Betfair liitub OnGame võrgustikuga.
Collapse
X
-
Re: Betfair liitub OnGame võrgustikuga.
Uued kontod enam betfairis rakebacki ei saa, antakse standard ongame cashback jura niiet suht mõttetu kolida.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustOli plaanis betfairi mängima minna, aga ma ei teagi nüüd kas see on hea, et ta ongame alla läheb või mitte..
Comment
-
Regage kontod hetkel ära (30-40 rb). Lisainfi saamiseks saada PM
Comment
-
No arvata on, et ongames ju teised turnad, kus overlaysi väga ei tohiks olla, sest võrk ikka omajagu suur.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustHuvitav, mis nendest betfairi turnadest saab? Praegu seal nii mõningatel suht head overlayd, aga peale ongame minekut kaob selline eelis vist ära?!
Ime värk ikka, et tänapäeval sellise softiga julgetakse liituda
Comment
-
-
tavaliselt jääb vanadel kontodel rb kehtima, see oleks über nuts :P
praegune ongame on kordades parem kui praegune betfair.... :)
Comment
-
Mis vahet on rakebackil ja cashbackil? Minu teada nende definitsioon sama.Algselt postitas ment52 Vaata postitustUued kontod enam betfairis rakebacki ei saa, antakse standard ongame cashback jura niiet suht mõttetu kolida.
Comment
-
Ongame loyaltysysteemiga lihtsalt peab minuteada metsikut volüümi sisse panema et rb% tõuseks võrdseks betfairi 30ga. Ja isegi kui sa oled rakeloom ja oled võimeline ongame supernovaeliidiks saama siis kogu see aeg kui sa alles ronid kõrgeimale vip tasemele on su rb% tilluke.Algselt postitas Codecci Vaata postitustMis vahet on rakebackil ja cashbackil? Minu teada nende definitsioon sama.
Comment
-
ah mis sa ajad ment. suht koguaeg saad mingi 8x reload pakkumise millega peaks rakeback olema sisuliselt 40%. koos igasuguste promodega isegi rohkem.
kui sealt pointstorest ostad boonuseid, siis on jah obv fail.
ma olen nüüd mingi 2 kuud vist vaikselt ongames grindinud jälle ja mul pole veel boonused otsa saanud. praegugi augustini järjekorras.
Comment
-
On võimalik otsest rakebacki ka saada, aga avalikult ei tohi reklaamida. Küsi mõne affiliate käest, 40% peaks olema standardpakkumine, ma sain 50% küsimise peale :)Algselt postitas ment52 Vaata postitustOngame loyaltysysteemiga lihtsalt peab minuteada metsikut volüümi sisse panema et rb% tõuseks võrdseks betfairi 30ga. Ja isegi kui sa oled rakeloom ja oled võimeline ongame supernovaeliidiks saama siis kogu see aeg kui sa alles ronid kõrgeimale vip tasemele on su rb% tilluke.
Comment

TC
Comment