kuna Full Fildiga on asi finiito otsin uut tuba kus lasta peamiselt ühelaua sng-si..limiit u.3-10$.kus olex kõige mõistlikum seda teha?(boonused,normaalne soft,piisavalt laudu,fishe jne?) siiamaani olin FTP-s kõik oli kuni tnaseni kuldne...
STT SNG uue kodu otsingul
Collapse
X
-
Re: STT SNG uue kodu otsingul
Kui mängid alla 10 laua siis pm. top10 tuba kõik sobivad. Kui rohkem siis Stars aga boonused seal head ei ole enne kui Supernova või vähemalt PlatiniumStar VIP taseme välja nühid.Algselt postitas Rebz Vaata postitustkuna Full Fildiga on asi finiito otsin uut tuba kus lasta peamiselt ühelaua sng-si..limiit u.3-10$.kus olex kõige mõistlikum seda teha?(boonused,normaalne soft,piisavalt laudu,fishe jne?) siiamaani olin FTP-s kõik oli kuni tnaseni kuldne...
Comment
-
Niipalju kui siin foorumist olen tähele pannud, siis mitte eriti :DAlgselt postitas Dzuu Vaata postitustKuidas cake pokkeriga lood on, on see usaldusväärne koht?
Comment
-
-
what, täis oled? :DAlgselt postitas N1x0n Vaata postitustParty soft on parem aga rahvast vähe :P ...
Ja ei taha solvata, aga loodan, et sa ei kogu lihtsalt postitusi stake küsimiseks.
Comment
Comment