Uus tuba

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Uus tuba

Algselt postitas pikk28
    tere tulemast parimasse foorumisse maailmas!
    Mina soovitaksin sulle Unibet või siis Triobeti. Tase kehvake (triobetis on see tõusnud kõvasti tänu sellele foorumile), arveldamine lihtsamast lihtsam ning NL5 laudu on ka Unis nii et tapab.
    Hem töötab tõrgeteta ning jah HUD on HEMil kaasas.
    Edu laudades!
    Varsti terve hunnik sharke, kes esindavad loomulikult Eesti lippu

Comment

• 50CandyJoe
      FPP Pro
      • Jan 2009
      • 253

1) Kumb on parem rake poolest, kas Uni või Trio kui mängida mikrolimiidis (nl10)

2) Kui kiirelt mängiks 100 eur sign-up boonuse Unis lahti. NL 10 ja 8-9 lauda korraga.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

kui sa tahad triobetis NL10 FR laudu mängida.. siis 8-9 lauda unusta ära, seal ainult 3 NL10 lauda täidetud ongi ja krdi tightasse täis..

Comment

• 50CandyJoe
          FPP Pro
          • Jan 2009
          • 253

Algselt postitas Rage
          kui sa tahad triobetis NL10 FR laudu mängida.. siis 8-9 lauda unusta ära, seal ainult 3 NL10 lauda täidetud ongi ja krdi tightasse täis..
          Mängin juba mõnda aega (loe paar kuud) 8-9 lauaga Trios NL10 ja eriti ei ütleks, et tightassid koos on.

Starsis muidugi tase kõigub rohkem samal limiidil.

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

Algselt postitas 50CandyJoe
            Mängin juba mõnda aega (loe paar kuud) 8-9 lauaga Trios NL10 ja eriti ei ütleks, et tightassid koos on.

Starsis muidugi tase kõigub rohkem samal limiidil.
            ma arvan et sa mängid 6 maxi. 10NL FR laudu pole seal niipalju

Comment

• 50CandyJoe
              FPP Pro
              • Jan 2009
              • 253

Algselt postitas pikk28
              ma arvan et sa mängid 6 maxi. 10NL FR laudu pole seal niipalju
              sry, muidugi 6 max :D

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas 50CandyJoe
                1) Kumb on parem rake poolest, kas Uni või Trio kui mängida mikrolimiidis (nl10)

2) Kui kiirelt mängiks 100 eur sign-up boonuse Unis lahti. NL 10 ja 8-9 lauda korraga.
                TrioBet, kuna UniBetis on eurolauad.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

niihh.. mul triobetis eesmärgid täidetud.. ehk 300 euri koos.. kahjuks seal NL10 ja NL20 FR laudasid vähe... seega plaanis esialgu pool BRi, ehk 150 euri välja kanda ja kuskil mujal õnne proovida.. mis oleks kõige soodsam minusugusele grinderile..

mängiksin FR NL10 laudasid 4-6 tükki korraga.. ühes kuus tuleb kuskil 20k handisid.. olen kuulnud et Full Tiltis on NL10 laudades rake suurem, ehk sinna ei tasu minna, olen kuulnud, et PokerStarsis on madalal levelil rakeback suht olematu.. ehk ühesõnaga, mis tuba võiks hea olla.. ja kust ma leian näiteks mingeid referral linke, mille kaudu esimese deposiidi puhul veel mingeid soodukaid saab?

Comment

• kollane
                    Pokkerihai
                    • Nov 2008
                    • 2031

Algselt postitas Rage
                    niihh.. mul triobetis eesmärgid täidetud.. ehk 300 euri koos.. kahjuks seal NL10 ja NL20 FR laudasid vähe... seega plaanis esialgu pool BRi, ehk 150 euri välja kanda ja kuskil mujal õnne proovida.. mis oleks kõige soodsam minusugusele grinderile..

mängiksin FR NL10 laudasid 4-6 tükki korraga.. ühes kuus tuleb kuskil 20k handisid.. olen kuulnud et Full Tiltis on NL10 laudades rake suurem, ehk sinna ei tasu minna, olen kuulnud, et PokerStarsis on madalal levelil rakeback suht olematu.. ehk ühesõnaga, mis tuba võiks hea olla.. ja kust ma leian näiteks mingeid referral linke, mille kaudu esimese deposiidi puhul veel mingeid soodukaid saab?

On teema olemas juba, mina läheks sinuasemel toweri , liitu ikka ranka tigrano lingi kaudu. Algne boonus seal hea ju , ning palju fshe samut. Mängi boonus lahti siis vaata edasi, laudu on seal palju ja fishe veel rohkem.

Comment

Working...