Cake Poker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: Cake Poker

Mul ka elion, aga saidi avab ilusti. Kui võrrelda starsi ja cake taset max NL5 FR siis kuidas on ? Eestpoolt lugesin, et 3 päeva jooksul pole ühtegi AI näinud. Tõsi ka?

Comment

• pendula
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 155

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      Sama probleem ka siin. Elioni kaabel.

You do not have permission to view this directory or page.
      Nüüd jälle toimib ja kõik korras.

Comment

• metsakas
        Julm Donk
        • Feb 2010
        • 67

Tegin uue konto ja tahetakse seda e-mail verificationit, et mängida saaks. Vajutades seda verificate nupule ei saadeta meilile midagi ( vaadand ka spami alla ja mitu korda proovind ), kellegil veel sellist jama old ?

Comment

• Divide03
          Julm Donk
          • Dec 2009
          • 77

Algselt postitas ingu Vaata postitust
          Mul ka elion, aga saidi avab ilusti. Kui võrrelda starsi ja cake taset max NL5 FR siis kuidas on ? Eestpoolt lugesin, et 3 päeva jooksul pole ühtegi AI näinud. Tõsi ka?
          Ma alles paar päeva cakes mängind ja ei oska täpselt öelda aga vajab veel harjumist. Soft on kl kovasti aeglasem kui PS :D sain vist 16 lauda korraga paugutada. Õnneks cake river ei keera sitta nagu starsis oli. Võis juba ennustada mis kaartid tulid. Aga mulle suht cake meeldib. Ja seda panin ka tähele, et slowplayd tehakse kovasti isegi K nelikuga tuup riveris ei t6stnud :D ja kui ise teed, siis enamus ajast tuubid t6stavad ja peale seda nad ei suuda maha midagi panna, kuigi neil pole midagi käes. Ja kui flopis pluff teha, siis vahepeal roomasid koik kaasa ja see oli suur ülla ülla. Starsis kui kellelgi midagi ei olnud, siis kindel fold.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

issand, tõsiselt räägid või, et ühes kohas jookseb kaart teisiti kui mujal?

Siis äkki ei peaks online'i mängima, kui sellised mõtted peas on. Mine live, näed kuidas diiler segab.

Comment

• Sass
              Bännitud
              • Dec 2008
              • 1889

no aga cake jookusga on midagi viga.. kui nelikuid tuleb peaaegu samapalju kui fullhousesid siis peab midagi viga olema

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Sass Vaata postitust
                no aga cake jookusga on midagi viga.. kui nelikuid tuleb peaaegu samapalju kui fullhousesid siis peab midagi viga olema
                NEID NELIKUID TULEB SELLEPÄRAST "ROHKEM", KUNA MITTE KEEGI EI FOLDI MITTE ÜHTEGI TASKUPAARI MITTE ÜHELEGI 3BETILE!!!!

ÕPI MÄNGIMA MITTE ÄRA HÄDALDA OMA RIGGED JOOKSU ÜLE. PRIMAS KA EI OLE RIGGED JOOKS AGA MA LIHTSALT EI SUUTNUD ADJUSTIDA SEAL, KUIGI NÜÜD ARVAN, ET MA OWNIKS SEAL.

Comment

• eddi
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1200

ma sain täna neliku pacificus (cool story eks)

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    NEID NELIKUID TULEB SELLEPÄRAST "ROHKEM", KUNA MITTE KEEGI EI FOLDI MITTE ÜHTEGI TASKUPAARI MITTE ÜHELEGI 3BETILE!!!!

ÕPI MÄNGIMA MITTE ÄRA HÄDALDA OMA RIGGED JOOKSU ÜLE. PRIMAS KA EI OLE RIGGED JOOKS AGA MA LIHTSALT EI SUUTNUD ADJUSTIDA SEAL, KUIGI NÜÜD ARVAN, ET MA OWNIKS SEAL.
                    Mis sa karjud?! Olen mitmel erineval saidil sadu tuhandeid käsi mänginud ja kinnitan, et Cake network on ka mulle silma hakanud selliste asjadega. See on lihtsalt tähelepanek ja võrdluses teiste saitidega tuleb nentida, et sh nelikuid on tõesti väga palju.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Aga kas sa ei leia, et põhjuseks võibki olla see, et pocketpaaridega vaadakase peaaegu alati floppi ning muu pask folditakse 3betile? Muudel saitidel regularid ei setmine OOP.

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Aga kas sa ei leia, et põhjuseks võibki olla see, et pocketpaaridega vaadakase peaaegu alati floppi ning muu pask folditakse 3betile? Muudel saitidel regularid ei setmine OOP.
                        +100
                        Kuskil playrays võib tunduda vb asi rigged, aga ühelgi reaalsel pokkerisaidil kohe kindlasti mitte.

Comment

• CTXrix
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 689

Võib olla küll põhjuseks. Ma ei väidagi, et asi kindlasti rigged on.

Comment

• Divide03
                            Julm Donk
                            • Dec 2009
                            • 77

MInuarust mõtetu vaiielda, kas rigged või mitte. Tuleb leida oma koht kus biidid ja olla rahul. Sest ei saa ju pokeri mängu kohti enda järgi tuunida. Aga ennast saab parandada kl. Aga küsimus see, et kui laudu vaadata, mis alates on head lauad pre/flopi ja Avg poti järgi? või nad näitavad samu andmeid võrreldes starsiga?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Cakes näitavad sitemaid numbreid aga reaalses elus see ei saa tõsi olla.

Comment

• Svenza
                                Svetlana aka Buldooser
                                • Oct 2008
                                • 3591

Kuidas seal Omaha tase on? PLO50, PLO100
                                Ja palju Omaha laudu korraga käib?

Comment

Working...