Pokerheaven

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Pokerheaven

Ranka siuke küss, et.
    Tegin PokerHevani-sse konto aga mai leidnud seda bonus code kohta, et kas piisab aint sellest, kui viskan PINi ja username sinna ja saan rakebacki ?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
      Ranka siuke küss, et.
      Tegin PokerHevani-sse konto aga mai leidnud seda bonus code kohta, et kas piisab aint sellest, kui viskan PINi ja username sinna ja saan rakebacki ?
      Jah. Aga enne peavad cookies kustutatud olema ja läbi meie linkide tõmmatud. Rakeback hakkab koheselt tööle, kui õigesti käitusid, kinnitamine/raportides kajastamine võib võtta aega kuni 48h, reegline kiiremini.

Comment

• Gale
        Räme Fish
        • Jan 2011
        • 20

Ma olen juba tükk aega PokerHeavenis mänginud ja seal on omad head ja vead, aga täna juhtus midagi tõsiselt kummalist. Mängisin nl4 ja 8,16 euro suurune pot läks spliti nii, et võitsin 3,67 eurot. Küsisin suppordist, et mis toimub? ja öeldi, et tõesti on mul mingisugune "shadow balance" ja soovitas restarti kliendile, mis ei muutnud asja. Küsisin, et kuidas ma saan kindel olla, et sellised asjad pidevalt ei toimu? ja ta ütles, et temal on see esimene juhtum ning vabandas ilusti. Nl4s ei ole eriti big diil, a kui ma oleksin kõrgemaid limiite mänginud, siis oleks see üsna suur osa, mis oleks saamata jäänud või kunagi hiljem laekunud mingi valemi läbi. Paneb mõtlema.

Comment

• Carl
          FPP Pro
          • Jul 2010
          • 213

Algselt postitas Gale Vaata postitust
          Ma olen juba tükk aega PokerHeavenis mänginud ja seal on omad head ja vead, aga täna juhtus midagi tõsiselt kummalist. Mängisin nl4 ja 8,16 euro suurune pot läks spliti nii, et võitsin 3,67 eurot. Küsisin suppordist, et mis toimub? ja öeldi, et tõesti on mul mingisugune "shadow balance" ja soovitas restarti kliendile, mis ei muutnud asja. Küsisin, et kuidas ma saan kindel olla, et sellised asjad pidevalt ei toimu? ja ta ütles, et temal on see esimene juhtum ning vabandas ilusti. Nl4s ei ole eriti big diil, a kui ma oleksin kõrgemaid limiite mänginud, siis oleks see üsna suur osa, mis oleks saamata jäänud või kunagi hiljem laekunud mingi valemi läbi. Paneb mõtlema.
          Rake.

Comment

• Gale
            Räme Fish
            • Jan 2011
            • 20

0,82 eurot selle käe pealt, mis teeb ~ 10% ?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Gale Vaata postitust
              Postita käsi siia.

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

jep. nl25 100bb stackid sisse lähevad on 3€ rake

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma loen küll tabelist välja, et rake on nagu ikka - 5% up to €3.

Pokerheaven.com is your trusted poker hub – compare elite poker sites, unlock exclusive bonuses, and master your game with expert reviews, strategy tips, and guides for Texas Hold’em, Omaha, and more.

EDIT: micro 2nl on jah 10%. 0.01 senti iga 10 sendi kohta.

Comment

• Gale
                    Räme Fish
                    • Jan 2011
                    • 20

Boss Media - €0.04 NL - Holdem - 10 players
                    Hand converted by PokerTracker 3

Hero (BB): €4.00
                    UTG: €0.74
                    UTG+1: €1.24
                    MP: €3.96
                    MP+1: €1.76
                    MP+2: €7.44
                    LP: €4.96
                    CO: €13.94
                    BTN: €4.48
                    SB: €5.64

SB posts SB €0.02, Hero posts BB €0.04

Pre Flop: (€0.06) Hero has A 2

UTG calls €0.04, UTG+1 calls €0.04, fold, fold, fold, fold, fold, fold, SB calls €0.02, Hero checks

Flop: (€0.16, 4 players) A 4 A
                    SB checks, Hero checks, UTG bets €0.04, UTG+1 calls €0.04, SB calls €0.04, Hero calls €0.04

Turn: (€0.32, 4 players) Q
                    SB checks, Hero bets €0.24, fold, fold, SB calls €0.24

River: (€0.80, 2 players) Q
                    SB bets €0.68, Hero raises to €3.68 and is all-in, SB calls €3.00

Hero shows A 2 (Full House, Aces full of Queens) (PreFlop 30%, Flop 26%, Turn 24%)
                    SB shows A 9 (Full House, Aces full of Queens) (PreFlop 70%, Flop 74%, Turn 76%)
                    Hero wins €3.67
                    SB wins €3.67

hm uurisin PH rake structuret ja seal on tõesti 0.02 / 0.04 0.01 every 0.10 in the pot
                    siis on kõik õige ja olin ise rumal, et arvestasin umbes starsi järgi 5% ja ei tsekkinud enne järgi kui kaebasin.

Comment

• mortalvombat
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jul 2010
                      • 412

Aga mis su "shadow balanceist" saab, mida suppordist kinnitati, et sul olema peab?

Comment

• Gale
                        Räme Fish
                        • Jan 2011
                        • 20

ütles, et peaks laekuma mingi hetk ja kui ei, siis võtaksin uuesti ühendust. mind häirib PH juures üldse see, et kui lauad kinni panna, siis võtab minuteid aega enne kui õiget balancet näed. kliendi restartimine kiirendab seda protsessi.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

No ma ka testisin natuke seda softi ja pelasin mõned mängud.
                          Kokkuvõttes, suht jube koht ja enam väga sinna minna ei tahaks.
                          üritasin 3-tabeldada, mis paistis täiesti võimatuna. Üritasin vajutada muudkui bet bet bet aga tuli ette too koht, kuhu summa saad sisestada ja nii ma nussisin kuni päris mitmes suures potis läksin sit out. mega kettasse ajas see balance värk jah. Mega kaua peab ikka ootama, et näeksid oma konto seisu. Siis veel turna start näitab 19:00 ntx aga tegelt läheb register kinni vahest juba 18:57. Ma ühte turnat mõtlesin, et kas lasta või ei ja kui paar minti oli aega lendas rega kinni aga aega oli ikka veel 3 minti miskit. :D Vast oli arusaadav jutt aga jah kuigi seal boonused/rakeback on suht nicer dicer, siis mina seal ei mängiks.

Comment

• poolast
                            Julm Donk
                            • Oct 2008
                            • 94

tegin eile sissemakse koodiga P1000 aga boonus 0

Comment

• l6vikaka
                              Räme Fish
                              • Jun 2011
                              • 1

Ise tegin EGAMING boonuskoodiga ning ka sealt ei tulnud midagi head. Ning veel üks küsimus, kuidas täpselt ma oma rakebacki saan? On mingi requirement, et pead teatud arvu rake koguma, et rakeback saada?

EDIT: Rääkisin live supportiga, kes väitis, et bonuscode on HEAVEN ja et ta lisab selle mulle manuaalselt.
                              Last edited by l6vikaka; 11.06.11, 09:34. Põhjus: uus info

Comment

• poolast
                                Julm Donk
                                • Oct 2008
                                • 94

tere!
                                kas pokerheaven folditud vastase kaarte ei näita ?

Comment

Working...