PokerStars vs Full Tilt Poker

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

PokerStars vs Full Tilt Poker

hey...
    alati olen ma arvan et PS on igati FTist parem..
    põhiliseks plussiks on olnud ring game filters. + siis veel suurem valik erinevaid mänge (badugi,8-game jne), suuremad turniirid jms.

nüüd aga tuli full tiltil uus soft välja kus saab kergest filtreerida oma lemmik mänge.

+ palju uuendusi http://www.fulltiltpoker.com/newClientFeatures.php

Mis te arvate kumb ruum on parem (FR medium stakes 9-tablemiseks)?
    Ja kas FTis on kergem tase kui starsis?

discuss!
    50
    Full Tilt Poker
    0%
    23
    PokerStars
    0%
    23
    dunno
    0%
    4
  • vilkar
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1290

Re: PokerStars vs Full Tilt Poker

FT tase pidi päris hea olema nii palju kui mina kuulnud olen. Samas endale meeldib FT rohkem kujunduse poolest. Suht lai turnade valik ka, aga eks see maitse asi ka.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

FTis on veel deep stack lauad.

Comment

• silku108
        Julm Donk
        • Mar 2009
        • 90

Mulle on just alati FTP rohkem meeldind millegi pärast kuigi see laudade valimine enne updatei käis küll pinda,traffic on mõlemas toas päris hea ja ega see tase nüüd just väga kergem FTPs ka pole kui starsis ,nii et ma arvan et väga vahet polegi kas stars/ftp .

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Starsis saab 24tableda ja mängismiseks soft kuldne. See kaalub hetkel üle, kuigi olen ka FT paar kuud kõvasti grindinud.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Konkreetselt variatsioonile vastuseks: FTP lubab ainult 16 lauda mängida, Starsis veel fast lauad ka jne, siis julgen väita, et SN saab suurema RB-i, mis ironmani(rohkem dollareid, protsentide kohta ei tea).

Samuti on FTP kaotanud minu usalduse, vaadake näiteks http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ , postituse tegemise ajal pole palju näha, aga muidu on viimasel ajal keskmiselt 5 teemat esilehel tekstiga "FTP seized my $25k for nothing" jne. Starsil sellist keppi õnneks pole.

Tasemest: fishised kohad mõlemad, kui table selectida viitsid.

Comment

• Tarmonator
              Lingiparandaja
              • Oct 2008
              • 3274

minule on FTP isegi natuke agresiivsem kui Stars. vb mulle lihtsalt tundub...

Comment

• Tylos
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 340

Algselt postitas lenC
                Konkreetselt variatsioonile vastuseks: FTP lubab ainult 16 lauda mängida, Starsis veel fast lauad ka jne, siis julgen väita, et SN saab suurema RB-i, mis ironmani(rohkem dollareid, protsentide kohta ei tea).

Samuti on FTP kaotanud minu usalduse, vaadake näiteks http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ , postituse tegemise ajal pole palju näha, aga muidu on viimasel ajal keskmiselt 5 teemat esilehel tekstiga "FTP seized my $25k for nothing" jne. Starsil sellist keppi õnneks pole.

Tasemest: fishised kohad mõlemad, kui table selectida viitsid.
                Pmst loen ma siit v2lja 2 asja-Starsis pole collusioni v6i siis Stars ei viitsi tegelda sellega p6him6ttega,et raha ei haise.Halajaid on igal pool.Ka selle 25K teema juures tuli v2lja,et summa tegelt poole v2iksem jne jne.

Fishe jagub m6lemale saidile.Suured saidid lausa meelitavad igast jahukotte kohale.Sellest tulenevalt muidugi ka regulare m6nev6rra rohkem.Kus kala seal kalamehi.Kuna ma ise juba m6nda aega Tildis tiksutanud siis minu n2gemuse j2rgi on tildis tase meeldivalt langenud.Eurooplaste yha suurenev arv on selle kindel p6hjus.

Comment

• KeRRRt
                  Grinder
                  • May 2009
                  • 774

eelistan ka FT'd. eriti ranna skinniga :D

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Algselt postitas Tylos
                    Pmst loen ma siit v2lja 2 asja-Starsis pole collusioni v6i siis Stars ei viitsi tegelda sellega p6him6ttega,et raha ei haise.Halajaid on igal pool.Ka selle 25K teema juures tuli v2lja,et summa tegelt poole v2iksem jne jne.

Fishe jagub m6lemale saidile.Suured saidid lausa meelitavad igast jahukotte kohale.Sellest tulenevalt muidugi ka regulare m6nev6rra rohkem.Kus kala seal kalamehi.Kuna ma ise juba m6nda aega Tildis tiksutanud siis minu n2gemuse j2rgi on tildis tase meeldivalt langenud.Eurooplaste yha suurenev arv on selle kindel p6hjus.
                    Asi lihtsalt selles, et ma FTP-s ei julge lihtsalt suurt raha hoida, kuna äkki võetakse see ära mingi 5 aasta vanuse idiootsuse pärast.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

FTP andis mulle just lampi 100$ boonuse. Mis on siis kuu ajaga mul võimalik lahti grindida.
                      Mul hetkel seal 35$ on ning see on seal kah sellepärast, et ühel päeval anti mulle lampi 10$.
                      Kui see 100$ õnnestub lahti grindida, siis saab seal ehk hakata väixemate fieldidega tournamente mängima, aga kõige muu jaoks ikka Stars ! :)

Comment

• Koit
                        Õpihimuline Mängur
                        • Feb 2009
                        • 495

eelistan starsi, suurem turniiride valik, rohkem rahvast, soft ja kujundus ka paremad imo :) .

Comment

• R1naldo
                          Jube Noob
                          • Apr 2009
                          • 143

mängin fulltilti, aga stars poleee pahaaa

Comment

• leho57
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 664

kas keegi äkki teab ja oskab aidata? FT's häirib see, et okei valin turniirid, siis filtreerin seal mingi buy-in taseme järgi ära ja nii... aga turniiride nimed on kõigil samad, ehk ma pean ükshaaval kõigi peale vajutama, et tegeliku infot saada - mis on guaranteed, mis on added, mis on minu affiliate poolt pakutav jne... kas seda kuidagi lihtsamaks ei saaks, et lobby ekraanil oleks kohe turnade nimes ka mingi seletus?

Comment

• silku108
                              Julm Donk
                              • Mar 2009
                              • 90

Algselt postitas leho57
                              kas keegi äkki teab ja oskab aidata? FT's häirib see, et okei valin turniirid, siis filtreerin seal mingi buy-in taseme järgi ära ja nii... aga turniiride nimed on kõigil samad, ehk ma pean ükshaaval kõigi peale vajutama, et tegeliku infot saada - mis on guaranteed, mis on added, mis on minu affiliate poolt pakutav jne... kas seda kuidagi lihtsamaks ei saaks, et lobby ekraanil oleks kohe turnade nimes ka mingi seletus?
                              Minu arust oli seal nende värvidega mingi teema ntx et GUA turnad on roosat värvi satikad mingi sinised jne.

Comment

Working...