ma panin 30 doltsi peale, peaaegu mängisin busdoks 4 doltsipeal olin aga ara rabelesin ja siis panin nats ule 100 doltsi ara ja jalle nadal otsa paevas keskmiselt 10 doltsi miinust. Olen aru saanud, et kui pot poti kaupa t6sta, siis viskvad kaartid maha ja seal selliseid lambaid palju, kes ei viska iial A,K maha, kuigi ei taba. Ja siis minuarust passiivne niti mangimine eriti ei toida, aga ma proovin nadal aega, siis saab rohkem teada. Asi selles, et kuna palju donke, siis arvatavasti ka palju bad beate ja sööb jälle kohe kasumi ära :( Aga eks ma ise kh täis donk.
Mõtlesin mujale kolida prooovida seal aga samas mõtetu, ei saa alla anda. Ja otsustasin, et ma üritan, isegi kui jooksen busdoks aga alla ei anna. Aga tore oleks mõnda head nõu kuulda :)
Jup see kuldne artikkel! Ma sealt alustasin aga palju õppida veel! Aga ei tea enam mida õppida ja see jama :( AGa see koht on kõvasti teistsugune kui PS voi FT. Kas sa ise mängid seal?
Cake pokkeris 200NL ja suuremad mängud surnud, kuna suuremad skinnid läksid üle Merge võrgustikku.
Monoloog Peokuningalt: Mini says (3:07 AM):
*irw, pokernordicas nüüd 35% rakeback
Mini says (3:08 AM):
*oi kurja
*ja kus on tekkinud 200NL laudu
*ja 100NL ka
*hetkel 200NL on 4x
Mini says (3:09 AM):
*ja 100NL on 8x
*FR
*ja 6maxi ei jõua kokku lugedagi
Mini says (3:10 AM):
*sick, et niipalju mängijaid ära viidi
Kuni 100NL-ini (100NL kaasa arvatud) on Cake pokker ikka vee lväga hea mängutuba. Nüüd peaks hakkama vaatama äkki turnade overlayd olemas, eriti nädalalõppude omael.
küsimus targematele.
Sain Cake pokerist miski promokirja kus muu toreda hulgas pakutakse ka reload boonust.
Mul hetkel aga veel see first depo boonus jookseb. Kas ma saan siis korraga kahte hoorata? On cake siis tõesti nii magus tuba või sellisel juhul see reload boonus minule ei kehti?
Dunno, ma ei mängi 6max-i, mul pole aimugi palju seal rake makstakse. Aga rakebacki järgi arvutades(iga $45 makstud rake eest saad $15 rakebacki ja $10 vabaneb boonusest), Seega boonus on lisa 22% rakebacki.
Depo bonus on kuni $600 ja see nädalalõpp on lisaks veel reload bonus 100% up to $500 (code: SUPERSIZE).
Ehk siis esimesed $1100 oleks sul 55% rakebackiga.*
Päris hea diil, imo.
*+ gold chipid ja gold stackid mis lisavad veel paar protsenti juurde.
Comment