keegi peakub head deali unibetile?
unibeti rakeback?
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: unibeti rakeback?
kui palju?Algselt postitas olavikeNad ise pakuvad, kui kõvasti grindid seal.
unibeti kodulehelt küll ei leia vip programmi infot.
Comment
-
kas ma peaksin enne seda mingi teatud summa VIP punkte ka kokku koguma? nagu pokerstarsis?Algselt postitas lenC30% minu teada
või insta 30% rakeback?
Comment
-
suht crap süsteem:Algselt postitas olavike
- Hõbe- ja kuldliikmed: taseme arvutamiseks kasutatakse viimase 3 kuu mängul põhinevat kaalutud keskmist (60% jooksev kuu, 30% eelmine kuu, 10% üle-eelmine kuu).
Comment
-
Teatud tingimustel võib ka üle 30% saada, oleneb volüümist.
Soovitan võtta ühendust Unibeti kampaanijuhiga, saates erasõnumi Pokernewsi foorumis kasutajale ksalla
Kes pole PN liikmed, võivad saata sõnumi mulle, annan tema emaili.
Comment
-
-
kui genereerid 500€ kuus raket siis kirjutad et kas saab rakebacki kui ei siis liigun edasi ja voilaa kohe antakse. Mulle anti kunagi 35% kui ei eksi aga seda tänu erplanderile, ei tea kas enam kehtib sest pole ammu mänginud seal.Algselt postitas R1naldonad hakkavad rakebacki kaaluma, kui genereerid €500 kuus
Comment
-
eee.. ää.. andke andeks aga mina siin mõned kuud tagasi toksisin googlesse "unibet rakeback" ja sain mingi asja kaudu 30% kui olen rake maksnud rohkem kui 100€ kuus. rgasin ära ja mängisin ka seal midagi ja järgmise kuu mingi 5ndal või 6ndal kuupäeval oli raha kolksti kontol.Algselt postitas KeissJah vähemalt 500€ peab kuus reiki koguma ja seda mitu kuud järjest. Tavaliselt vast 35% saab, aga sõltub mängitud ajahulgast ja kui lojaalne klient juba oled.
Comment
Comment