Kuhu minna kui ongame boonused kaovad?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Kuhu minna kui ongame boonused kaovad?

Algselt postitas CTXrix
    CakePoker on rigged. Ilma naljata. Sellised asjad, mis seal toimuvad, ei toimu mitte kuskil mujal ja nii arvavad enamik, kes seal mänginud on.

Lisaks ei tööta seal ükski soft.

Aga rämedalt fishine.
    Mina olen otsustanud selliseid "statemente'e" ignoreerida, enne kui see 2+2e ametlik seisukoht ei ole.

Comment

• CTXrix
      Grinder
      • Oct 2008
      • 689

Algselt postitas lenC
      Mina olen otsustanud selliseid "statemente'e" ignoreerida, enne kui see 2+2e ametlik seisukoht ei ole.
      Tore on, et sa oma sellekohast seisukohta meiegagi jagad. Millal muutub mingi seisukoht 2+2 ametlikuks seisukohaks?

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Algselt postitas CTXrix
        Tore on, et sa oma sellekohast seisukohta meiegagi jagad. Millal muutub mingi seisukoht 2+2 ametlikuks seisukohaks?
        No ei tahtnud lihtsalt vastamata ka jätta, kuna su väide on minu meelest BS. 2+2st käib läbi palju teemasid a la "stars on rigged"; "FTP-s RNG is rigged w/proof(19 hands!)" jne. Ja kui "punased"(adminid) ütlevad, et see on 2+2 ametlik seisukoht, siis see ka on(nende ütlemisi on olnud näha tähtsamates skandaaliteemades).

Ei saa mööda vaatamata su väitele, et Cake pokkeris väidavad enamus mängijad, et see on rigged, kohe tekib küsimus, et miks nad seal mängivad ja kuidas sina seda tead - vaevalt sa enamus mängijaid isiklikult tunned, seega kas on mõni mahukam foorumiteema kuskil või ütlevad mängijad lauas a la "this site is rigged" mis on standard igas saidis tiltivate donkidega?

Comment

• CTXrix
          Grinder
          • Oct 2008
          • 689

Olen Cake-is mänginud ligi 100k kätt (hinnanguliselt) ja olen mänginud väga paljudel teistel saitidel. Sellised biidid ja suckoudid ei juhtu kuskil mujal. Ma saan sellest aru, et selline "oh its so rigged" vingumine on tüüpiline, aga ma avaldan siin oma seisukohta. Kui sa arvad, et see on BS, siis arva, mul ükskõik. Kui inimene sinna mängima läheb, siis saab ta sellest ise ka aru.

Kui sa küsid, et miks inimesed seal siiski mängivad - siis vastus on väga lihtne. Seal mängimine on lihtsalt väga tulus. Keskmine mängija on täielik moron. Kasvatasin oma bankrolli seal väga kiirelt väga korralikuks ja mängiks siiani, kui seal mõni soft töötaks. Lisaks ei mõju sellised pidevad biidid ja suckoudid (vahet pole, kas teen ise või mulle tehakse) närvikavale just hästi.

Usun, et 2+2-s ei teki Cake-i kohta kunagi sellist "üldist seisukohta", mida lambakari saaks järgida.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas CTXrix
            Olen Cake-is mänginud ligi 100k kätt (hinnanguliselt) ja olen mänginud väga paljudel teistel saitidel. Sellised biidid ja suckoudid ei juhtu kuskil mujal. Ma saan sellest aru, et selline "oh its so rigged" vingumine on tüüpiline, aga ma avaldan siin oma seisukohta. Kui sa arvad, et see on BS, siis arva, mul ükskõik. Kui inimene sinna mängima läheb, siis saab ta sellest ise ka aru.

Kui sa küsid, et miks inimesed seal siiski mängivad - siis vastus on väga lihtne. Seal mängimine on lihtsalt väga tulus. Keskmine mängija on täielik moron. Kasvatasin oma bankrolli seal väga kiirelt väga korralikuks ja mängiks siiani, kui seal mõni soft töötaks. Lisaks ei mõju sellised pidevad biidid ja suckoudid (vahet pole, kas teen ise või mulle tehakse) närvikavale just hästi.

Usun, et 2+2-s ei teki Cake-i kohta kunagi sellist "üldist seisukohta", mida lambakari saaks järgida.
            Leian, et kui see "riggedness" nii silmaga nähtav on, siis varem või hiljem keegi kogub ~paarkendmiljonit kätt kokku ja sooritab matemaatilise analüüsi, mis tõestab, kas on rigged või mitte - pole sellist teemat silma jäänud. Seega ma jään ikka enda arvamuse juurde, ei midagi isiklikku :)

Comment

• CTXrix
              Grinder
              • Oct 2008
              • 689

Algselt postitas lenC
              Leian, et kui see "riggedness" nii silmaga nähtav on, siis varem või hiljem keegi kogub ~paarkendmiljonit kätt kokku ja sooritab matemaatilise analüüsi, mis tõestab, kas on rigged või mitte - pole sellist teemat silma jäänud. Seega ma jään ikka enda arvamuse juurde, ei midagi isiklikku :)
              OK :) Pakun, et sa pole Cake-is kunagi mänginud?

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas CTXrix
                Ei ole ja ei kipu ka, ei taha enda sõnu süüa :D

Teemasse tagasi nüüd. :P

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas CTXrix
                  See, mix üx site on rohkem rigged kui teine oleneb mängijate kvaliteedist.

Kui Sul on täielikud lambad vastas, siis obv tuleb rohkem ime suckoute, sest targemad mängijad ei jõuaks riverini kui Sa õieti panustad, et seda suckouti teha.

Olgem ausad, kui mingi saidi töenäosused tõesti paigast ära oleksid, siis ma arvan, et see selgitataks välja ning asi pandaks kinni.

Muidugi Primas on mängijad päris lambad, kuid siiamaani on mul kuidagi suckoutide poolest seal väga rahulik olnud, flush drawd pole donkidel peaaegu kunagi ära tulnud, kui mõni lammas on tõesti kogu stacki sisse pannud drawga. Kuigi Vb on kogu mu karjäär Trios Heater olnud :P

Starsi tase pidi küll kõva olema, kuigi tundub seal, et suckoute juhtub OMG kui palju, aga ex enamus imemised on ikka mingite fishide poolt ja Starsis mängitakse alati nii palju laudasi korraga, et see vb tekitab ka illusiooni, et juhtub pidevalt. Aga kui Sa nii palju käsi mängid, siis polegi midagi parata, juhtub kõike, mis pokkeris juhtuma peab.

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Algselt postitas BuildUp
                    Mind huvitab, et kui ma mängiks PSis 70k kätt kuus NL50 9 laual näiteks, siis kui palju mul sealt kuu boonus võiks tulla?

Keegi pole FTPst rääkinud. Kas see pole PSist parem? ( kuskil oli ka mingi eesti rakebacki arvutamis leht netis FTP kohta, aga ma ei leia seda) Pidi vist pakkuma 27%.

Ja selline tuba nagu Cake Poker pakub 33%. Aga tolle kohta ma väga midagi ei tea.
                    A leidsin selle lehe üles. http://www.fulltiltrakeback.com/ee/f...k-kalkulaator/

Mul on plaanis hakata vähemalt suveks mängima NL50 ning kui arvutada, et mängin 9l laual ja 4-5 h päevas, siis peaks päevas tulema 32$ ja kuus siis pea 900$. Üsna kena minu arust. Kui OnGame`i aeg läbi saab, siis mina pagen sinna.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas marguzz22
                      lenc kui palju 30K käega NL20 umbes neid FPP teenib?Nagu ma aru saan siis ainuke boonus rahaline on seal silverstarile Monthly VPP Total: 2709.
                      Monthly FPP Total: 3314

ehk siis ma saaksin selle 275dollarise boonuse ja kas seda saab iga kuu või ainult korra?

For the first time ever you can use your Frequent Player Points (FPPs) to purchase a PokerStars bonus. Purchase the VIP Reward Bonus from the VIP Store for 25,000 FPPs and we will credit $285 to your account once you have earned 1,995 Base FPPs.
                      Starsis ei ole 20NL vaid on 25NL ja väike punktide tabel (kasutades FR databaasi, 6maxis võib natuke erineda aga saab vähemalt miski tunnetuse):
                      10N/PL - 0.04 VPP per hand
                      25NL/PL - 0.13 VPP per hand
                      50NL/PL - 0.21 VPP per hand
                      100NL/PL - 0.38 VPP per hand
                      200NL/PL - 0.51 VPP per hand
                      400NL/PL - 0.57 VPP per hand
                      600NL/PL - 0.69 VPP per hand
                      1000 NL - 0.87 VPP per hand

Ja rahalisi boonuseid osta ainult siis, kui sa oled supernova. Kui ei ole siis hoia punktid alles või telli asju või osta turniiridele sisse.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas BuildUp
                        A leidsin selle lehe üles. http://www.fulltiltrakeback.com/ee/f...k-kalkulaator/

Mul on plaanis hakata vähemalt suveks mängima NL50 ning kui arvutada, et mängin 9l laual ja 4-5 h päevas, siis peaks päevas tulema 32$ ja kuus siis pea 900$. Üsna kena minu arust. Kui OnGame`i aeg läbi saab, siis mina pagen sinna.
                        Kui sa lähed Ongames ära sellepärast, et sa ei saa boonuseid ja lähe FTP-sse, siis on väga vale liigutus sinu poolt, kuna 28% rakeback on ikka meeletult vähe. Parem siis liigu juba Starsi, kus saad punnide eest osta nii raha, kui ka väga huvitavaid esemeid või pakkumisi.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Algselt postitas ranka
                          Kui sa lähed Ongames ära sellepärast, et sa ei saa boonuseid ja lähe FTP-sse, siis on väga vale liigutus sinu poolt, kuna 28% rakeback on ikka meeletult vähe. Parem siis liigu juba Starsi, kus saad punnide eest osta nii raha, kui ka väga huvitavaid esemeid või pakkumisi.

Mina pole nõus, 27% võib olla meeletult vähe, aga Starsis on Goldstar näiteks võrdeline mingi 10-15% RB?

Comment

• Metsapull

Kas raamatuid tasub nende punktide eest osta? Ma peaks saama selle kuu lõpuks 2000 punkti täis saama ning mõtlesin, et võtaks selle eest oma esimese pokkeri raamatu.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja minu soovitused oleksid:
                              [x] sa tahad saada heaks mängijaks ning jõuda tippu - Stars või FTP. Soovitan starsi, kui sul FTP-s rakebacki ei ole või mängid full ringi ning tahad jõuda mid-stakesi, siis kindlalt Stars, sest FTP-s lõppeb full-ring mängud 400NL juures.
                              [x] kui sa soovid väga fishiseid mänge, siis Pacific, Ongame, Cake, Everleaf (too viimane on eriti hea, kuna ei saa trackeiga vaadata - samas peaks olema neti saadaval everleafi jaoks käte konverter, et saad käsi trackerisse importida ja lähi tulevikus peaks tulema ka HEMil everleafi support) ja Prima. Kaks viimast on ka softi poolest väga head, Primas on miinuseks, et saad 10 lauda maximaalselt mängida (rohkem ei suudaks ka) everleafis aga väga vähe mängijaid ja laudu.
                              [x] kui sa ei ole kindel, mis teha aga tahad lahkuda ongames - TrioBet - seal toas on vaieldamatud kõige huvitavamad turniirid ja promod ning tihtipeale on seal ka väga head overlayd.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas lenC
                                Mina pole nõus, 27% võib olla meeletult vähe, aga Starsis on Goldstar näiteks võrdeline mingi 10-15% RB?
                                Starsis saad oma rakebacki tõsta mängides rohkem ja kui sa oled hea arenev mängija, siis rakeback ei ole sulle miski prioriteet ja teiseks sa arened ning pidevalt tõused limiitidest kõrgemale ning seega peaks ka VIP level tõusma. FTP-s on fixeeritud rakeback pluss micro limiidis on rake nii tappev, et pead olema ameerika samurai, et seal elama jääda.

Seega FTP oleks minu jaoks viimane valik, eriti kui ma vahetan tuba, kuna eelmises toas boonused muutusid halvaks.

Comment

Working...