Cake Poker
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Re: Cake Poker
kõva support on vähemalt, sekunditega tuleb vastus. lähen parem jooma.Algselt postitas Ski Vaata postitustMul jäi 5k Guaranteed pooleli
Comment
-
1. märts, ~8.30 PM ET (see peaks siis oleme meie aja järgi 2. märts, 3:30 hommikul) on Cake pokkerivõrgustik maas, kuna tehakse serveritele uuendus.
Selle aja sees ei vasta ka Cake pokkeri klienditugi.
EDIT: nvm, vist jääb ära.
Comment
-
Märtsi kuus Cake pokker annab oma mängijatele kuni neli korda rohkem kuldkaarte ja seda mitu korda tunnis iga veerand tunni järel!
Iga tunni esimesel 15 minutil kuldkaarte tuleb lausa NELI KORDA kiiremini kui muidu ning iga tunni viimasel kolmveerandtunnil saab kuldkaarte kaks korda kiiremini. Ülejäänud aja on kuldkaartide saamine tavapärase kiirusega.
Comment
-
Kunagi panine volume mixeri alt cake coundsid nulli või noh võtsin maha. Nüüd senimaani mul cakes soundi pole enam ja kuskilt volume mixeri alt ma ka enam seda cake aplikatsiooni või kohta ei leia kust hääl tagasi peale panna? mis tegema pean, kuda saan soundi tagasi? Väga häirib ja tahaks kuulda chipside klõbinat etc. pls help.
Comment
-
Algselt postitas mkva Vaata postitustKunagi panine volume mixeri alt cake coundsid nulli või noh võtsin maha. Nüüd senimaani mul cakes soundi pole enam ja kuskilt volume mixeri alt ma ka enam seda cake aplikatsiooni või kohta ei leia kust hääl tagasi peale panna? mis tegema pean, kuda saan soundi tagasi? Väga häirib ja tahaks kuulda chipside klõbinat etc. pls help.
Kui paned cake käima. Kas siis ei teki caket volume mixeri alla?
Comment
Comment