Pimping up Ongame

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Pimping up Ongame

Algselt postitas antnx
    Millist te kasutate ja millist kõige rohkem soovitate?

See mida teema algataja kasutab tundus mulle kõige normaalsem.
    Jah, see hall ongi kõige meeldivam ja rahulikum, eriti silm puhkab, kui sellega mängida.

Comment

• virx747
      Grinder
      • Nov 2008
      • 751

Suured tänud taipupole!!!

Mulle meeldib hall laud.

Panin endal need teised skriptid ka jooksma ja tegin endal nii, et kasutan nüüd mitte mini tablet, vaid suurt tablet, mis tuleb mul lahti teisel monitoril (mul on 2 tk. 19 tollist). Väga sheff, ühele jätan kõik lauad, kasvõi 12 tk. ja teisele tuleb ette see, millel vaja käik teha. Kui tahan jälgida sündmuste kulgu, siis vean akna sellesse teise monitori ja saan jälgida, mida ja kui kiiresti teised mängijad teevad.

Suure laua eelis on see, et saan sinna mahutada mõnusalt statte ja silmad ei väsi ära. Stattide fondi saab panna ka suurema - mul 9 verdana. Veel üks positiivne asi on see, et hiire käsi ei väsi nii ära, kuna laud on koguaeg ühes kohas ja kätt ei pea hullult liigutama.

Mugav tool ja mõnus vaikne musa taustaks ja nii võiks grindima jäädagi :)

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas virx747
        Suured tänud taipupole!!!

Mulle meeldib hall laud.

Panin endal need teised skriptid ka jooksma ja tegin endal nii, et kasutan nüüd mitte mini tablet, vaid suurt tablet, mis tuleb mul lahti teisel monitoril (mul on 2 tk. 19 tollist). Väga sheff, ühele jätan kõik lauad, kasvõi 12 tk. ja teisele tuleb ette see, millel vaja käik teha. Kui tahan jälgida sündmuste kulgu, siis vean akna sellesse teise monitori ja saan jälgida, mida ja kui kiiresti teised mängijad teevad.

Suure laua eelis on see, et saan sinna mahutada mõnusalt statte ja silmad ei väsi ära. Stattide fondi saab panna ka suurema - mul 9 verdana. Veel üks positiivne asi on see, et hiire käsi ei väsi nii ära, kuna laud on koguaeg ühes kohas ja kätt ei pea hullult liigutama.

Mugav tool ja mõnus vaikne musa taustaks ja nii võiks grindima jäädagi :)
        Päris hea lahenduse oled leidnud, peaks ka proovima kuda on mängida, kui kõik lauad ise ette vilksatavad.

Comment

• levis
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1557

Algselt postitas virx747
          ............... Väga sheff, ühele jätan kõik lauad, kasvõi 12 tk. ja teisele tuleb ette see, millel vaja käik teha. Kui tahan jälgida sündmuste kulgu, siis vean akna sellesse teise monitori ja saan jälgida, mida ja kui kiiresti teised mängijad teevad.
          Kas ongame võrgus saab siis nii mängida, et lauad on üksteise peal? Pokerstarsis oli jah hea, sest seal soft viskas järgmise laua ette alles siis kui eelnevas oli käik tehtud.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Kui scriptidega viitsida jännata, siis on võimalik, ise ei ole veel proovinud kasutada.

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Algselt postitas levis
              Kas ongame võrgus saab siis nii mängida, et lauad on üksteise peal? Pokerstarsis oli jah hea, sest seal soft viskas järgmise laua ette alles siis kui eelnevas oli käik tehtud.
              Täpselt üksteise peale või cascade? Mõlemad tehtavad. Esimese õpetus mul blogis, teine tee taskbarist.

Samas ei saa kummagi puhul vist hästi HMi kasutada, sest selle HUD pillub laudu Ongame'is automaatselt esile. Vist. Pole uurinud, seega pole kindel.

Comment

• kalkaan
                Jube Noob
                • Oct 2008
                • 187

Võtsin ka asja kasutusele. Muudab multitablingu ikka oluliselt lihtsamaks, asjalik värk. Panin Autoongame ka tööle ning mängida üsna mõnus.
                Samas on mitu korda probleeme asjaga tekkinud.
                Esimene asi on laudade kinni panemine, kui pole rahadesse jõudnud. Ekraanil ülemises reas olevate turniiriakende sulgemine üsna keeruline. Point selles, et need akende ülemised servad on ekraanist väljas. Sulgeda saab neid ainult nii, et need allapoole kiskuda, selle tulemusena viskab akna ekraani vasakusse serva ning siis hakkab sulgemisnupu alumine serv paistma ning saab seda vajutada.
                Kõige suurem jama on aga selline, et mitu korda on arvuti nende programmidega lolliks läinud. Sageli on "Play again" nupu vajutamine keerukas, sest seda peab mitu korda toksima, aken hakkab vilkuma ning nupp ei tööta. Seda juhtub üsna sageli. Notede tegemine on keeruline, sest HEM-i note aken desaktiveeritakse pidevalt. Kuid kõige hullem on see, et mitu korda, kui olen "Play again" vajutanud ning järgmises aknas tahan "Confirm" vajutada, selle peale hakkab mingit ongame lehte ette loopima virnade viisi ning laudades ei saa ühtegi nuppu vajutada. Varem olen saanud need aknad kuidagi kinni ning edasi mängida. Täna aga jooksis asi konkreetselt kokku, nägin ühes lauas veel, et pean kindlasti callima bubble's, turniiriakna sain ette aga call nupule vajutamisest polnud mitte midagi kasu >:(. Ei jäänudki muud üle, kui logoff ning uuesti sisse logida. Kaks lauda läks seetõttu metsa, kuid lisaks ühes olin rahadesse kobistanud ning veel ühe suutsin päästa.
                On kellegil veel sellist jama olnud, või pean viga enda arvutist otsima.

Comment

Working...