Betfair Poker

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ski
    Julm Donk
    • Feb 2010
    • 97

Betfair Poker

Rääkige veits sellest toas. Mis tase? Soft?
    Plaan on tegelt seda "get HEM for free" varianti kasutada, et kogud vist 900 pst ja saad HEMi tasuta. On üldse mõtet sellel ja kaua ma neid kogun umbes? (NL10 FR).
  • JarmoH
    Julm Donk
    • Jun 2009
    • 73

Re: Betfair Poker

Ei oska toa kohta rääkida, aga küsiks hoopis juurde. Kui raske on lahti mängida seda liitumisboonust, mida pokkeriprod rackeback leheküljel pakutakse? Mängin micro sng turniire - kas sealt tulevate punktidega üldse on reaalne see boonus vabastada. Ja kuidas seal trafficuga lood on? Kas 18-man sngsid mängitakse seal?

Comment

• minuraha
      FPP Pro
      • Dec 2009
      • 214

Esiteks, tase on seal olematu, kõige easy'm cash üldse. Sit&go'dest on ainult 6max ja fullring(9 mängijaga)...need on täiesti välja surnud, praktiliselt keegi ei mängi sit&go'sid ehk need võid kohe ära unustada. Üksikud lauad on, mis aeg-ajalt täis lähevad. Soft on minu arust üks hullemad, kus ma mänginud olen. Lisaks sellele on see täiesti ebausaldusväärne. Kaks korda on olnud nii, et olen jõudnud turna finaltable'sse ja siis terve software ning ka betfairi lehekülg maha läinud. Esimesel korral oli kõik crashed umbes 24h, kui sisse logisin nägin, et sain 3nda koha(blinded away), teine kord hakkas 3h pärast tööle ning kohaks seekord viies, jällegi blinded away. Ja ärge saage valesti aru, tegemist ei ole minu personaalse probleemiga, samalajal crashisid ka kõik teised. Selline asi ajas mind reaalselt tilti, sest ma oleksin võinud võita kordades rohkem. Egatahes ma saatsin neile viisaka kirja, kus nõudsin kompensatsiooni või nendepoolset lahendust, kuna ma kaotasin potensiaalset raha. Nad vastasid umbes nii, et "Sorry, me teame, et see oli meie viga, aga ole õnnelik, et üldse midagi said". Selle peale sõitis mul katus täiesti ära, saatsin vastu kirja, kus iga teine sõna oli "fucking dickheads". Egatahes see selleks, asja juurde nüüd ka.
      NL10 fullring... kui veab saad päevasel ajal kolm lauda kokku, ent siiski pigem kaks on maksimum, õhtu poole võid juba neljast unistada, aga kindlasti mitte üle selle. Ainuke reaalne asi, mida mängida on 6max, sest seal on päevasel ajal äkki 6-8 täis lauda, õhtu poole 9-15.
      Kokkuvõttes on see tuba ikka räme peldik, aga mina mängin seal ikka, sest sealne NL5-NL100 tase on maailma kõige halvem üldse, minu silmade läbi vähemalt. Turnad ja nende sattelite'd on ka tegelikult päris tuusad, kui need ainult finaltables ei crashiks

Comment

• minuraha
        FPP Pro
        • Dec 2009
        • 214

Punktide kohapealt niipalju, et mul on 1200punni ja ma olen umbes kuu aega mänginud ning mitte igapäevaselt. Punktide süsteem on ulme debiilne nagu enamus betfairi asjadest, võimatu midagi aru saada sellest. Samuti läheb iga nädal 15% eest punne maha ehk kui sa teenid nädala jooksul 300 punni, siis võta sealt maha 15%.

Comment

• Maheaatom
          Grinder
          • Oct 2008
          • 958

Betfairi pokkerituba on tarkvara ja mängitavust silmas pidades tõepoolest üks kohutavamaid kohti internetis üldse; "minuraha"-l täiesti õigus. Kunagi ammu kui nad asusid Cryptos, oli ta jälle väga hea mängukoht.

Aga spordiennustus on seal nuts ja eks sellele kogu Betfairi äri põhinebki.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kui seal nii vähe mängijaid siis tõenäoliselt Betfair Live! Tallinn satikatele oodata head overlayd: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=3400

Comment

• Ski
              Julm Donk
              • Feb 2010
              • 97

LOL @ selle peale sõitis mul katus täiesti ära :D

Pmst nüüd ei teagi kas minna sinna hoorama seda HEMi või mitte :S Mõtekam oleks vist normaalsem tuba valida ja seal see klots ära grindida.

Comment

• minuraha
                FPP Pro
                • Dec 2009
                • 214

Algselt postitas Ski Vaata postitust
                LOL @ selle peale sõitis mul katus täiesti ära :D

Pmst nüüd ei teagi kas minna sinna hoorama seda HEMi või mitte :S Mõtekam oleks vist normaalsem tuba valida ja seal see klots ära grindida.
                Ma soovitan sul proovida, sest nagu ma ütlesin sealne tase on nii ulme halb, et kui sa näed, et oma punkte kokku ei saa, siis vähemalt saad oma sissekantud raha+kasum tagasi kanda pangakaardile. Ainult sel juhul peaksid sa 6maxi mängima, kuna FR laudu väga vähe. Et proovi kindlasti ära, kaotada pole midagi peale närvirakkude. Pead ise kogema seda, kuidas punkte tuleb jne.

Overlay koha pealt niipalju, et seda näeb seal küllaltki tihti.

Comment

• Ski
                  Julm Donk
                  • Feb 2010
                  • 97

Tänud abi eest, ajan vihaseks selle toa ma usun järgmine kuu..

Comment

• jaans20
                    Julm Donk
                    • Apr 2009
                    • 51

Algselt postitas minuraha Vaata postitust
                    Ma soovitan sul proovida, sest nagu ma ütlesin sealne tase on nii ulme halb, et kui sa näed, et oma punkte kokku ei saa, siis vähemalt saad oma sissekantud raha+kasum tagasi kanda pangakaardile. Ainult sel juhul peaksid sa 6maxi mängima, kuna FR laudu väga vähe. Et proovi kindlasti ära, kaotada pole midagi peale närvirakkude. Pead ise kogema seda, kuidas punkte tuleb jne.

Overlay koha pealt niipalju, et seda näeb seal küllaltki tihti.

Aga kuidas sealt välja raha kannetega on , ei ole mingit hullu ajunu..i ?

Comment

• valustyng
                      Õpihimuline Mängur
                      • Apr 2009
                      • 450

ise kandsin reede hommikul sealt välja ja täna hommikuks oli swedis... aga bank transferiga võtavad nemad 15 dollarit vahelt ja pank 90 kr

Comment

• minuraha
                        FPP Pro
                        • Dec 2009
                        • 214

Algselt postitas jaans20 Vaata postitust
                        Aga kuidas sealt välja raha kannetega on , ei ole mingit hullu ajunu..i ?
                        Ei ole, saad otse krediitkaardile kanda ja aega võtab see kuskil 4-5 päeva.

Comment

• jaans20
                          Julm Donk
                          • Apr 2009
                          • 51

Algselt postitas minuraha Vaata postitust
                          Ei ole, saad otse krediitkaardile kanda ja aega võtab see kuskil 4-5 päeva.
                          Oskab keegi öelda kas selles toas on võimalik ka buddy transferi teha ?

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Muideks aprillis on Betfairis uus promo - 150% rakebacki. Esmaspäevaks, hiljemalt teisipäevaks on promo tutvustus üleval.

Comment

• jaans20
                              Julm Donk
                              • Apr 2009
                              • 51

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Muideks aprillis on Betfairis uus promo - 150% rakebacki. Esmaspäevaks, hiljemalt teisipäevaks on promo tutvustus üleval.
                              aga buddy transferi kohta ei oska midagi öelda ?

Comment

Working...