Unibet?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Unibet?

Algselt postitas Keiss
    Ma vist pean unibeti üle kolima, sest kuigi siiani olen mänginud nagu segane triobetis siis mind ei ole sinna VIP klubisse kutsutud :(
    Aga oled sa ise küsinud? Kui ei siis tee seda, sest elukutseline pead saama pokkeritoal MAX hüvesid.

Comment

• metsnik
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2008
      • 462

Ranka, soovid sa näitlikustamiseks nimetada, mis need MAX hüved on, mida Triobetilt saad? Või on see pigem konfidentsiaalne? Rakeback 50% või midagi sinna kanti need täiendavad hüved?

Huvitav, mis see VIP-tsooni lävepakk olla võiks? Eks ta rake põhjal vast vaadatakse...

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas metsnik
        Ranka, soovid sa näitlikustamiseks nimetada, mis need MAX hüved on, mida Triobetilt saad? Või on see pigem konfidentsiaalne? Rakeback 50% või midagi sinna kanti need täiendavad hüved?

Huvitav, mis see VIP-tsooni lävepakk olla võiks? Eks ta rake põhjal vast vaadatakse...

Comment

• metsnik
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2008
          • 462

Pean taaskord tänama

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Olen nüüd 2 õhtut väikesed sessid teinud unibetis ning tundub, et osadele hakkas see winter wonderi boonuste raha pähe ning tehakse kummalisi liigutusi ja korja ainult pappi ära. Lähimad päevad kavatsen unibetis grindida ja teha nn sign-up või esmane boonus ära. Kokku saab boonust 100€ ning selleks tuleb vaid 800p punkti teenida, mis pole raskem kui triobeti re-load boonuse oma ning õnneks pole mingit tähtaega ka. Eks vaatab kui kiiresti selle kätte saab normaalse grindimisega. Kuid tundub, et kui just NL50 regular pole siis on unibetis mõttetu olla kuna rakebacki ei eksisteeri küll aga saab mingit cashbacki diili teha kui kuus üle 10.000 punkti teenid. Samas mulle see veel jõukohane pole ning triobetis on hetkel rakebacki süsteem parem, arvestasin selle umbakudu välja ja üsna korralik erinevus tuli. Nii, et mikrolimiidis on triobetis ikka üsna kasulik mängida.

Comment

Working...