui flopis paar .............. on väga vale liigutus?....

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas Tartu
                              Eks siis homme avan accounti seal ja panen end proovile :D

Küsimus laiale ringile, kui alustades on käes AA, KK, QQ, ning vaatad vaikselt floppi, ja floppi tuleb näiteks 776, ja enne sind panustatakse suurelt (kuni allin) , mida teed? Call või Fold? ..... näinud mitut juhtumit kus AA või KK callib All in ära ja vastane näitab 7J näiteks.

Isiklikult arvan, et mina foldiks suure tõste peale,,, eriti kui flopis paar .............. on väga vale liigutus?....
                              Ära vaata vaikselt floppi nende kätega.

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Hi,
                                We apologize that you're still not received your kit. We must unfortunately low priority heykit right now, there is to many projects going on right now and to ship home new kits is unfortunally not our highest prio. Im sorry for any inconvience this may cost you.

We strongly beleve that we will ship home new kits during May. When we shiped home these kits we will of course sent all out to the waiting customer. We have your order here and will not delete it just becase we are out of stock at the moment.

Please be more patience and have a wonderful weekend,

Regards,

Therese Andersson
                                Heyshop

Tondid. >:(

Comment

Working...