Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Tere Toweri mängijad, kes ootasid tänast 100$ add-ed turniiri.

Tundub, et Toweri support on tänase 100$ add-ed turniiri nimekirjast välja unustanud, isegi turniiri parool on olemas aga turniiri lobbysse ilmunud ei ole.

Arvatavasti järgmine kord on oodata 200$ add-ed turniiri.

Vabandan arusaamatuste pärast,

Tigrano

Comment

• Timpz
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2029

Aga 20 min pärast 10+1 buyin turna 15k guaranteed

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Algselt postitas Tigrano
        Jep seda boonust saadeti kõigile ja neid boonuseid saadetakse koguaeg. Oluline on boonus diiller, kes saadab reload pakkumisi vastavalt levelile.
        Ma ei ole vist sellele süsteemile päris pihta saanud veel. Tegin oma 200$ initial deposit boonuse lahti. Siis tegin reloadi ja nüüd tegelen selle 75$ hotcup reload boonusega. Aga mis asi see boonusdiileri pakkumine on? Millal see tulema peaks? Kas see pole siis see sama boonus, mida pokerpointsi poest osta saab?

Mul pakub praegu:
        1,100 player points $100 10 points per $1 (1000 points)
        925 player points $75 11 points per $1 (825 points)

Ehk siis...kas see boonusdiileri pakkumine on veel mingi kolmas asi lisaks reload boonusele ja nendele boonustele, mis poest saab osta?

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas CTXrix
          Ma ei ole vist sellele süsteemile päris pihta saanud veel. Tegin oma 200$ initial deposit boonuse lahti. Siis tegin reloadi ja nüüd tegelen selle 75$ hotcup reload boonusega. Aga mis asi see boonusdiileri pakkumine on? Millal see tulema peaks? Kas see pole siis see sama boonus, mida pokerpointsi poest osta saab?

Mul pakub praegu:
          1,100 player points $100 10 points per $1 (1000 points)
          925 player points $75 11 points per $1 (825 points)

Ehk siis...kas see boonusdiileri pakkumine on veel mingi kolmas asi lisaks reload boonusele ja nendele boonustele, mis poest saab osta?
          Jah boonus dealer käib tavaliselt iga kuu lõpus, minul siiani ka peale boonuse vabastamist paari päeva jooksul. Boonus dealeri näol on tegu reload boonuse pakkumisega, kus saad valida endale järgmise leveli boonuse või lihtsalt reload boonuse. Boonuse suurus sõltub, mis levelil Toweris parasjagu oled. Näiteks, mina olen level 3 ja saan iga kuu valida 4x 844$ ja 4x 300$ boonuste vahel ehk kui vabastan, selle 4x 844$, siis saan endale VIP leveli, kui aga valin teise, siis VIP levelit ei saa.

Seega poest ei ole vaja osta ühtegi boonust ainult turniire, sest reload boonused tagavad lõpmatu boonusete jada.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Tigrano
            Tere Toweri mängijad, kes ootasid tänast 100$ add-ed turniiri.

Tundub, et Toweri support on tänase 100$ add-ed turniiri nimekirjast välja unustanud, isegi turniiri parool on olemas aga turniiri lobbysse ilmunud ei ole.

Arvatavasti järgmine kord on oodata 200$ add-ed turniiri.

Vabandan arusaamatuste pärast,

Tigrano

Hea uudis kõigile, minu turniiride kalendris pidi olema turniir eile ja süüdistasin juba Toweri supporti, et turniir ei ilmunud lobbysse aga tegelikult õige 10+1$ ja 100$ added turniiri on täna ja minu turniiride toimumise kuupäevad on valed.

Tänase päeva jooksul saadan paroolid ja õhtu turniiril kohtume.

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

Mis kell turna toimub?

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas rankapoeg
                Mis kell turna toimub?
                Kell 21:00 toimuvad alati.

Ning Mul on tänasest ka boonus dealer avatud jälle ;D

Comment

• CTXrix
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 689

Algselt postitas Tigrano
                  Jah boonus dealer käib tavaliselt iga kuu lõpus, minul siiani ka peale boonuse vabastamist paari päeva jooksul. Boonus dealeri näol on tegu reload boonuse pakkumisega, kus saad valida endale järgmise leveli boonuse või lihtsalt reload boonuse. Boonuse suurus sõltub, mis levelil Toweris parasjagu oled. Näiteks, mina olen level 3 ja saan iga kuu valida 4x 844$ ja 4x 300$ boonuste vahel ehk kui vabastan, selle 4x 844$, siis saan endale VIP leveli, kui aga valin teise, siis VIP levelit ei saa.

Seega poest ei ole vaja osta ühtegi boonust ainult turniire, sest reload boonused tagavad lõpmatu boonusete jada.
                  Tänud, nüüd on pilt selge!

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Meeldetuletus

Täna on Toweris, 100$ add-ed 10+1 buy-inniga turniirl. Turniiri leiate turniiride lobbyst, nimega Gripsed tournament. Alati algusega kell 21:00 kohaliku aja järgi.

Kes veel parooli ei ole saanud, saatke palun mulle privaat sõnum.

Kohtume turniiril,

Tigrano

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Kes turniirist huvitatud veel tehke kähku, sest alla 10 mängija jääb turniir ära.

Comment

• Metsapull

Algselt postitas Tigrano
                        Meeldetuletus

Täna on Toweris, 100$ add-ed 10+1 buy-inniga turniirl. Turniiri leiate turniiride lobbyst, nimega Gripsed tournament. Alati algusega kell 21:00 kohaliku aja järgi.

Kes veel parooli ei ole saanud, saatke palun mulle privaat sõnum.

Kohtume turniiril,

Tigrano
                        Oih

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Palju õnne metsapull, kes võitis 10+1, 100 add-ed turniiri ja sai enda bankrollile lisa 100$, mida tal kindlasti hädasti vaja oli.

Teisele kohale tuli sakiffi ja kolmas jrgn hell, kes omavahel pusisid kaua, kuni metsapull kõigile tuule alla tegi, samuti ka metsapull mulle armu ei andnud, jättes mind bubble boyks ;D

Comment

• Metsapull

Algselt postitas Tigrano
                            Palju õnne metsapull, kes võitis 10+1, 100 add-ed turniiri ja sai enda bankrollile lisa 100$, mida tal kindlasti hädasti vaja oli.

Teisele kohale tuli sakiffi ja kolmas jrgn hell, kes omavahel pusisid kaua, kuni metsapull kõigile tuule alla tegi, samuti ka metsapull mulle armu ei andnud, jättes mind bubble boyks ;D
                            Joppas ka ikka üksjagu :), eriti Sinu vastu + paar coinflippi tuli ära ning riskantsed move'id olid sobiva ajastusega. Aga lõpp läks ikka parajaks lotoks.

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Eile otsustasin selle 200$ boonuse lisana saadud 20+2$ turnapileti rahaks teha...mängisin 12 500$ guaranteed rebuy-d. Ühtegi rebuy-d ei teinud, addoni ka mitte. Osalejaid oli mingi 420 ringis vist ja prizepool lõpuks 16 000$ kanti. Kohe suht alguses tegin duubli JJ vs KK, kui tõmbasin floppi seti...ja sellest peale mõtlesin terve turniiri, et raudselt tuleb bubble-is mulle samasugune laks karmavõla tõttu tagasi. Kerged 2,5 h mängitud, 42 inimest jäänud, 40-s sai juba 120$. Mul suht average stack. Sain BB-l KK kätte, kõik kuni SB-ni foldivad - vend kütab raise-i sisse (tal veidi suurem stack kui mul)...mõtlesin veel endamisi, et krt...see on see hetk. Kütsin all-in, vend instacall ja näitab JJ :D Siis oli juba selge - ilusti floppi kohe tõmbas nagu planeeritud ja out. Pull on see, et isegi tilti ei ajanud, kuna obv, et karmavõlg ja olin seda ju koguaeg teadnud, et tuleb. Power of Mind, raisk! :-\

Comment

• zyxxx
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 453

Sellise koha peal jätan mina tavaliselt all-in minemata. Tean, et pikas perspektiivis on see selge miinus, aga ma ei oskagi turnasid mängida. ;D

Comment

Working...