Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 50CandyJoe
    FPP Pro
    • Jan 2009
    • 253

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Tigrano, kuidas sa HEMi kasutad, kui Toweris ei saa kindlat istekohta määrata?

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas 50CandyJoe
      Tigrano, kuidas sa HEMi kasutad, kui Toweris ei saa kindlat istekohta määrata?
      Tavaliselt, statte kuvab ikka ju. Kui istekohta määrata vaja, siis igavene pusimine ju.

Comment

• 50CandyJoe
        FPP Pro
        • Jan 2009
        • 253

Algselt postitas TIGRANO
        Tavaliselt, statte kuvab ikka ju. Kui istekohta määrata vaja, siis igavene pusimine ju.
        aga statid on ju igas lauas sama koha peal, ehk kui sa istud lauas A kohal 3 ja lauas B kohal 4, siis HEM kuvab mõlemas lauas statte kohal 3 või kohal 4, aga mitte 3 ja 4. Pokertrackeri jaoks pole vahet mis koha peal sa istud, ta kuvab statid alati õige koha peale. Sry, aga ma võibolla pole veel kõike HEMi võlusid avastanud ;D

Comment

• levis
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1557

Algselt postitas 50CandyJoe
          aga statid on ju igas lauas sama koha peal, ehk kui sa istud lauas A kohal 3 ja lauas B kohal 4, siis HEM kuvab mõlemas lauas statte kohal 3 või kohal 4, aga mitte 3 ja 4. Pokertrackeri jaoks pole vahet mis koha peal sa istud, ta kuvab statid alati õige koha peale. Sry, aga ma võibolla pole veel kõike HEMi võlusid avastanud ;D
          HUD options/seating preferences, võib-olla seal kindel koht määratud.

Comment

• broadcast
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 143

Tänasel freerollil 10. koht ja elu esimene finaallaud. Hea tunne sees kohe. :)Kukkusin 88 vs JJ "kollase" vastu. Väheamalt läksid nööbid kaasfoorumlasele. :) Just enne final tablet tegin turna ainsa ja kõige otsutavama vea kui üritasin kehva lehega varastada mis aga nurjus ja seega finaallauda jõudsin 4.5 bb-ga.

Comment

• kollane
              Pokkerihai
              • Nov 2008
              • 2031

Algselt postitas broadcast
              Tänasel freerollil 10. koht ja elu esimene finaallaud. Hea tunne sees kohe. :)Kukkusin 88 vs JJ "kollase" vastu. Väheamalt läksid nööbid kaasfoorumlasele. :) Just enne final tablet tegin turna ainsa ja kõige otsutavama vea kui üritasin kehva lehega varastada mis aga nurjus ja seega finaallauda jõudsin 4.5 bb-ga.
              mul ka first final laud. sain siis 2 koha,
              lõpus tegin lolli muuvi Q6-ga mis närib hinge, aga vastane oli 3/1 stacki poolest eelistatud.

75$ lisaks Br-le, nice , Nl20 siit ma tulen

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Tublid olite ma ise sain 9 koha vist ja 30$.

Tasub neid ikka mängida

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Sain ise 15 daala enda omast. Läskin NL30 ja panin kolmekordseks . Hetkel siis Toweri roll 45 daala. .

Comment

• urmo1
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 330

Ma siis jäin freerollil 20 kohale ja 20 $ tuli,kukkusin välja tänu KK vs AA vastu.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

NB!!! 19 minuti pärast algab tänane 500$ Toweri poolne kuu freeroll

Homme, siis tuleb 1000$, ülehomme 1500$ ning kes rohkem grindivad neil on ka kindlasti 2000$ pilet antud.

Comment

• virx747
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 751

Ma olen kõva turniiride mängija. Tänaselt freerollil mängisin 1 käe: AK "loomulikult" AI ja üks vend callis KQ. Üks viiest kaardist oli loomulikult Q ja nii mulle 204 koht 204-st mängijast :)

Comment

• UdusOlevSiil

Algselt postitas virx747
                          Ma olen kõva turniiride mängija. Tänaselt freerollil mängisin 1 käe: AK "loomulikult" AI ja üks vend callis KQ. Üks viiest kaardist oli loomulikult Q ja nii mulle 204 koht 204-st mängijast :)
                          Pole paha :)

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Algselt postitas TIGRANO
                            NB!!! 19 minuti pärast algab tänane 500$ Toweri poolne kuu freeroll

Homme, siis tuleb 1000$, ülehomme 1500$ ning kes rohkem grindivad neil on ka kindlasti 2000$ pilet antud.

Vaatasin, et isegi mulle oli veel Veebruari kuust kõikidele piletid antud. Ehk tekitame uue rolli :D.

Comment

• urmo1
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 330

Congratulations from Tower Gaming!

You have won your share of $5000 along with 19

other Tower Gaming players by playing the most monthly raked hands. You came in

19th place raking 63584 hands and netting a total of $115.00!

This will be added into your account by the end of the day today.

Tore üllatus :D

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ma ei saa enam sittagi aru. $115 kingitakse kui taevast (ala mehed üllatavad) ja see on siis vähem, kui endine boonus??

Ehk nood rakeraced ja muud jamad on veel parema protsendiga, kui vanad boonused?

Comment

Working...